Bende o yüzden korktum 2 gün arayla tekrar gireceğim için hiç tehlikeye atmıyayım dedim. Birde benim kasıklarıma sanki birşey batırıyorlarmış gibi ani ağrı giriyor sizde de böyle ağrılar oluyor muydu sürekli kasık ağrım oluyor ama bu batmaUltrasonun ucuyla hafif bi ısı veriyolar ya kalp atışını duymak için onun iyi olmadığını söyledi doktorum. Onun dışında usg tehlikeli değilmiş ama cihazdan cihaza farkeder belki o yüzden tedbirli olmakta fayda var
Doktorunuzs güveniyorsanız ve normal diyorsa içiniz rahat olsun bende haftaya cuma kontrole gideceğim iki haftadır oksuruyorum acaba etkisi olur mu o kısalığı etkiler mi diye çok korkuyorum sağ salim kucağıma almak istiyorum her anne gibiBende bugun kontrole gıtmıstım 3 cm dedı servıksın uzunluğuna bana kısa geldı bıraz ıkız gebelık bıde ama doktor ıyı dedı gecen hafta farklı doktora gıtmıstım orda kqc cıkmıstı bılmıyorum amq o doktor dq sıkıntı yok demıstı anlamadım.
Zannetmiyorum etkıleyecgını amq sorun tabı ıcınız rahat etsınDoktorunuzs güveniyorsanız ve normal diyorsa içiniz rahat olsun bende haftaya cuma kontrole gideceğim iki haftadır oksuruyorum acaba etkisi olur mu o kısalığı etkiler mi diye çok korkuyorum sağ salim kucağıma almak istiyorum her anne gibi
evet oluyor, kasık ağrısı bazen adet sancısı bazen karnım geriliyor vs vs gün içinde değişik değişik bi sürü şey hissediyorum. Kriterim şu ; eğer uzun sürmüyorsa ve şiddetli değilse dinlenmeyle hafifliyosa normaldir, sonuçta rahim büyüyo bebek büyüyo . Ama şiddetliyse, uzun sürüyosa, işimi gücümü yapmaya engelse, beni kıvrandıracak bişeyse doktoruma söylerim.Bende o yüzden korktum 2 gün arayla tekrar gireceğim için hiç tehlikeye atmıyayım dedim. Birde benim kasıklarıma sanki birşey batırıyorlarmış gibi ani ağrı giriyor sizde de böyle ağrılar oluyor muydu sürekli kasık ağrım oluyor ama bu batma
Çok teşekkür ederim. İdrar yolları enfeksiyonu oldum büyük ihtimal yarın etkenden gidicem doktoruma tabi o zamana kadar dayanabilirsem. Birde estrofem i siz bir anda mı bıraktınız 10. Haftada bırak denildi bana bir anda bırakmak sakıncalı değil mievet oluyor, kasık ağrısı bazen adet sancısı bazen karnım geriliyor vs vs gün içinde değişik değişik bi sürü şey hissediyorum. Kriterim şu ; eğer uzun sürmüyorsa ve şiddetli değilse dinlenmeyle hafifliyosa normaldir, sonuçta rahim büyüyo bebek büyüyo . Ama şiddetliyse, uzun sürüyosa, işimi gücümü yapmaya engelse, beni kıvrandıracak bişeyse doktoruma söylerim.
Benim dr gerek yok dedi , kıbrıstayımMerhabalar. Ben bugün tetanoz aşısı yaptırdım. 18 +5 deyim. Doktorum tek doz yaptır dedi. Siz oldunuz mu tetanoz aşısı. Ağrı ateş yapabilir dediler. Umarım sıkıntı olmaz.
Antikorunuz vardır belki ondandır. Burda 2 doz gebelikte 3 doz falan da doğum sonrası yapılıyormuş. Benim doktor tek doz yeterli dedi.Benim dr gerek yok dedi , kıbrıstayım
yok bi sıkıntı olmuyor, bi sabah uyanacaksınız ve artık içmeyeksiniz :) estrofemin belli bi haftadan sonra hiç gereği yok, hangi haftada bırakın dedilerse bırakın mutlaka. Progesteron kadar kritik değil.Çok teşekkür ederim. İdrar yolları enfeksiyonu oldum büyük ihtimal yarın etkenden gidicem doktoruma tabi o zamana kadar dayanabilirsem. Birde estrofem i siz bir anda mı bıraktınız 10. Haftada bırak denildi bana bir anda bırakmak sakıncalı değil mi
Hiç duymadım niolin yağı. Cranberry (turna yemişi) tüketin çok iyi geliyo, peyman markasının vardı hazır paketli. aktarlarda da bolca oluyor, normal kuru meyve yani. Biraz cranberry üstüne de su mis gibi oluyor valla .Kızlar benımde bugun sol bel tarafım yanı böbrek kısmim ağrıyor sağda bısey yok ıdrarımda üreme cıkmıstı antıbıyotık kullanıyorum enfeksıyona bağlı mı gelıstı acaba ya ıstırahat halındeyken pek hıssetmıyorum yuruyunce oluyor umarım geçer ıdrar yolu enfeksıyonu için niolin yağını kullanan varmış sanırım iç camasıra damlatılıyomus
Ağrı için de doktorunuza mesaj atın nolur nolmaz böbrek ağrısı sonuçtaKızlar benımde bugun sol bel tarafım yanı böbrek kısmim ağrıyor sağda bısey yok ıdrarımda üreme cıkmıstı antıbıyotık kullanıyorum enfeksıyona bağlı mı gelıstı acaba ya ıstırahat halındeyken pek hıssetmıyorum yuruyunce oluyor umarım geçer ıdrar yolu enfeksıyonu için niolin yağını kullanan varmış sanırım iç camasıra damlatılıyomus
Şiddetlı bı agrı degıl öyle ıstırahat edınce gecıyor bakalım geçmezse gıderım zAtenAğrı için de doktorunuza mesaj atın nolur nolmaz böbrek ağrısı sonuçta
Ha istirahatle geçiosa evet, ama şiddetleniosa bazen telefonda yönlendiriyolar işte gidin bi idrar testi verin sonucu da bana atın gibilerinden. kronik idrar yolları enfeksiyonu olan bi insan olduğum için her türlü ihtimal başıma geldi . geçmiş olsunŞiddetlı bı agrı degıl öyle ıstırahat edınce gecıyor bakalım geçmezse gıderım zAten
İdrarı verelı zaten 3-4 gun oldu çok olmadı antıbıyotık kullanıyorum zaten teşekkür ederimHa istirahatle geçiosa evet, ama şiddetleniosa bazen telefonda yönlendiriyolar işte gidin bi idrar testi verin sonucu da bana atın gibilerinden. kronik idrar yolları enfeksiyonu olan bi insan olduğum için her türlü ihtimal başıma geldi . geçmiş olsun
Yok ben hiç yapmadım tetanoz kıbrısta bütün doğum yapan arkadaşlarıma da sordum bizde yapmadık dediler , arkadaşımın dr’u evde doğum yapacaksan tetanoz aşısı yapiyim demiş , bilmiyorumAntikorunuz vardır belki ondandır. Burda 2 doz gebelikte 3 doz falan da doğum sonrası yapılıyormuş. Benim doktor tek doz yeterli dedi.
Canım dr git mutlaka benim 2 sene önce öyle bi ağrım vardı böbreğimde , sıcak su torbası koyuyordum , sonra bir gün ateşim çıktı ve ağrıdan dayanamıyordum dr gittim böbrek enfeksiyonum varmış , ve sıcak su torbası kötü etkilemişti beni , yani inşallah öyle değildir ama mutlaka bir dr gitmeni tavsiye ederimKızlar benımde bugun sol bel tarafım yanı böbrek kısmim ağrıyor sağda bısey yok ıdrarımda üreme cıkmıstı antıbıyotık kullanıyorum enfeksıyona bağlı mı gelıstı acaba ya ıstırahat halındeyken pek hıssetmıyorum yuruyunce oluyor umarım geçer ıdrar yolu enfeksıyonu için niolin yağını kullanan varmış sanırım iç camasıra damlatılıyomus
Canım gectı şükür büyük bı ıhtımal üşüttüm sıcak tuttum geçtı böbrekle ılgılı degerlerıme çok yakın zamanda baktırmıştım sıkıntj yoktu zaten 6-7 gun sonra tekrar ıdrar kültür crp kan falan vercem tekrar olursa gıderımCanım dr git mutlaka benim 2 sene önce öyle bi ağrım vardı böbreğimde , sıcak su torbası koyuyordum , sonra bir gün ateşim çıktı ve ağrıdan dayanamıyordum dr gittim böbrek enfeksiyonum varmış , ve sıcak su torbası kötü etkilemişti beni , yani inşallah öyle değildir ama mutlaka bir dr gitmeni tavsiye ederim
İyi çok şükür çok sevindim dikkat et , bide sıcak su torbası koyma ben koydum enfeksiyonu daha beter yaptı , normal sıcak tutCanım gectı şükür büyük bı ıhtımal üşüttüm sıcak tuttum geçtı böbrekle ılgılı degerlerıme çok yakın zamanda baktırmıştım sıkıntj yoktu zaten 6-7 gun sonra tekrar ıdrar kültür crp kan falan vercem tekrar olursa gıderım
Yok hıc bısey koymadım battanıye ıle sardım dınlendım gectı şükür anlık bıseydı heraldeİyi çok şükür çok sevindim dikkat et , bide sıcak su torbası koyma ben koydum enfeksiyonu daha beter yaptı , normal sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?