• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar mide yanmalarınız başladı mı ne yesem yanma yapıyor, maden suyu içiyorum günde bir tane siz tüketiyor musunuz maden suyu?
Transfer zamani hemsire ne yiyip icecegimizi anlatirken asitli icecek yasak demisti, maden suyu? demistim, günde maksimum 1 bardak demisti, zaten 1 sise 200ml yani 1 bardak, ben hemen hemen hergun içiyorum, seviyorum da maden suyunu, ama cok bir mide yanmam yok çok şükür 🙏🥰

Kızlar mide yanmalarınız başladı mı ne yesem yanma yapıyor, maden suyu içiyorum günde bir tane siz tüketiyor musunuz maden suyu?
arada bir içiyorum maden suyu, benim çok daha önceleri başladı mide yanması sanırım 7 ve 8.haftalarda, ne yesem dokunuyordu şimdi biraz daha iyiyim şu ara

Hayat su Hayat su hanim mi yaptırmıştı acaba? Ilk kimin belli olacak cinsiyeti acaba benim hafta başına denk geliyor kacinci haftaya geçtiğim, yani yarin 14.haftaya giriyorum bakalim hayırlısı, Cookiie Cookiie cim listeye kiz erkek ekler miyiz cinsiyetler belli oldukça? Tabii senin için yorucu bir iş olabilir ama bilemiyorum =(
Yok kuzum ben sadece ikili test yaptırdım

Bende iki gündür çok kötü yaşıyorum gastritim var ondan kötü oluyorum gaviscon içtim yine de fayda etmiyor 😕

Ben 2 hafta düş almadım çünkü benim şuan bile duştan sonra karnımın aşası ağrıyordu , 2hafta sonra hemen hızla yıkandım çıktım çok temizlenmesem bile , daha yeni o gün biraz çok kaldım oda heralde max 10 dk oldu , sıcak su çok zararlıymış çünkü , sende dikkat et mümkün olduğunca şuan yıkanma ayağa kalkma. Ama korkma kanama alanı uzakmış bebekten , o tehlikeli olmaz , inşallah Allah’ın izniyle bişey olmicak sen güzelce dinlen dua et
Almıcam birsüre valla bir muayeneden önce hızlıdan bir alırım artık Allaha emanet inşallah sağlıkla büyüsünde 🙏🏼

Selamlar ben de 12+ 4'teyim, doktorum büyük ihtimalle bebeğiniz kız dedi 😍
İkili testlerimi de yaptırdım sonucunu bekliyorum.
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın🙏🏼 Kız olarak ekliyimmi kesinleşmesini bekleyelimmi☺️

Canım bende salçalı soğanlı bir şey yiyince acayip yanmam oldu, yemek borusu fenaydı. Limonlu maden suyu yada sade içtim. Hemşireyede yazdım gaviscon kullanabiliyor muyum diye kullan dedi. Yine burada bir topikte okumuştum kullanan varmış bende sorayım dedim onayladı. Sende sor istersen kullanmadan önce belki faydası olur

Benimde çok midem yanıyor bilhassa portakal mandalina yada poaça ve tarz şeyler yediğimde , yemekten sonra uzanırsam kesin yanıyor ama maden suyu hiç denemedim denicem belki iyi gelir

Arkadaşlar aranızda prolutex iğne kullanan ve 12. Haftada bırakan var mı? Doktor bana 12. Haftada bırakacağımı söyledi de acaba birden mi keseceğiz, ve 12+0 da iken mi yoksa haftanın sonunda (12+7) mı bırakmalıyız. Doktora sordum da henüz dönüş yapmadı bende merak ettim belki aramızda bilen vardır 🤗

Arkadaşlar aranızda prolutex iğne kullanan ve 12. Haftada bırakan var mı? Doktor bana 12. Haftada bırakacağımı söyledi de acaba birden mi keseceğiz, ve 12+0 da iken mi yoksa haftanın sonunda (12+7) mı bırakmalıyız. Doktora sordum da henüz dönüş yapmadı bende merak ettim belki aramızda bilen vardır 🤗
Bana da 12. Hafta denmişti, ama elimde fazladan bir kutu kalınca bitene kadar kullanabilirsin demişti 13. Haftaya kadar kullanmıştım bitince de bıraktım :)

Bana da 12. Hafta denmişti, ama elimde fazladan bir kutu kalınca bitene kadar kullanabilirsin demişti 13. Haftaya kadar kullanmıştım bitince de bıraktım :)
Peki herhangi bi azaltma durumu oldu mu sabah-akşam ya iğne işte sadece sabah vurup bırakmak gibi 🤭 Birde yerine farklı bir ilaca geçtiniz mi progestana falan? Yanıtınız için de çok teşekkür ederim 💓

progestan 50 mg vuruluyordum her gün, 11+1 de yani 12.haftada bıraktım tam 1 hafta oldu bırakalı yani , estrofemi de önce dozu azaltıldı sonra 12.haftada tamamen bıraktım

progestan 50 mg vuruluyordum her gün, 11+1 de yani 12.haftada bıraktım tam 1 hafta oldu bırakalı yani , estrofemi de önce dozu azaltıldı sonra 12.haftada tamamen bıraktım
Estrofem ilacını bende azaltarak bırakmıştım da iğnede nasıl oluyor acaba diye merak etmiştim demek direkt bırakılıyor. Peki yerine herhangi bir ilaç başlatmış mıydı doktorunuz? Yanıtınız için çok teşekkür ederim 💓

Peki herhangi bi azaltma durumu oldu mu sabah-akşam ya iğne işte sadece sabah vurup bırakmak gibi 🤭 Birde yerine farklı bir ilaca geçtiniz mi progestana falan? Yanıtınız için de çok teşekkür ederim 💓
Hiç doz azaltmaya gitmedik günde bir taneydi zaten yanında 4 tane de progestan fitil kullanıyordum fitillere devam dedik :)

Oksaparla corasprin kullanıyomuydunuz ne zaman bıraktınız
Benimde bugün 10+3 cuma günü azaltıcam ilaçları progestan dexi günaşırı yapcam 1 hafta sonrada tamamen bırak dediler ama oksaparla corasprini takip yapan doktor karar vercek dediler pıhtılaşma vs varsa o bilir dedi anlamadım

Back