- 28 Eylül 2021
- 354
- 252
- 33
- 26
Ben tüp bebek ilaçlarını bırakalı çok oldu şimdi sadece decavit pronatal kullanıyorum vitamin olarak prilam kullanıyorum bulantım devam ettiği için demir ilacı da verdi ama 20.haftada baslicaz ona dedi doktorumKızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
progestan fitil, clexane, prenatal life ve d vit alıyorum bende, kimine tahlil yaptırmadan demir ilacına da başlanmışKızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
Progestan, proluton iğne, oksapar, ecopirin, duphaston, omega3, D vit, B12,folik bi de tiroid ilacı.Kızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
Ne çok şey kullanıyormuşsun canım, zamanla azalır proluton vs bırakırsın zaten inşallah :)Progestan, proluton iğne, oksapar, ecopirin, duphaston, omega3, D vit, B12,folik bi de tiroid ilacı.
Bende progestan haftada bır proluton depot ,multıvıtamın, d vıtamını,troıd ılacı’coraspın,enox0,6 demırı bana tup bebek doktorum çok once başlattı depom dolsun dıye 10. Haftada başlamıştımKızlar genel olarak kullandığınız ilaç ve takviyeler neler merak ediyorum. Ben şu an progestan, elenatal 2, d3 ve magnezyum kullanıyorum. Demir ilacına başlayan var mı?
İdrar kültürü esastır diye biliyorum o daha hassas çünkü, genelde hamilelikte güvenli antibiyotiklerden veriyorlar. Bişey olmaz 2 günde ama tedavi mutlaka gerekir diye biliyorum. Bol su için, çay kahve içmeyin alevlendirir. Başta bol su olmak üzere, C vitaminli yiyecekler ve cranberry (turna yemişi ) inanılmaz iyi geliyorKızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc benımkınde üreme çıktı ıdrarım temız cıkmıstı aslında.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pazartesı gıtcem doktora bısey olmaz demı o zamana kadar
Ben yeni idrar testi verdim ama hala çıkmadı sonuçKızlar ıdrar kültüründe üreme çıkan oldumu hıc benımkınde üreme çıktı ıdrarım temız cıkmıstı aslında.antıbıyotık mı başladı doktorunuz bıde sonucum yenı çıktı pazartesı gıtcem doktora bısey olmaz demı o zamana kadar
İnşAllah temız çıkar canımBen yeni idrar testi verdim ama hala çıkmadı sonuç
İnşallah , ama ben anlamadım sende enfeksiyon mu çıkmış ?İnşAllah temız çıkar canım
Idrarım temızde kültürde üreme olunca evet enfeksıyon var demek antıbıyotık kullancam sanırım pazartesı gıtcem doktoraİnşallah , ama ben anlamadım sende enfeksiyon mu çıkmış ?
Enfeksiyon kısmıyla ilgili bi bilgim yok ama kahverengi lekelenmeyi normal karşılıyor doktorlar. Ben 15+3 teyim önce kanamam oldu sonra kahve akıntıya dönüştü. Olabiliyor yani benim de ikiz bu aradaMerhaba benim dün akşam koyu sarı akıntım vardı bu sabah açık kahve rengine döndü kaç saattir gelmiyordu biraz önce yine açık kahve akıntı geldi. Enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullanıyordum enfeksiyon yapabilir ki yoksa kanama böyle mi başlıyor birde kasıklarımda ve belimde sabahtan beri çok şiddetli ağrım var 6+5 günlük ikiz hamileyim
Bugün ilaçlara devam dedi doktorumNe çok şey kullanıyormuşsun canım, zamanla azalır proluton vs bırakırsın zaten inşallah :)
Dr’unu bilgilendir , sarı akıntı bendede hep var , ama bu dediğiniz kanama değil lekelenme ama dr bilgilendirin iğne yaza bilir , bide uzan dinlen ayağa kalkma tuvalet hariçMerhaba benim dün akşam koyu sarı akıntım vardı bu sabah açık kahve rengine döndü kaç saattir gelmiyordu biraz önce yine açık kahve akıntı geldi. Enfeksiyon vardı bende antibiyotik kullanıyordum enfeksiyon yapabilir ki yoksa kanama böyle mi başlıyor birde kasıklarımda ve belimde sabahtan beri çok şiddetli ağrım var 6+5 günlük ikiz hamileyim
Anladım bişey değil merak etme hemen geçer inşallah , hamilelikte çok yaygınIdrarım temızde kültürde üreme olunca evet enfeksıyon var demek antıbıyotık kullancam sanırım pazartesı gıtcem doktora
Çok şükür canım çok sevindim kanama alanı birmiş miKızlar bugün kontrole gittim. Çok şükür bebekler iyilekelenme için de endişelenme eski kan o dedi. Zamanla biter dedi çok şükür
Geçmiş olsun , Kaç haftalıktın canım? Haftaya göre değişiyo biraz daKizlar gece sahura diye kalktım kanamam başladı. Hastane yatışımı yaptı. doktor ultrasyonla dahi bakmadı progesteron vuruluyorsun yapicak birşey yok dediler öyle yatiyorum. Kanaması olan arkadaşlarım iğne flan vurdular mı size nelere dikkat ettiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?