• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
Ben tüp bebek ilaçlarını bırakalı çok oldu şimdi sadece decavit pronatal kullanıyorum vitamin olarak prilam kullanıyorum bulantım devam ettiği için demir ilacı da verdi ama 20.haftada baslicaz ona dedi doktorum

Kızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
progestan fitil, clexane, prenatal life ve d vit alıyorum bende, kimine tahlil yaptırmadan demir ilacına da başlanmış

Bende progestan haftada bır proluton depot ,multıvıtamın, d vıtamını,troıd ılacı’coraspın,enox0,6 demırı bana tup bebek doktorum çok once başlattı depom dolsun dıye 10. Haftada başlamıştım

Kızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc benımkınde üreme çıktı ıdrarım temız cıkmıstı aslında.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pazartesı gıtcem doktora bısey olmaz demı o zamana kadar

Kızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc benımkınde üreme çıktı ıdrarım temız cıkmıstı aslında.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pazartesı gıtcem doktora bısey olmaz demı o zamana kadar
İdrar kültürü esastır diye biliyorum o daha hassas çünkü, genelde hamilelikte güvenli antibiyotiklerden veriyorlar. Bişey olmaz 2 günde ama tedavi mutlaka gerekir diye biliyorum. Bol su için, çay kahve içmeyin alevlendirir. Başta bol su olmak üzere, C vitaminli yiyecekler ve cranberry (turna yemişi ) inanılmaz iyi geliyor

Ben yeni idrar testi verdim ama hala çıkmadı sonuç

Merhaba benim dün akşam koyu sarı akıntım vardı bu sabah açık kahve rengine döndü kaç saattir gelmiyordu biraz önce yine açık kahve akıntı geldi. Enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullanıyordum enfeksiyon yapabilir ki yoksa kanama böyle mi başlıyor birde kasıklarımda ve belimde sabahtan beri çok şiddetli ağrım var 6+5 günlük ikiz hamileyim

Merhaba benim dün akşam koyu sarı akıntım vardı bu sabah açık kahve rengine döndü kaç saattir gelmiyordu biraz önce yine açık kahve akıntı geldi. Enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullanıyordum enfeksiyon yapabilir ki yoksa kanama böyle mi başlıyor birde kasıklarımda ve belimde sabahtan beri çok şiddetli ağrım var 6+5 günlük ikiz hamileyim
Enfeksiyon kısmıyla ilgili bi bilgim yok ama kahverengi lekelenmeyi normal karşılıyor doktorlar. Ben 15+3 teyim önce kanamam oldu sonra kahve akıntıya dönüştü. Olabiliyor yani benim de ikiz bu arada

Dr’unu bilgilendir , sarı akıntı bendede hep var , ama bu dediğiniz kanama değil lekelenme ama dr bilgilendirin iğne yaza bilir , bide uzan dinlen ayağa kalkma tuvalet hariç

Kizlar gece sahura diye kalktım kanamam başladı. Hastane yatışımı yaptı. doktor ultrasyonla dahi bakmadı progesteron vuruluyorsun yapicak birşey yok dediler öyle yatiyorum. Kanaması olan arkadaşlarım iğne flan vurdular mı size nelere dikkat ettiniz.

Kizlar gece sahura diye kalktım kanamam başladı. Hastane yatışımı yaptı. doktor ultrasyonla dahi bakmadı progesteron vuruluyorsun yapicak birşey yok dediler öyle yatiyorum. Kanaması olan arkadaşlarım iğne flan vurdular mı size nelere dikkat ettiniz.
Geçmiş olsun , Kaç haftalıktın canım? Haftaya göre değişiyo biraz da

Back