• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Detaylı ultrasondan perınatoljı doktoru ense kalınlığı ve burun köküne bakacak yarın kontrolüm var 11. Haftayız .Allah korusun bı anomalı tespıt edılırse aldırmayacağım ıcın gerek görmüyorum Rabbım den ne gelırse basım gözüm üstüne
Anladim, hakkinizda hayırlısı olsun 🙏

Yürüdüğün icin falandir diye tahmin ediyorum, yoksa kanama yapmaz herhalde 😔 gelince hemen geri yat cok ayakta kalma
Arabayla gidiyorum aslında ama nebileyim canım. Tesadüf belkide dediğin gbii hayırlısı Allahtan.
Cuma günü normal takibi yaptıracağım kadın doğum doktoruna gittim kanamam olunca. Doktor zaten olabilecek tüm ilaçlrı kullanıyorsun birde progestan hap veriyim onuda kullan dedi. Çıkınca tüp bebek doktoruma mesaj attım. İlacı al dursun ama şuan kanama alanı olmadığı için kullanma dedi bende aldım. Dün kırmızılar devam ettikce artık iyice çıldırdım bunuda veren doktor sonucta diyip birtane içtim eşim evde yoktu. Ve gercekten sanki onu içtikten sonra kanama kesildi fitil artığı bile daha temiz gelmeye başladı. Ama eşim eve gelince içtiğimi farketti kıyameti kopardı. Senin doktorun içme demedimi sen nasıl içersin bunu diye.
Şimdi bakıyorum kanama yok kadar az. Ama bana vicdan yaptırdığından içemiyorum birdaha

@Hayat su hanim mi yaptırmıştı acaba? Ilk kimin belli olacak cinsiyeti acaba benim hafta başına denk geliyor kacinci haftaya geçtiğim, yani yarin 14.haftaya giriyorum bakalim hayırlısı, Cookiie Cookiie cim listeye kiz erkek ekler miyiz cinsiyetler belli oldukça? Tabii senin için yorucu bir iş olabilir ama bilemiyorum =(
Eklerim tabiki canım. Cinsiyet ve isim ekliyim ☺️

Anladim, hakkinizda hayırlısı olsun 🙏
Amın 🤲herkesın kendı tercıhı yaptırmak ısteyen yaptırır ıkız gebelıkte yaptırmayan çok ultrason muayenesine göre doktor yonlendırıyormus zaten yaptırılması gerektıgını veya gerek olmadığını

Amın 🤲herkesın kendı tercıhı yaptırmak ısteyen yaptırır ıkız gebelıkte yaptırmayan çok ultrason muayenesine göre doktor yonlendırıyormus zaten yaptırılması gerektıgını veya gerek olmadığını
Dogrudur, ben dünyaya engelli bir birey getirmekten korkarım, hadi ben çok iyi baktim ömrüm yettigince de benden sonra ne olacak diye düşünüyorum ben, o yüzden elimden geldigince tüm testleri yaptirmaya çalışıyorum, dediginiz gibi herkesin kendi tercihi, tum evlatlarimiz saglikli olsunlar inşallah 🙏

Dogrudur, ben dünyaya engelli bir birey getirmekten korkarım, hadi ben çok iyi baktim ömrüm yettigince de benden sonra ne olacak diye düşünüyorum ben, o yüzden elimden geldigince tüm testleri yaptirmaya çalışıyorum, dediginiz gibi herkesin kendi tercihi, tum evlatlarimiz saglikli olsunlar inşallah 🙏
Bısey çıksa aldıracaksınız o zaman herkesın kendı tercıhı saygı duyarım

Yaa acaba nasıl bir etki ediyor vücuda bir denemek gerek benim dün tam kesildi derken duşa girmiştim sonra yine başladı doktora gittim sorun yok. Doktor birde progestan hap verdi ama tüp doktorumda kullanma şuan dedi

Kahve geliyord kırmızıya döndü tekrar dün canım
Ben 2 hafta düş almadım çünkü benim şuan bile duştan sonra karnımın aşası ağrıyordu , 2hafta sonra hemen hızla yıkandım çıktım çok temizlenmesem bile , daha yeni o gün biraz çok kaldım oda heralde max 10 dk oldu , sıcak su çok zararlıymış çünkü , sende dikkat et mümkün olduğunca şuan yıkanma ayağa kalkma. Ama korkma kanama alanı uzakmış bebekten , o tehlikeli olmaz , inşallah Allah’ın izniyle bişey olmicak sen güzelce dinlen dua et

Merhaba, benim de 5. Hafta bitmek üzere kahverengi lekelenme bitmedi bi türlü. Siz ne durumdasınız şimdi? Korkuyorum geldikçe
Bende korkuyorum en son iki gün önce geldi çok şükür artık gelmiyor ama dr yerinden kalkma dedi ama kahve rengi kandanda korkma dedi

Bende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzum 🥰 hatta bir ara siyah bile geldi çamur gibi lekelenmeler oldu hepsine normal dediler
Ay Bendede çamur gibi simsiyah kan geliyordu çok şükür biraz kesildi

Ya tek öyle olsun benim de içim içimi yiyor devam ettikçe, dr da hiç ilaç değişimi yapmadı progesteronu da artırmadı. 2 günde 1 progesteron iğne, gün de 3 tane de fitil sadece. En baştan beri böyleydi
Benimde dr artırmadı , bazı dr lar gereksiz buluyor progestron yüklemesini

Kızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah🙏🏻
Merak etme normal benimde bazen hiç olmuyor bazen oluyor benim göğüslerimde çoktandır artık ne ağrı var ne şişlik

Hay maşallah 🧿 ilk cinsiyetimiz geldi 🥰 saglikla kucaginiza alin inşallah 🙏
yaa ilk cinsiyet haberimiz geldi 🥳 hayırlı olsun tebrik ederim Allah gönlünüze göre versin 🥳🙏💕
Çok teşekkür ederim🥰🥰 1-2 haftaya tek tek başlarız zaten söylemeye ama burada çoğunluk kız bebiş olacak gibi seziyorum benden söylemesi :))

evet doğru ben otururken temkinli oturuyorum hızlıca oturamıyorum, hele hapşırık aman Allahım alerjij rinitim var geldiği gibi cenin pozisyonuna alıyorum kendimi yoksa kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor , benim belirtiler tam gaz devam ediyor aşırı meme hassasiyetim yüzünden nerdeyse 1aydır yüz üstü yatamıyorum 🙄 yinede çok şükür 🙏
Bende uzanırsam çok kötü oluyorum illa ayakta olacağım yoksa o an feci kötü oluyor 🤭 benim karın çıktı epey o yüzden yatamıyorum sola ve sağa ancak☺️

Çok teşekkür ederim🥰🥰 1-2 haftaya tek tek başlarız zaten söylemeye ama burada çoğunluk kız bebiş olacak gibi seziyorum benden söylemesi :))
Vallahi o kadar bekledik, kız erkek farketmez başımla beraber 🥰 bana da herkes bence seninki erkek diyor ama bakalim, kız yeğenim var suan dört gözle kız kuzen bekliyor 🤣

Back