2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Cookiie cim nasilsin? Bence tüp bebek doktorun ne derse onu yap, onlar daha iyi biliyordur ilaç dozlarını, en son gittiginde doktora kanama alanı, düşük tehlikesi birsey demediler degil mi?

Cookiie cim nasilsin? Bence tüp bebek doktorun ne derse onu yap, onlar daha iyi biliyordur ilaç dozlarını, en son gittiginde doktora kanama alanı, düşük tehlikesi birsey demediler degil mi?
Cuma gittim en son demedi hiçbirşey yok dedi canım. Hatta demiştim ya kese uzundu oda düzelmiş yuvarlak olmuş çok şükür.
Bekliyorum doktorların dediklerini yapıyorum artık rabbim yardımcımız olsun. Bıgün kanama yok gibi ama birazdan proluton vurulmaya gidicem bakalım sonra olcakmı. Bu iğneyi ne zaman vurdursam ardından kanama yaşadım cünkü

aa evet doğru hatırladım, tamamen unutmuşum, başka bir topikte fetal dna yaptırıp cinsiyeti belli olanlar olunca aklıma geldiniz sorayım dedim yok ben yaptırmadım, ama 12.haftada cinsiyet öğrenenler var acayip heyecanlandım

Bazen iki üç gün batmalarım oluyo bazen hiç bişi olmuyo. Olsa da korkuyorum olmasa da
aynen öyle ya benim bi de kasık ağrım gece oluyor devam da ediyor ama uyanınca bi bakıyorum geçmiş oluyor, Allah'tan geçiyor yoksa bende evham yapardım, rahim büyüyor kasılıyor normal bunlar aslında

Kızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah
Bende ıkızlere hamıleyım bende kasık agrısı hıc yok gögüs agrım başlarda oldu su an o da yok yarın bızımde kontrolümüz var ınsAllah hersey yolundadır

benimde 2 Perşembe üst üste lekelenmem olmuştu ve duştan sonra gelmişti leke, ılık su ile de yıkanıyordum kendimi suçladım acaba fazla mı sıcaktı o mu tetikledi diye, 3.perşembe gene lekelenmem oldu ( bu arada cidden 3 Perşembe üst üste oldu kurulu saat gibi ve aynı saatlerde) o gün de ne hikmetse gene duş alacaktım ama duştan önce oldu bu defa, sonra dedim ki yok demekki duşla alakası yokmuş çünkü cidden hem kısa tutuyordum hemde ılık su ile duş alıp çıkıyordum , demem o ki bazen kötü tesadüfler olabiliyor içini ferah tut geçecek Allah'ın izniyle

Bende ıkızlere hamıleyım bende kasık agrısı hıc yok gögüs agrım başlarda oldu su an o da yok yarın bızımde kontrolümüz var ınsAllah hersey yolundadır
Kızlar bir anda kesiliyor doğru ama ilerleyen haftalar keseler ve rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor otururken hissediyorsunuz uzanınca çok rahat. Göbek deliği etrafı acıyor mesela. Hele hapşuruk öksürükte saplanıyor bir şey yani bende öyle oluyor. İkizlerimle 14.haftaya giriyoruz çok şükür bu günlerimize

evet doğru ben otururken temkinli oturuyorum hızlıca oturamıyorum, hele hapşırık aman Allahım alerjij rinitim var geldiği gibi cenin pozisyonuna alıyorum kendimi yoksa kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor , benim belirtiler tam gaz devam ediyor aşırı meme hassasiyetim yüzünden nerdeyse 1aydır yüz üstü yatamıyorum yinede çok şükür

Benım gögüs hassasıyetı en başta oldu 3 haftadır falan sankj eskı halıne gerı döndü.bariz bı kasık agrım yok ıkınınca falan ağrıdığını hıssedıyorum.mıdem bos kalınca elım ayağım tıtrıyor mıdem bulanıyor onun dışında ıkızlere rağmen normalden daha ıyıyım sankı en son 2 hafta önce görmüştüm korkuyorum yarın gıdecez bakalım

Yürüdüğün icin falandir diye tahmin ediyorum, yoksa kanama yapmaz herhalde gelince hemen geri yat cok ayakta kalma

Hayat su hanim mi yaptırmıştı acaba? Ilk kimin belli olacak cinsiyeti acaba benim hafta başına denk geliyor kacinci haftaya geçtiğim, yani yarin 14.haftaya giriyorum bakalim hayırlısı, Cookiie cim listeye kiz erkek ekler miyiz cinsiyetler belli oldukça? Tabii senin için yorucu bir iş olabilir ama bilemiyorum =(

yok yok korkma sakın herkes ağır geçirecek diye bişey yok, hamile olup çok rahat geçiren çok kadın var inşallah seninde öyle olur bende iyiyim aslında aşırı bulantım hiç olmadı 1 kere tek kustum çok afedersiniz oda açlıktan asla açlığa dayanamıyorum çok çabuk acıkıyorum midem kazınıyor yemeğe saldırıyorum yani ilk 3 ayın iştahsızlığı hiç olmadı bende, bende yarın kontrole gideceğim ikili test sonucum çıkmış olacak hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Bende açlığa asla dayanamıyorum mıdem bulanıyor ıstahım kapalı ama yıyorum yınede şükür yanı ıkıze göre çok rahat gecırıyorum ıyı bısey ama ınsan korkuyor senınde temız çıkar ınsAllah ıkılı testin ben yaptırmayacağım ıkız oldugu ıcın fetal DNA da yaptırmayı düşünmüyorum

Benim ikizlerden birinin erkek olduğunu gördük :) 13+5 im şu an gördüğümüzde 12+6 civarıydı. Diğeri yüz üstü yatıyordu göremedik :) hep böyle güzel haberler yazılsın inşallah buraya artık

Hay maşallah ilk cinsiyetimiz geldi saglikla kucaginiza alin inşallah

amin inşallah bende yaptırmicaktım da en azından içim rahat olsun dedim zaten ne gelirse baş üstüne yapacak birşey yok, hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah

yaa ilk cinsiyet haberimiz geldi hayırlı olsun tebrik ederim Allah gönlünüze göre versin

Eee sağlıklı olup olmadıklarını nasıl kontrol edeceksiniz?

İnşallah canım bir atlatsak şu süreci. Doktor duşuda yasakladı alma duş dedi. Bakalım nereye kadar almıcam ama

Eee sağlıklı olup olmadıklarını nasıl kontrol edeceksiniz
Detaylı ultrasondan perınatoljı doktoru ense kalınlığı ve burun köküne bakacak yarın kontrolüm var 11. Haftayız .Allah korusun bı anomalı tespıt edılırse aldırmayacağım ıcın gerek görmüyorum Rabbım den ne gelırse basım gözüm üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…