• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

bende hiç yapmadım hep eşim yapardı sağolsun oda tabi dip köşe olmazdı 😁 ortalık toparlanırdı biraz, kız kardeşim gelince o yaptı detaylı bende yardım ettim eşim asla bırakmıyordu onun yokluğundan istifade ettim
Korkuyorlar ne yapsınlar , ben korkmuyordum abartmayın diyordum bir tanesini kaybedince korku sardı beni ☹️ biri kaldı Allah korusun bari o meleğim benimle kalsın 😔😔🤲🤲🤲

Yaaa biz en basta kendimizi cok koruduk ya, yani en azindan ben oyle, hepimizin ya esi yardim etti ya annesi yanina geldi, ben yemek dahi yapmadim kalkip ki hala öyle annem yapıyor sagolsun, alistik galiba o yuzden azicik yorulunca karnimiz kasıklarımız agriyor, ama ben cok sıkıldım günlük yasamima donme karari aldim ama bakalim nasip
Ben bu hafta işe döndüm evde de yemeğimi vs her şeyi yapmaya çalışıyorum, eşim süpürme ağır kaldırma vs onları yapıyor. Hiç yatmıyorum neredeyse artık akşamları çok uykum oluyor sadece ama kesinlikle normal yaşama dikkatlice dönmek lazım aksi halde psikolojik olarak yoruluyor insan evde yata yata

Ben bu hafta işe döndüm evde de yemeğimi vs her şeyi yapmaya çalışıyorum, eşim süpürme ağır kaldırma vs onları yapıyor. Hiç yatmıyorum neredeyse artık akşamları çok uykum oluyor sadece ama kesinlikle normal yaşama dikkatlice dönmek lazım aksi halde psikolojik olarak yoruluyor insan evde yata yata
Ben de yatmıyorum, zaten ilk transfer zamani da cok yatmamistim, ama karar aldim ben de normal yasantima döneceğim, baglama kursuna gidiyordum, ona baslayacagim tekrardan, dediginiz gibi aksi takdirde psikolojik olarak cok zor.

evet haklısın bencede öyle, kendimizi fanusa aldık resmen, ben hatta eşime dr a soracam ev işi yapabilir miyim diye dedim 😁 yap derse de yapma diyo o benden daha beter pimpirikli 🤦 arada yemek yapıyorum bulaşık falan , bi de temizlik hastasıyım resmen evi dağınık görünce daha bi stres oluyorum üstüne ev tozuna alerjim var 🤦 yapsam bi dert yapmasam bi dert
Oooo o düzenli olma durumunu kafamiza takarsak cok fena, benim de kaşım gözüm oynuyor sinirden ama yapacak birsey yok =(

Valla sanki dün geceden biraz azaldı , buğday nişastası kanamayı keser diye duymuştum , onu annem aldı verdi heralde o etki etti , bilmiyorum ama bir azcık fark etmiş azalmış
Canım nişasta nasıl kanamayı kesiyormuş faydasını gördünmü nasıl kullandın

Canım nişasta nasıl kanamayı kesiyormuş faydasını gördünmü nasıl kullandın
Valla benim kesti heralde ben onu içtikten sonra hemen kesildi artık kesilecekmiydi şans eserimiydi bilmiyorum , buğday nişastası bi kaşık biraz bal karıştırıp bir bardak suyla beraber karıştır iç , birde pekmez bir kaşık ılık suya sabah akşam içtim , siz nasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz?

Valla benim kesti heralde ben onu içtikten sonra hemen kesildi artık kesilecekmiydi şans eserimiydi bilmiyorum , buğday nişastası bi kaşık biraz bal karıştırıp bir bardak suyla beraber karıştır iç , birde pekmez bir kaşık ılık suya sabah akşam içtim , siz nasıl oldunuz ? Daha iyimisiniz?
Yaa acaba nasıl bir etki ediyor vücuda bir denemek gerek benim dün tam kesildi derken duşa girmiştim sonra yine başladı doktora gittim sorun yok. Doktor birde progestan hap verdi ama tüp doktorumda kullanma şuan dedi
Kahve rengi kanamadan korkma bende 1 aydır kahve rengi geliyor normalmış dr öyle söyledi
Kahve geliyord kırmızıya döndü tekrar dün canım

Merhaba, benim de 5. Hafta bitmek üzere kahverengi lekelenme bitmedi bi türlü. Siz ne durumdasınız şimdi? Korkuyorum geldikçe
Bende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzum 🥰 hatta bir ara siyah bile geldi çamur gibi lekelenmeler oldu hepsine normal dediler

Bende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzum 🥰 hatta bir ara siyah bile geldi çamur gibi lekelenmeler oldu hepsine normal dediler
Ya tek öyle olsun benim de içim içimi yiyor devam ettikçe, dr da hiç ilaç değişimi yapmadı progesteronu da artırmadı. 2 günde 1 progesteron iğne, gün de 3 tane de fitil sadece. En baştan beri böyleydi

Kızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah🙏🏻

Aynen ınsan merak edıyor genetık tarama dedıgınız fetal DNA testını mı dıyosunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum haftaya kontrole gıdecem 11 haftalık oluyolar burun köküne ve ense kalınlığına bakar zaten
Sanırım ondan. Doktorum yaptırmamı tavsiye etti. Kendisine güvendiğim için yaptırdm. İnşallah temiz çıkcak🙏🏻🌸

Kızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah🙏🏻
içini ferah tut olabilir böyle şeyler, zaten yarın kontrole gidiyorsun, güzel haberlerle dön 💕

Bayuya Bayuya fetal dna yaptırmıştınız sanırım sonuç çıktı mı ? cinsiyeti belli mi ☺️😍
Ayyyy yok =( sonuç geldi, yetersiz dna 😔 kan sulandirici kullanan bazi insanlarda oluyormuş, bebegin dna.sini test yapacak kadar bulamadilar kanımda, perşembe günü bir daha kan verdim, yine 2 hafta bekleyecegiz 😔 siz yaptirmiş miydiniz?

Back