- 9 Ağustos 2022
- 5.189
- 6.693
- 128
- 30
Aynen çok şükür geçmişYok hıc bısey koymadım battanıye ıle sardım dınlendım gectı şükür anlık bıseydı heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok şükür geçmişYok hıc bısey koymadım battanıye ıle sardım dınlendım gectı şükür anlık bıseydı heralde
Çok yavaş dön dikkatli dön , ben 2 hafta önce böyleydim geceleri hep kaşık karın ağrım oluyordu ama çok şükür şimdi yok yani gündüz nasılsa gecede aynı , benim belim ağrıyor sadece , bide ayağının altına yastık koy ki karnının üstüne ağırlık gelmesinKızlar sizin de gece kasık ve karın ağrılarınız okuyor mu? Gündüz nerdeyse hiç bişi yok ama gece sağıma soluma dönerken falan batmalar oluyor. Sürekli uyanıyorum
Benim son 2-3 gündür çok şiddetli karın ağrılarım oluyor ne tarafa dönsem orada başlıyor ağrı, gün içinde de kasılma oluyor karnımda bakalım perşembe soracağım doktora 20 . Haftama giriyorumKızlar sizin de gece kasık ve karın ağrılarınız okuyor mu? Gündüz nerdeyse hiç bişi yok ama gece sağıma soluma dönerken falan batmalar oluyor. Sürekli uyanıyorum
Merak etme haftaya biter diye düşünüyorum benimde 1 ay sürdü hatta belki daha fazla endişelenmeBenim hala lekelenmem bitmedi 3 hafta oldu nerdeyse hala çamur gibi gelmeye devam ediyor
Benim yükseldi. Covid atlattım 2 hafta önce. Ateşte vardı. Hamilelikte kullanılan antibiyotik gruplarından birinden 5 gün içtim. 1-2 kerede parol. Şu an iyiyim.Merhaba arkadaşlar crp si hamilelikte yükselen var mı acaba ?
Benimde bugün yüksek çıktı çok ağrım var. internetten yorumları okudum çok korktum birde idrarda protein pozitif çıkmış ikisine de çok kötü şeyler yazıyorlar okudukça tansiyonum çıkıyor...Benim yükseldi. Covid atlattım 2 hafta önce. Ateşte vardı. Hamilelikte kullanılan antibiyotik gruplarından birinden 5 gün içtim. 1-2 kerede parol. Şu an iyiyim.
Kac çıktı crp nız gebelıkte hafıf yukselebılıyo benım gebelıgın basından berı 10-13 arasında çok yüksek degıl müdahaleye gerek yok dedıler cuma tekrar baktırcam.idrarda benımde +1 keton ve üreme çıktı antıbıyotık kullanıyorum.proteın kac cıkmıs hafıf oynamalar oluyo hamılelıge bağlı galıba yaMerhaba arkadaşlar crp si hamilelikte yükselen var mı acaba ?
Cuma 14 tü crp bugün 45 çıktı idrarda protein için sayı yok birtek pozitif yazıyor.Kac çıktı crp nız gebelıkte hafıf yukselebılıyo benım gebelıgın basından berı 10-13 arasında çok yüksek degıl müdahaleye gerek yok dedıler cuma tekrar baktırcam.idrarda benımde +1 keton ve üreme çıktı antıbıyotık kullanıyorum.proteın kac cıkmıs hafıf oynamalar oluyo hamılelıge bağlı galıba ya
kaçıncı haftadasınız ki?Cuma 14 tü crp bugün 45 çıktı idrarda protein için sayı yok birtek pozitif yazıyor.
Kültür bakıldımı canım ıdrar yolu enfeksıyonuna bağlı da bu kadar yukselır mı bılemedım doktorunla bı gorus bakalım antıbıyotık başlar belkıCuma 14 tü crp bugün 45 çıktı idrarda protein için sayı yok birtek pozitif yazıyor.
Doktor ne dedi ? Bi de tansiyonunuzu ölçtürüyor musunuz?Cuma 14 tü crp bugün 45 çıktı idrarda protein için sayı yok birtek pozitif yazıyor.
Saglık ocağında değerler farklı cıkıyo ya oraya hıc guvenemıyorum doktorun doğru demıs valla cunku gebelık mucızevı bısey vucudun dengesı tamamen degısıyor ufak tefek oynamalar olabılıyor değer deDoktor ne dedi ? Bi de tansiyonunuzu ölçtürüyor musunuz?
Ben perinatologa gidiyorum (riskli gebelik uzmanı) Bana ilk gün demişti ki kan testlerinizi, Değerlerinizi bana danışmadan yorumlamayın çünkü sağlık ocağındaki ölçüm aralıkları normal hastalara göre yapılıyor, gebelerde ise durum daha farklı olabiliyor, anormal gibi görünen bi değer aslında bi hamile için normal olabilir demişti.
8 haftalık hamileyimkaçıncı haftadasınız ki?
Özel hastanede yaptırdım testleri dahiliye doktorum aradı kanında enfeksiyon var dedi protein için hiçbir şey demedi yarın hemen gel dedi tansiyonum bu ara çok çıkıyor 16 yı görüyor bugün hiç düşmedi tansiyonum.Doktor ne dedi ? Bi de tansiyonunuzu ölçtürüyor musunuz?
Ben perinatologa gidiyorum (riskli gebelik uzmanı) Bana ilk gün demişti ki kan testlerinizi, Değerlerinizi bana danışmadan yorumlamayın çünkü sağlık ocağındaki ölçüm aralıkları normal hastalara göre yapılıyor, gebelerde ise durum daha farklı olabiliyor, anormal gibi görünen bi değer aslında bi hamile için normal olabilir demişti.
Tansiyondan dolayı idrardan protein atıyorsunuz muhtemelen , doktorunuza haber vermeniz iyi olur . Ona göre ilaç başlıyorlar çünkü 20. haftadan önce tansiyon yükselirse ayrı , 20. haftadan sonra yükselirse ayrı bi durum çünkü. İdrar köpürüyor mu ?Özel hastanede yaptırdım testleri dahiliye doktorum aradı kanında enfeksiyon var dedi protein için hiçbir şey demedi yarın hemen gel dedi tansiyonum bu ara çok çıkıyor 16 yı görüyor bugün hiç düşmedi tansiyonum.
İdrarımda hiç köpürme yok sadece çok bulanık o kadar bunlar için daha çok erken değil mi yarın kadın dogumcuyada gidicem 3 ay geçse riskli gebelik doktoruna gidicem 1 saat uzaklıkta riskli gebelik doktoru geçen hafta kanamam oldugu için araba yolculuğunu yasakladı doktorum.Tansiyondan dolayı idrardan protein atıyorsunuz muhtemelen , doktorunuza haber vermeniz iyi olur . Ona göre ilaç başlıyorlar çünkü 20. haftadan önce tansiyon yükselirse ayrı , 20. haftadan sonra yükselirse ayrı bi durum çünkü. İdrar köpürüyor mu ?
İdrardan protein atmak kötü birşey mi peki internetten hep baktım herkesin 20. Haftadan sonra olmuş çoğunda gebelik zehirlenmesi oldu diyor ben ilk defa duydum böyle birsey sürekli düşündüğüm için çıkıyor tansiyonumTansiyondan dolayı idrardan protein atıyorsunuz muhtemelen , doktorunuza haber vermeniz iyi olur . Ona göre ilaç başlıyorlar çünkü 20. haftadan önce tansiyon yükselirse ayrı , 20. haftadan sonra yükselirse ayrı bi durum çünkü. İdrar köpürüyor mu ?