• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhabalar, bende tedavi sürecindeyim, 4 tane iyi kalite embriyo donduruldu şuanda rahim dinlendiriyoruz. Opu dan sonraki ilk adetimi oldum şimdi diğer adet zamanımı bekliyorum transfer için, epey heyecanlıyım 🙏 benim bir sorum olacak belki aranızda bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar vardır..... Rahim dinlendirme sürecinde normal yolla hamile kalan var mı acaba veya bu konuda bilgisi olan? İlaçların etkisi birkaç ay devam ediyor ve bazen bu süreçte normal yolla hamile kalanlarda olabiliyormuş sanırım? İnşallah herkese gönlündekinden daha güzelleri nasip olur, hem güzel hemde zor süreçler olduğu için insanı ancak kendisi ile aynı şeyleri yaşayanlar anlayabiliyor...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🌺
Benim tüp bebek merkezim ilişkiyi yasakladığı için benim bu konu hakkinda bir fikrim yok maalesef ki, biz birseyleri riske atmamak adına ilişki yaşamadık.

iyi kuzum sevimdim inşallah biter tamamen yatman iyi oldu :) Ben de iyiyim canım saol en son keseyi gördüm işte ultrasona göre 5+6 gösteriyodu. Bugün 5+6 ya göre hesaplarsam 6+1 oluyor sabırsızlanıyorum kalp atışı için ama doktor haftaya cuma gel dedi nasıl bekliyeceğim bilmiyorum inşallah duyarım kalp atışını. Başka bi yere mi gitsem diyorm sonra bekle diyorum kendimce öyle cebelleşiyorum ya :)
Bekle bence canım daha güclü şekilde duymuş olursun nasipse 🥰

Benim bebeğim komple keseyle birlikte yok , sanki hiç yokmuş gibi 😔😔😔 bende yapmak istemiyorum şimdi bi terslik çıkar kafamız karışır ama eşim yapalım diyor bilmiyorum , eşimi ikna etmem gerekiyor o dr dediyse bi bildiği var diyor ama dr bence bunları düşünmüyor bile
Bu durumda senin kan değerlerin düzelmiştir ve doğru sonuç verebilir. Ben doktora özellikle sordum, 1-2 hafta sonra tekrar kan verip gelsek yine kan sonuçları işe yaramaz mı diye. Bebek orada durduğu sürece sonuçlardan emin olamayacağını daha erken kaybolmuş olsaydı kan sonuçlarını kullanabileceği söyledi. Bundan sonra bebek düşse de kan değerlerin normale dönene kadar ikili tarama testi zaman aralığının geçeğini ve ultrason ile yaptığı ölçümlere göre hiç bir sorun görmediği için gerek olmadığını söyledi.

Bu durumda senin kan değerlerin düzelmiştir ve doğru sonuç verebilir. Ben doktora özellikle sordum, 1-2 hafta sonra tekrar kan verip gelsek yine kan sonuçları işe yaramaz mı diye. Bebek orada durduğu sürece sonuçlardan emin olamayacağını daha erken kaybolmuş olsaydı kan sonuçlarını kullanabileceği söyledi. Bundan sonra bebek düşse de kan değerlerin normale dönene kadar ikili tarama testi zaman aralığının geçeğini ve ultrason ile yaptığı ölçümlere göre hiç bir sorun görmediği için gerek olmadığını söyledi.
Anladım çok teşekkür ederim , bende dün kuzenim dr onunla bi konuştum mutlaka yaptır dedi bi sürü onun yanındada bişeyler söyledi 12-14 hafta arası yaptır dedi , isimlerini unuttum bebeğin bir saat boyunca kalbini falan dinliyorlarmış böyle şeyler

Kızlar bu gün 10 hafta 5 gün oldum sadece progestan fitil kullanıyorum dr proloton Depot dedim yine karşı çıktı boşuna progestan yüklemesi dedi 😐😐 benim ara ara bu gün daha fazla karnımın aşası ağrıyor ve kasıklarım normal mi bu haftalarda sizler yaşadınız mı ?

Kızlar bu gün 10 hafta 5 gün oldum sadece progestan fitil kullanıyorum dr proloton Depot dedim yine karşı çıktı boşuna progestan yüklemesi dedi 😐😐 benim ara ara bu gün daha fazla karnımın aşası ağrıyor ve kasıklarım normal mi bu haftalarda sizler yaşadınız mı ?
Agri oluyor ya ben az once merdiven altı ardiyemi duzenledim, bosalttim, sildim, geri yerleştirdim, yerden kalkarken annem elimden tutup kaldirirken agladim cocuguma bisey oldu herhalde diye, suan uzaniyorum benim de karnim ağrıyor =(

Agri oluyor ya ben az once merdiven altı ardiyemi duzenledim, bosalttim, sildim, geri yerleştirdim, yerden kalkarken annem elimden tutup kaldirirken agladim cocuguma bisey oldu herhalde diye, suan uzaniyorum benim de karnim ağrıyor =(
Benimde hafif hafif ağrıyor kesilir dedim ama kesilmiyor , korkutuyor bazen ağrılar bişey mi oldu diyorum acaba , ama ben iş yapmıyorum ki hep uzanıyorum dr yatak istirati devam etmem gerekiyor dedi

Benimde hafif hafif ağrıyor kesilir dedim ama kesilmiyor , korkutuyor bazen ağrılar bişey mi oldu diyorum acaba , ama ben iş yapmıyorum ki hep uzanıyorum dr yatak istirati devam etmem gerekiyor dedi
Yaaa sizin tehlikeniz var tabiiki asla iş yapayin, ben artik sıkıldım ama hicbir is yapamamaktan, annem yanimda ama kadincagiz da yoruluyor, bir de herkesin düzeni farkli, ne bileyim bugun iş yapinca mutlu oldum ama bir yandan da agri olunca korkuyorum

canım korkma kasık ağrısı bende hep var bazdn artıyor attığı zaman ağrısı uzun sürmüyor ama sonra hafifliyor, hafifte olsa hep var bir ağrı, ben ilk lekelenmem olduğunda acile gitmiştim proluton vurdurmak için ordaki kadın doğum dr uda vurdurmadı hatta önermedi bile bebekte diyabet yapıyor falan dedi

Yaaa sizin tehlikeniz var tabiiki asla iş yapayin, ben artik sıkıldım ama hicbir is yapamamaktan, annem yanimda ama kadincagiz da yoruluyor, bir de herkesin düzeni farkli, ne bileyim bugun iş yapinca mutlu oldum ama bir yandan da agri olunca korkuyorum
benimde geçen kız kardeşim geldi gelir gelmez de eve girişti sağolsun, bende yardım ettim tabi işin büyüğünü o yaptı, ona rağmen her hareketimde karnım ağrıdı, bazıları bunu sürekli yapıyor sanırım hiç ağrıları da olmuyor ne ilginç ben yürüyüşte hafif tempo bile yapsam karnım devreye giriyor kramp ile hoop yavaşlıyorum 🙄

canım korkma kasık ağrısı bende hep var bazdn artıyor attığı zaman ağrısı uzun sürmüyor ama sonra hafifliyor, hafifte olsa hep var bir ağrı, ben ilk lekelenmem olduğunda acile gitmiştim proluton vurdurmak için ordaki kadın doğum dr uda vurdurmadı hatta önermedi bile bebekte diyabet yapıyor falan dedi
Yazdım bizim hemşireye magnezyum diasporal saşe iç dedi 🙁🙁 8 saate bir , ama ne gibi bir ilgisi var ağrıyla anlamadım

benimde geçen kız kardeşim geldi gelir gelmez de eve girişti sağolsun, bende yardım ettim tabi işin büyüğünü o yaptı, ona rağmen her hareketimde karnım ağrıdı, bazıları bunu sürekli yapıyor sanırım hiç ağrıları da olmuyor ne ilginç ben yürüyüşte hafif tempo bile yapsam karnım devreye giriyor kramp ile hoop yavaşlıyorum 🙄
Ben hep evdeyim dışarıya çıkamıyorum hep uzanıyorum tabi dr dedi yatak istirati evi annem gelip temizliyor haftada bir ama tabi kendimin temizliği gibi dip köşe olmuyor haftada bir olduğu için ama yine biraz derlenip toparlanıyor ,

Yaaa biz en basta kendimizi cok koruduk ya, yani en azindan ben oyle, hepimizin ya esi yardim etti ya annesi yanina geldi, ben yemek dahi yapmadim kalkip ki hala öyle annem yapıyor sagolsun, alistik galiba o yuzden azicik yorulunca karnimiz kasıklarımız agriyor, ama ben cok sıkıldım günlük yasamima donme karari aldim ama bakalim nasip

Ben hep evdeyim dışarıya çıkamıyorum hep uzanıyorum tabi dr dedi yatak istirati evi annem gelip temizliyor haftada bir ama tabi kendimin temizliği gibi dip köşe olmuyor haftada bir olduğu için ama yine biraz derlenip toparlanıyor ,
bende hiç yapmadım hep eşim yapardı sağolsun oda tabi dip köşe olmazdı 😁 ortalık toparlanırdı biraz, kız kardeşim gelince o yaptı detaylı bende yardım ettim eşim asla bırakmıyordu onun yokluğundan istifade ettim

Yaaa biz en basta kendimizi cok koruduk ya, yani en azindan ben oyle, hepimizin ya esi yardim etti ya annesi yanina geldi, ben yemek dahi yapmadim kalkip ki hala öyle annem yapıyor sagolsun, alistik galiba o yuzden azicik yorulunca karnimiz kasıklarımız agriyor, ama ben cok sıkıldım günlük yasamima donme karari aldim ama bakalim nasip
evet haklısın bencede öyle, kendimizi fanusa aldık resmen, ben hatta eşime dr a soracam ev işi yapabilir miyim diye dedim 😁 yap derse de yapma diyo o benden daha beter pimpirikli 🤦 arada yemek yapıyorum bulaşık falan , bi de temizlik hastasıyım resmen evi dağınık görünce daha bi stres oluyorum üstüne ev tozuna alerjim var 🤦 yapsam bi dert yapmasam bi dert

Back