Anladim, hakkinizda hayırlısı olsunDetaylı ultrasondan perınatoljı doktoru ense kalınlığı ve burun köküne bakacak yarın kontrolüm var 11. Haftayız .Allah korusun bı anomalı tespıt edılırse aldırmayacağım ıcın gerek görmüyorum Rabbım den ne gelırse basım gözüm üstüne
Arabayla gidiyorum aslında ama nebileyim canım. Tesadüf belkide dediğin gbii hayırlısı Allahtan.Yürüdüğün icin falandir diye tahmin ediyorum, yoksa kanama yapmaz herhaldegelince hemen geri yat cok ayakta kalma
Eklerim tabiki canım. Cinsiyet ve isim ekliyim@Hayat su hanim mi yaptırmıştı acaba? Ilk kimin belli olacak cinsiyeti acaba benim hafta başına denk geliyor kacinci haftaya geçtiğim, yani yarin 14.haftaya giriyorum bakalim hayırlısı,Cookiie cim listeye kiz erkek ekler miyiz cinsiyetler belli oldukça? Tabii senin için yorucu bir iş olabilir ama bilemiyorum =(
AmınAnladim, hakkinizda hayırlısı olsun
Ayyy vallahi çok tatlı olurEklerim tabiki canım. Cinsiyet ve isim ekliyim
Yaptım bile canımAyyy vallahi çok tatlı olurama yorulursan falan ugraşma tamam mi?
Dogrudur, ben dünyaya engelli bir birey getirmekten korkarım, hadi ben çok iyi baktim ömrüm yettigince de benden sonra ne olacak diye düşünüyorum ben, o yüzden elimden geldigince tüm testleri yaptirmaya çalışıyorum, dediginiz gibi herkesin kendi tercihi, tum evlatlarimiz saglikli olsunlar inşallahAmınherkesın kendı tercıhı yaptırmak ısteyen yaptırır ıkız gebelıkte yaptırmayan çok ultrason muayenesine göre doktor yonlendırıyormus zaten yaptırılması gerektıgını veya gerek olmadığını
Olleeeey
Bısey çıksa aldıracaksınız o zaman herkesın kendı tercıhı saygı duyarımDogrudur, ben dünyaya engelli bir birey getirmekten korkarım, hadi ben çok iyi baktim ömrüm yettigince de benden sonra ne olacak diye düşünüyorum ben, o yüzden elimden geldigince tüm testleri yaptirmaya çalışıyorum, dediginiz gibi herkesin kendi tercihi, tum evlatlarimiz saglikli olsunlar inşallah
Doğrudur, Allahım korusun ama öyle bir durumda benim için doğru olan öyle yapmakBısey çıksa aldıracaksınız o zaman herkesın kendı tercıhı saygı duyarım
Ben 2 hafta düş almadım çünkü benim şuan bile duştan sonra karnımın aşası ağrıyordu , 2hafta sonra hemen hızla yıkandım çıktım çok temizlenmesem bile , daha yeni o gün biraz çok kaldım oda heralde max 10 dk oldu , sıcak su çok zararlıymış çünkü , sende dikkat et mümkün olduğunca şuan yıkanma ayağa kalkma. Ama korkma kanama alanı uzakmış bebekten , o tehlikeli olmaz , inşallah Allah’ın izniyle bişey olmicak sen güzelce dinlen dua etYaa acaba nasıl bir etki ediyor vücuda bir denemek gerek benim dün tam kesildi derken duşa girmiştim sonra yine başladı doktora gittim sorun yok. Doktor birde progestan hap verdi ama tüp doktorumda kullanma şuan dedi
Kahve geliyord kırmızıya döndü tekrar dün canım
Bende korkuyorum en son iki gün önce geldi çok şükür artık gelmiyor ama dr yerinden kalkma dedi ama kahve rengi kandanda korkma dediMerhaba, benim de 5. Hafta bitmek üzere kahverengi lekelenme bitmedi bi türlü. Siz ne durumdasınız şimdi? Korkuyorum geldikçe
Ay Bendede çamur gibi simsiyah kan geliyordu çok şükür biraz kesildiBende de devam ediyor kahve leke 14+1 im iki kez yoğun kanama yaşadım 8. Ve 10.haftalarda doktorlar kahverengi lekeler normal diyor bence sende korkma kuzumhatta bir ara siyah bile geldi çamur gibi lekelenmeler oldu hepsine normal dediler
Benimde dr artırmadı , bazı dr lar gereksiz buluyor progestron yüklemesiniYa tek öyle olsun benim de içim içimi yiyor devam ettikçe, dr da hiç ilaç değişimi yapmadı progesteronu da artırmadı. 2 günde 1 progesteron iğne, gün de 3 tane de fitil sadece. En baştan beri böyleydi
Merak etme normal benimde bazen hiç olmuyor bazen oluyor benim göğüslerimde çoktandır artık ne ağrı var ne şişlikKızlar 10+5 im ve ikizlere gebeyim. İki gündür ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı var. Pat diye kesiliverdi. Var mı bu durumu yaşayan. Yarın bebeişlere bakmaya gidicem inşallah
Hay maşallahilk cinsiyetimiz geldi saglikla kucaginiza alin inşallah
Çok teşekkür ederimyaa ilk cinsiyet haberimiz geldihayırlı olsun tebrik ederim Allah gönlünüze göre versin
Selamlar ben de 12+ 4'teyim, doktorum büyük ihtimalle bebeğiniz kız dedi
Bende uzanırsam çok kötü oluyorum illa ayakta olacağım yoksa o an feci kötü oluyorevet doğru ben otururken temkinli oturuyorum hızlıca oturamıyorum, hele hapşırık aman Allahım alerjij rinitim var geldiği gibi cenin pozisyonuna alıyorum kendimi yoksa kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor , benim belirtiler tam gaz devam ediyor aşırı meme hassasiyetim yüzünden nerdeyse 1aydır yüz üstü yatamıyorumyinede çok şükür
Vallahi o kadar bekledik, kız erkek farketmez başımla beraberÇok teşekkür ederim1-2 haftaya tek tek başlarız zaten söylemeye ama burada çoğunluk kız bebiş olacak gibi seziyorum benden söylemesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?