Merhaba , 2 ayda yapılır , ben bir ay tüp bebek yapmadan önce kontrole gittim tahlil falan istediler sonra yaptırdım öbür ay adet olunca ara dediler aradım , adetin ikinci gününden ilaçlar başlıyor , yumurtalıkların nasıl tepki vereceğine bağlı ben 10 gün iğne kullandım sonra yumurta toplama oldu 5 gün sonrada transfer , ben Kıbrıs hit’te yaptırdım , inşallah güzel ilerler süreciniz ve bebeğinize kavuşursunuzKızlar merhaba. Biz de yazın tüp bebek yapmayı düşünüyoruz. Biraz korkuyorum. Süreç nasıl gelişiyor ? Kaç gün sürüyor ? 2 aylık yaz tatilinde yapılabilir mi , nerede yaptırdınız kaçıncı tüp bebek denemeniz ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama biraz panikliyim.
Tabi ben aşılama falan yapmıştım öncesinden o yüzden 1 buçuk seneydi vitamin ve ilaç alıyordum yemeğime falan yumurta kalitesi için dikkat ediyordumKızlar merhaba. Biz de yazın tüp bebek yapmayı düşünüyoruz. Biraz korkuyorum. Süreç nasıl gelişiyor ? Kaç gün sürüyor ? 2 aylık yaz tatilinde yapılabilir mi , nerede yaptırdınız kaçıncı tüp bebek denemeniz ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama biraz panikliyim.
Çok geçmiş olsun , inşallah diğer bebişine bişey olmadan hallederlerEvet bi kesede iki bebiş vardı biri büyüdü diğeri ilk günlerdeki gibi kaldı ikisinin de kalp atışını duymuştuk ama son iki kontrolde küçük kalanınki duyulmamaya başlandı doktorumuz muhtemelen kendi sonlanacak şu aşamada zarar vermez dedi ama sonlanmazsa da kendimiz o keseyi komple sonlandırmak zorunda kalacağız biri sağlıksız vw büyümediği için diğer bebişin de kalbi durdurulacak ve diğer kesem devam edecekbiraz riskli ve karışık bir süreç anlatması bile karışık.
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Süreç gerçekten yıpratıcı. Hiç değilse ben benimsedim kabullendim. Eşim hala kabullenmiş değildi bugün doktora 2.defa gidince kabullenmiş gibi.Merhaba , 2 ayda yapılır , ben bir ay tüp bebek yapmadan önce kontrole gittim tahlil falan istediler sonra yaptırdım öbür ay adet olunca ara dediler aradım , adetin ikinci gününden ilaçlar başlıyor , yumurtalıkların nasıl tepki vereceğine bağlı ben 10 gün iğne kullandım sonra yumurta toplama oldu 5 gün sonrada transfer , ben Kıbrıs hit’te yaptırdım , inşallah güzel ilerler süreciniz ve bebeğinize kavuşursunuz
Ah canım çok üzgünüm. Çok iyi bilirim bu acıyı. Rabbim sabırlar versinBenim bebeğimin kalbi durmuş pazar günü yarın alacaklar çok üzgünüm inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz
Aaaa ben hic girmedim siteye 2 gündür, simdi okuyorum, çok üzüldümBenim bebeğimin kalbi durmuş pazar günü yarın alacaklar çok üzgünüm inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz
Bugün öğrendim bende çok sıkışmış kesenin içinde hala inanamıyorum bir daha bu yola çıkabilir miyim bilmiyorum transferin yapıldığı kliniğe sonlandırmak için gidiyorum yarın nasibimde buda varmış tek tesellim bu duyguyu tatmış olmak baştan birşeyler ters gitmişti zaten kanama olması falan hiç korkulacak şeyler değil bir damla kanamam olmadı hala sakın sizlerde endişelenmeyin 6. Haftada belliydi birşeyler inanmak istemedim büyür diye düşündüm hep Allah büyük yardım eder inşallahAaaa ben hic girmedim siteye 2 gündür, simdi okuyorum, çok üzüldümyaaa gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
Canim benim, Allah bundan büyük acı yaşatmasın, son olsun, Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin, umudunu kaybetme lütfen... "en karanlik gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar."Bugün öğrendim bende çok sıkışmış kesenin içinde hala inanamıyorum bir daha bu yola çıkabilir miyim bilmiyorum transferin yapıldığı kliniğe sonlandırmak için gidiyorum yarın nasibimde buda varmış tek tesellim bu duyguyu tatmış olmak baştan birşeyler ters gitmişti zaten kanama olması falan hiç korkulacak şeyler değil bir damla kanamam olmadı hala sakın sizlerde endişelenmeyin 6. Haftada belliydi birşeyler inanmak istemedim büyür diye düşündüm hep Allah büyük yardım eder inşallah
Canım yeni girebildim siteye gördüm çok üzgünüm.. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah son olsun böyle üzüntülerin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , dediğin gibi Allah büyük onun katında imkansız yoktur. Pes etme canım biraz zaman ver kendine ama pes etme inanıyorum sağlıklı güzel evlatların olacaktırBugün öğrendim bende çok sıkışmış kesenin içinde hala inanamıyorum bir daha bu yola çıkabilir miyim bilmiyorum transferin yapıldığı kliniğe sonlandırmak için gidiyorum yarın nasibimde buda varmış tek tesellim bu duyguyu tatmış olmak baştan birşeyler ters gitmişti zaten kanama olması falan hiç korkulacak şeyler değil bir damla kanamam olmadı hala sakın sizlerde endişelenmeyin 6. Haftada belliydi birşeyler inanmak istemedim büyür diye düşündüm hep Allah büyük yardım eder inşallah
Evet maddi manevi çok yıpratıcı , ama sabır istiyor , inşallah çok uğraşmadan bebeğinize kavuşursunuzÇok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Süreç gerçekten yıpratıcı. Hiç değilse ben benimsedim kabullendim. Eşim hala kabullenmiş değildi bugün doktora 2.defa gidince kabullenmiş gibi.
Kelimeler yetmiyor bişey söylemeye , inşallah Allah hemen kucağını doldurur bir daha yaşatmaz , kendini yıpratma , tekrar inşallah hiç bir sorun yaşamicaksın Allah’ın izniyleBugün öğrendim bende çok sıkışmış kesenin içinde hala inanamıyorum bir daha bu yola çıkabilir miyim bilmiyorum transferin yapıldığı kliniğe sonlandırmak için gidiyorum yarın nasibimde buda varmış tek tesellim bu duyguyu tatmış olmak baştan birşeyler ters gitmişti zaten kanama olması falan hiç korkulacak şeyler değil bir damla kanamam olmadı hala sakın sizlerde endişelenmeyin 6. Haftada belliydi birşeyler inanmak istemedim büyür diye düşündüm hep Allah büyük yardım eder inşallah
İstanbula gelebilirseniz şişli memorial ve şişli kolanda fulya gökdağlı tavsye ederimİzmir İstanbul Ankara bu üç şehiri düşünüyoruz. Yazın batıya tayin isteyeceğiz Allah nasip ederse. Süreç daha kolay olur gidip gelmek açısından. Eşim aydınlı. Yazın orada olunca izmir de yakın.
Sorununuz ne. Tedavinin süreci soruna bağlı genellikleÇok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Süreç gerçekten yıpratıcı. Hiç değilse ben benimsedim kabullendim. Eşim hala kabullenmiş değildi bugün doktora 2.defa gidince kabullenmiş gibi.
Sorunu tam bizde bilmiyoruz genetik tahlili yaptıracağız. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0 çıkıyor testte. Doktor içeride sperm var ama çıkış yok dedi. Bir doktor genetik oldugunu sanmıyorum testislerde normal dedi. Başka bir doktor ultrason sonucuna göre testisler normal ama bir tık kücük dediSorununuz ne. Tedavinin süreci soruna bağlı genellikle
Hmm yani bu durumu pek bilmiyorum ama tese ameliyatıyla falan sperm buluyorlar böyle hiç sperm olmauan kişilerde. Belki böyle bir yol izlenebilirSorunu tam bizde bilmiyoruz genetik tahlili yaptıracağız. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0 çıkıyor testte. Doktor içeride sperm var ama çıkış yok dedi. Bir doktor genetik oldugunu sanmıyorum testislerde normal dedi. Başka bir doktor ultrason sonucuna göre testisler normal ama bir tık kücük dedi
Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten anlıyorum seni inşallah en kısa sürede Allahım nasip etsinBenim bebeğimin kalbi durmuş pazar günü yarın alacaklar çok üzgünüm inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz
Bence normal kuzum bende de öyle oldu bazen çok daralıyor bazen de rahat itiyorum fitili istersen bide doktoruna danışfitil kullanan kızlar, vajina girişinde acayip ödem var bende hatta sanki dışarı taşmış durumda , fitili koymakta zorlandım bayağı ve hafif yanma oldu, sizde durumlar nasıl normal mi bu kadar ödem
evet bende de öyle bazen çok rahat bazen çok dar, söyledim dr a normalmişBence normal kuzum bende de öyle oldu bazen çok daralıyor bazen de rahat itiyorum fitili istersen bide doktoruna danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?