- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Rahatladım biraz çok sağ olBenim transferin 11.gününde de olmuştu bi kaç gün sürdü. Bitti tekrar oldu tam bitti derken tekrar oldu. 15.haftam bitmek üzere yine oldu mesela. Olabiliyormuş böyle şeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatladım biraz çok sağ olBenim transferin 11.gününde de olmuştu bi kaç gün sürdü. Bitti tekrar oldu tam bitti derken tekrar oldu. 15.haftam bitmek üzere yine oldu mesela. Olabiliyormuş böyle şeyler.
Benımde ıkız canım benımde ıkı kasıgımda ağırlık hıssedıyorum hatta 4-5 gun batma seklınde oturup kalkarken falan ağrılarım oldu 2 gundur hafıdledı muhtemelen rahmım büyüyordu Dun kontrolde hersey yolundaydıBana da öyle geliyo ya baya büyüyo sanırım rahmim ondan oluyo
Yok bende o yoktu ama benimde karnımın altı çok ağrıyor , kasıklatrım ağrıyor , çok oturtamıyorum yani hep uzanıyorum ağrısı kesilsin diyeAy valla fenalık geliyo artık. Bi bitmedi. Bi de alt karın bölgesinde bi ağırlık dokundukça bi batma var ondan da endişeleniyorum. Sende olmuş muydu
Aynen bende öyle oluyo. 2-3 gün baya batıyo sonra kesiliyo. Sonra tekrar batmaya başlıyo. Gün içerisinde de baya orda ağırlık hissediyorum. Sanırım her günümüz böyle geçicekBenımde ıkız canım benımde ıkı kasıgımda ağırlık hıssedıyorum hatta 4-5 gun batma seklınde oturup kalkarken falan ağrılarım oldu 2 gundur hafıdledı muhtemelen rahmım büyüyordu Dun kontrolde hersey yolundaydı
Galıba canım bıldıgım halde ben yıne endıselenıyorum ya ıkız oldugu ıcın bıraz da ağrısa korkuyorum ağrımasa Nıye hıc agrım yok dıyorum sen kac haftaya bır kontrole gıdıyosun bıde kadın doğum mu takıp edıyo senı perınatolog muAynen bende öyle oluyo. 2-3 gün baya batıyo sonra kesiliyo. Sonra tekrar batmaya başlıyo. Gün içerisinde de baya orda ağırlık hissediyorum. Sanırım her günümüz böyle geçicek
Aynı duyguları ben de yaşıyorum inan kendi tüp bebek doktoruma gitmeye devam ediyorum. İki haftada bir kontrole gidiyorum. 20.haftada da perinatoloğa yönlendiricem demişti.Galıba canım bıldıgım halde ben yıne endıselenıyorum ya ıkız oldugu ıcın bıraz da ağrısa korkuyorum ağrımasa Nıye hıc agrım yok dıyorum sen kac haftaya bır kontrole gıdıyosun bıde kadın doğum mu takıp edıyo senı perınatolog mu
Anladım canım ben 2 kontrolüme falan perınatologa gıttım ama nefret ettım doktordan bu kontrolde kadın Doğuma gıttım gayet ılgılendı kadın 21. Hafta gıbı detaylıya gıdecegım perınatologda devam edecegım muhtemelen bakalımAynı duyguları ben de yaşıyorum inan kendi tüp bebek doktoruma gitmeye devam ediyorum. İki haftada bir kontrole gidiyorum. 20.haftada da perinatoloğa yönlendiricem demişti.
Ben doktorumdan çok memnunum çok şükür. Yarım saat boyunca evirip çevirip bakıyo valla çok sağolsun kendi kliniği var tabi hastane falan değilAnladım canım ben 2 kontrolüme falan perınatologa gıttım ama nefret ettım doktordan bu kontrolde kadın Doğuma gıttım gayet ılgılendı kadın 21. Hafta gıbı detaylıya gıdecegım perınatologda devam edecegım muhtemelen bakalım
Bende tup bebek doktorumdan çok memnundum ama aynı sehırde olmadığımız ıcın malesef bulunduğum yerde devam edıyorum.Ben doktorumdan çok memnunum çok şükür. Yarım saat boyunca evirip çevirip bakıyo valla çok sağolsun kendi kliniği var tabi hastane falan değil
Bunca sene hamile olayı bekleyip hamile gibi olmamak kötü geliyor üzüldüğüm tek şey buMaşallah valla ne bileyim bu gün bu saat oldu doğru düzgün korkudan bişey yiyemedim , ama sen kiloyu dert etme ya ben senin yerine olsam sevinirdim bebeğin sağlıklı çok şükür kilo almamışsın daha ne
Hiç merak etme böyle devam etmicek ya illa çıkacak göbeğin ، 4 aydan sonra hızla büyür zaten 5 aydan sonra tam çıkmaya başlarBunca sene hamile olayı bekleyip hamile gibi olmamak kötü geliyor üzüldüğüm tek şey bu
Canım senin kanamam da bazen kahverengi bazen siyah gibi geliyo muydu? Benimki öyle çünkü. Çok şükür ağrım falan yok ama lekelenmemde azalma olmuyorYok bende o yoktu ama benimde karnımın altı çok ağrıyor , kasıklatrım ağrıyor , çok oturtamıyorum yani hep uzanıyorum ağrısı kesilsin diye
Evet ya simsiyah geliyordu bazen , bişey değil azalacak ama dinlenmeye devam et kanama alanı bitene kadar , benim nerdeyse 20 günden fazla sürdü lekelenmemCanım senin kanamam da bazen kahverengi bazen siyah gibi geliyo muydu? Benimki öyle çünkü. Çok şükür ağrım falan yok ama lekelenmemde azalma olmuyor
Aynen benim de öyle oluyor şu an. Siyah geliyor anlamadım. İnan hiç bi iş yapmıyorum annem yanımda full yatıyorum. Yine de azalmadı. Bi haftadır aynı. Yarın randevum var sürekli bebekler aklımdaEvet ya simsiyah geliyordu bazen , bişey değil azalacak ama dinlenmeye devam et kanama alanı bitene kadar , benim nerdeyse 20 günden fazla sürdü lekelenmem
Kuzucum siyah kan genelde içerde beklemiş kan olarak geçiyor benimde olmuştu doktorum normal demişti çok şükür komple bitti lekelenme ler hiç sıkma canını geçip gidecek senindeAynen benim de öyle oluyor şu an. Siyah geliyor anlamadım. İnan hiç bi iş yapmıyorum annem yanımda full yatıyorum. Yine de azalmadı. Bi haftadır aynı. Yarın randevum var sürekli bebekler aklımda
Merak etme allahın izniyle bişey olmicak , dr bana kırmızı kan gelmeyene kadar korkma , ben iki dr sordum o içerde kalan kirli kan dedi atıyormuş rahim , aynen bende senin gibiyim lekenmeler bitti ama ben 2 gündür biraz ayağa kalkıyorum , genelde uzanıyorum , dua et merak etme bebeklerin iyidir içini ferah tut , Allah bebeklerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAynen benim de öyle oluyor şu an. Siyah geliyor anlamadım. İnan hiç bi iş yapmıyorum annem yanımda full yatıyorum. Yine de azalmadı. Bi haftadır aynı. Yarın randevum var sürekli bebekler aklımda
ay inşallah benim de biter çabucak çok sağolKuzucum siyah kan genelde içerde beklemiş kan olarak geçiyor benimde olmuştu doktorum normal demişti çok şükür komple bitti lekelenme ler hiç sıkma canını geçip gidecek seninde
İnşallah çok sağolMerak etme allahın izniyle bişey olmicak , dr bana kırmızı kan gelmeyene kadar korkma , ben iki dr sordum o içerde kalan kirli kan dedi atıyormuş rahim , aynen bende senin gibiyim lekenmeler bitti ama ben 2 gündür biraz ayağa kalkıyorum , genelde uzanıyorum , dua et merak etme bebeklerin iyidir içini ferah tut , Allah bebeklerimizi korusun sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Demir içmiyorum , progestron magnesyum ve elevit ( bütün vitaminler içinde var ) içiyorum , başka bişey yokKızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?