Aa teşekkür ederim ben biraz araştırdım ama internette hiç bişey yazmıyordumg eksiklikliği de ağrı yapıyor normalde, kasık ağrılarına da iyi gelir
Korkuyorlar ne yapsınlar , ben korkmuyordum abartmayın diyordum bir tanesini kaybedince korku sardı benibende hiç yapmadım hep eşim yapardı sağolsun oda tabi dip köşe olmazdıortalık toparlanırdı biraz, kız kardeşim gelince o yaptı detaylı bende yardım ettim eşim asla bırakmıyordu onun yokluğundan istifade ettim
Ben bu hafta işe döndüm evde de yemeğimi vs her şeyi yapmaya çalışıyorum, eşim süpürme ağır kaldırma vs onları yapıyor. Hiç yatmıyorum neredeyse artık akşamları çok uykum oluyor sadece ama kesinlikle normal yaşama dikkatlice dönmek lazım aksi halde psikolojik olarak yoruluyor insan evde yata yataYaaa biz en basta kendimizi cok koruduk ya, yani en azindan ben oyle, hepimizin ya esi yardim etti ya annesi yanina geldi, ben yemek dahi yapmadim kalkip ki hala öyle annem yapıyor sagolsun, alistik galiba o yuzden azicik yorulunca karnimiz kasıklarımız agriyor, ama ben cok sıkıldım günlük yasamima donme karari aldim ama bakalim nasip
inşallah öyle olur canım sen dinlenmeye devam etKorkuyorlar ne yapsınlar , ben korkmuyordum abartmayın diyordum bir tanesini kaybedince korku sardı benibiri kaldı Allah korusun bari o meleğim benimle kalsın
Ben de yatmıyorum, zaten ilk transfer zamani da cok yatmamistim, ama karar aldim ben de normal yasantima döneceğim, baglama kursuna gidiyordum, ona baslayacagim tekrardan, dediginiz gibi aksi takdirde psikolojik olarak cok zor.Ben bu hafta işe döndüm evde de yemeğimi vs her şeyi yapmaya çalışıyorum, eşim süpürme ağır kaldırma vs onları yapıyor. Hiç yatmıyorum neredeyse artık akşamları çok uykum oluyor sadece ama kesinlikle normal yaşama dikkatlice dönmek lazım aksi halde psikolojik olarak yoruluyor insan evde yata yata
Oooo o düzenli olma durumunu kafamiza takarsak cok fena, benim de kaşım gözüm oynuyor sinirden ama yapacak birsey yok =(evet haklısın bencede öyle, kendimizi fanusa aldık resmen, ben hatta eşime dr a soracam ev işi yapabilir miyim diye dedimyap derse de yapma diyo o benden daha beter pimpirikli arada yemek yapıyorum bulaşık falan , bi de temizlik hastasıyım resmen evi dağınık görünce daha bi stres oluyorum üstüne ev tozuna alerjim var yapsam bi dert yapmasam bi dert
Aynen inşallah 14 gidicem muayeneye artık o zaman 13 haftada olucam biraz rahatlarım diye düşünüyoruminşallah öyle olur canım sen dinlenmeye devam et
Canım nişasta nasıl kanamayı kesiyormuş faydasını gördünmü nasıl kullandınValla sanki dün geceden biraz azaldı , buğday nişastası kanamayı keser diye duymuştum , onu annem aldı verdi heralde o etki etti , bilmiyorum ama bir azcık fark etmiş azalmış
Valla benim kesti heralde ben onu içtikten sonra hemen kesildi artık kesilecekmiydi şans eserimiydi bilmiyorum , buğday nişastası bi kaşık biraz bal karıştırıp bir bardak suyla beraber karıştır iç , birde pekmez bir kaşık ılık suya sabah akşam içtim , siz nasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz?Canım nişasta nasıl kanamayı kesiyormuş faydasını gördünmü nasıl kullandın
Kahve rengi kanamadan korkma bende 1 aydır kahve rengi geliyor normalmış dr öyle söylediCanım nişasta nasıl kanamayı kesiyormuş faydasını gördünmü nasıl kullandın
Yaa acaba nasıl bir etki ediyor vücuda bir denemek gerek benim dün tam kesildi derken duşa girmiştim sonra yine başladı doktora gittim sorun yok. Doktor birde progestan hap verdi ama tüp doktorumda kullanma şuan dediValla benim kesti heralde ben onu içtikten sonra hemen kesildi artık kesilecekmiydi şans eserimiydi bilmiyorum , buğday nişastası bi kaşık biraz bal karıştırıp bir bardak suyla beraber karıştır iç , birde pekmez bir kaşık ılık suya sabah akşam içtim , siz nasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz?
Kahve geliyord kırmızıya döndü tekrar dün canımKahve rengi kanamadan korkma bende 1 aydır kahve rengi geliyor normalmış dr öyle söyledi
Merhaba, benim de 5. Hafta bitmek üzere kahverengi lekelenme bitmedi bi türlü. Siz ne durumdasınız şimdi? Korkuyorum geldikçeKahve rengi kanamadan korkma bende 1 aydır kahve rengi geliyor normalmış dr öyle söyledi
Bende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzumMerhaba, benim de 5. Hafta bitmek üzere kahverengi lekelenme bitmedi bi türlü. Siz ne durumdasınız şimdi? Korkuyorum geldikçe
Ya tek öyle olsun benim de içim içimi yiyor devam ettikçe, dr da hiç ilaç değişimi yapmadı progesteronu da artırmadı. 2 günde 1 progesteron iğne, gün de 3 tane de fitil sadece. En baştan beri böyleydiBende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzumhatta bir ara siyah bile geldi çamur gibi lekelenmeler oldu hepsine normal dediler
Sanırım ondan. Doktorum yaptırmamı tavsiye etti. Kendisine güvendiğim için yaptırdm. İnşallah temiz çıkcakAynen ınsan merak edıyor genetık tarama dedıgınız fetal DNA testını mı dıyosunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum haftaya kontrole gıdecem 11 haftalık oluyolar burun köküne ve ense kalınlığına bakar zaten
içini ferah tut olabilir böyle şeyler, zaten yarın kontrole gidiyorsun, güzel haberlerle dönKızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah
Bazen iki üç gün batmalarım oluyo bazen hiç bişi olmuyo. Olsa da korkuyorum olmasa daiçini ferah tut olabilir böyle şeyler, zaten yarın kontrole gidiyorsun, güzel haberlerle dön
Ayyyy yok =( sonuç geldi, yetersiz dna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?