Bugün 7. Haftaya girdim canım ikiz gebeyimGeçmiş olsun , Kaç haftalıktın canım? Haftaya göre değişiyo biraz da
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 33
- 28
O dönem benim de şiddetli kanamalarım oluyordu, yatış ve serum ile takip ediyorlardı sadeceBugün 7. Haftaya girdim canım ikiz gebeyim
7-8-9-10-11 hafta civarı bir çoğumuzun kanaması oldu. progesteron tedavisi ve yatak istirahati ile atlattık canım .Bugün 7. Haftaya girdim canım ikiz gebeyim
Biraz önce banada serum taktılar akşamdan bu yana sadece ilaçlarına aynı devam et dediler iğne flan vurmadilar 11 e kadar yattim. size de ayrıyetten progesteron falan vurmadilar miO dönem benim de şiddetli kanamalarım oluyordu, yatış ve serum ile takip ediyorlardı sadece
İğnelerin dozlarini arttirdilar mi yoksa en baştan beri kullandığın dozdan mi devam ettiler...7-8-9-10-11 hafta civarı bir çoğumuzun kanaması oldu. progesteron tedavisi ve yatak istirahati ile atlattık canım .
vurdular canım proluton depot ve progestan iğneleriBiraz önce banada serum taktılar akşamdan bu yana sadece ilaçlarına aynı devam et dediler iğne flan vurmadilar 11 e kadar yattim. size de ayrıyetten progesteron falan vurmadilar mi
- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
Aralık'ta transfer olan arkadaşlar bn şuan 16+2 haftaligim bu detaylı ultrason falan ne zamn yapacaksınız birde rahim ağzı kisaligu sorunu olan var mı onun için perinatolojiye giden var mı cinsiyetler sanki genelde erkek gibi inşallah herkes yavrusunu hayırlısı ile kucağına alır
- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Canım bende 16 haftalığım su an 21. Hafta yaptırmayı düşünüyorum detaylıyı.rahım agzı uzunluğunuz kısa mı denıldı sıze ben her gıttıgımde soruyorum ıkız gebelık olunca normal dedıler hep rahım ağzı uzunluğum eger kısalık varsa perınatolojının görmesinde fayda varAralık'ta transfer olan arkadaşlar bn şuan 16+2 haftaligim bu detaylı ultrason falan ne zamn yapacaksınız birde rahim ağzı kisaligu sorunu olan var mı onun için perinatolojiye giden var mı cinsiyetler sanki genelde erkek gibi inşallah herkes yavrusunu hayırlısı ile kucağına alır
- 12 Aralık 2022
- 300
- 467
- 33
- 28
Benim 18 haftam bitmek üzere 13 nisanda detaylı ultrason randevum var yani tam 20. Haftamda olacak. En son rahim ağzını sorduğumda ben düzenli bakıyorum her kontrolde karından bakarken görüyoruz dedi bir sorun olsa söyleyip yönlendirirdi sanırımAralık'ta transfer olan arkadaşlar bn şuan 16+2 haftaligim bu detaylı ultrason falan ne zamn yapacaksınız birde rahim ağzı kisaligu sorunu olan var mı onun için perinatolojiye giden var mı cinsiyetler sanki genelde erkek gibi inşallah herkes yavrusunu hayırlısı ile kucağına alır
- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
Aslında benm rahmim tek boynuzlu o yüzden risk oluyormuş sürekli kontrol en son 12. Haftada alttan 37 mm ölçüldü bu hafta karından 41 mmCanım bende 16 haftalığım su an 21. Hafta yaptırmayı düşünüyorum detaylıyı.rahım agzı uzunluğunuz kısa mı denıldı sıze ben her gıttıgımde soruyorum ıkız gebelık olunca normal dedıler hep rahım ağzı uzunluğum eger kısalık varsa perınatolojının görmesinde fayda var
- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Anladım canım ınsAllah hıc bı sıkıntı olmadan kucağımıza almakta nasıp olurAslında benm rahmim tek boynuzlu o yüzden risk oluyormuş sürekli kontrol en son 12. Haftada alttan 37 mm ölçüldü bu hafta karından 41 mm
- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
Demekki sadece rahimde problem olanlar risk taşıyorBenim 18 haftam bitmek üzere 13 nisanda detaylı ultrason randevum var yani tam 20. Haftamda olacak. En son rahim ağzını sorduğumda ben düzenli bakıyorum her kontrolde karından bakarken görüyoruz dedi bir sorun olsa söyleyip yönlendirirdi sanırım
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum ama benim cumartesi gecesi kanamam olmuştu devlet Hastanesi'nde 1 gün müşadele altında kaldım dün bebeklerimin kalp atışı duyuldu. Kanamam kahverengine döndü bugün kendi doktoruma gittim bebeklerin kesesini bulamadı kilom var biraz ondan göremedim dedi idrara da sıkışıktım. vajinal muayene bakalım dedi kanamam yeni olduğu için istemedim. cumartesi gündüz görmüştü böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda bebeklerime birşey olmamiştir değil mi dün görduyseniz sorun yok dedi ama aklıma da takıldı...
- 30 Eylül 2022
- 2.459
- 3.326
- 63
Daha çok küçük ultrasondan ultrasona fark ediyor merak etmeyin vajinal baktursaydiniz görürdünüz ben zayıf olmama rağmen 6+2, de karından keseyi bile görememişti alttan muaynenede kalp atışını duymuştumMerhaba ben size birşey sormak istiyorum ama benim cumartesi gecesi kanamam olmuştu devlet Hastanesi'nde 1 gün müşadele altında kaldım dün bebeklerimin kalp atışı duyuldu. Kanamam kahverengine döndü bugün kendi doktoruma gittim bebeklerin kesesini bulamadı kilom var biraz ondan göremedim dedi idrara da sıkışıktım. vajinal muayene bakalım dedi kanamam yeni olduğu için istemedim. cumartesi gündüz görmüştü böyle bir durumu yaşayan var mı aranızda bebeklerime birşey olmamiştir değil mi dün görduyseniz sorun yok dedi ama aklıma da takıldı...
Çok teşekkür ederim. 7+1 deyim bende 6. Haftadan beri gözüküyordu bugün öyle deyince çok korktum çarşamba kontrolüm var hayırlısıyla gorsemde biraz içim rahatlasaDaha çok küçük ultrasondan ultrasona fark ediyor merak etmeyin vajinal baktursaydiniz görürdünüz ben zayıf olmama rağmen 6+2, de karından keseyi bile görememişti alttan muaynenede kalp atışını duymuştum
- 13 Şubat 2015
- 83
- 57
- 88
- 33
İnşallah çok teşekkür ediyorumAnladım canım ınsAllah hıc bı sıkıntı olmadan kucağımıza almakta nasıp olur
- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 32
Bende bugun kontrole gıtmıstım 3 cm dedı servıksın uzunluğuna bana kısa geldı bıraz ıkız gebelık bıde ama doktor ıyı dedı gecen hafta farklı doktora gıtmıstım orda kqc cıkmıstı bılmıyorum amq o doktor dq sıkıntı yok demıstı anlamadım.İnşallah çok teşekkür ediyorum
Naptınız, gidebildiniz mi kontrole ?Çok teşekkür ederim. 7+1 deyim bende 6. Haftadan beri gözüküyordu bugün öyle deyince çok korktum çarşamba kontrolüm var hayırlısıyla gorsemde biraz içim rahatlasa
Yok gitmedim. Çok ultrason a girmek tehlikeli dediler ben geçen hafta 4 defa girdim o yüzden korkudan gidemedim. Allah nasip ederse cumartesi gidicem... Ultrasyonun tehlikeli olup olmadığı hakkında bir bilginiz var mı acabaNaptınız, gidebildiniz mi kontrole ?
Ultrasonun ucuyla hafif bi ısı veriyolar ya kalp atışını duymak için onun iyi olmadığını söyledi doktorum. Onun dışında usg tehlikeli değilmiş ama cihazdan cihaza farkeder belki o yüzden tedbirli olmakta fayda varYok gitmedim. Çok ultrason a girmek tehlikeli dediler ben geçen hafta 4 defa girdim o yüzden korkudan gidemedim. Allah nasip ederse cumartesi gidicem... Ultrasyonun tehlikeli olup olmadığı hakkında bir bilginiz var mı acaba