2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba , 2 ayda yapılır , ben bir ay tüp bebek yapmadan önce kontrole gittim tahlil falan istediler sonra yaptırdım öbür ay adet olunca ara dediler aradım , adetin ikinci gününden ilaçlar başlıyor , yumurtalıkların nasıl tepki vereceğine bağlı ben 10 gün iğne kullandım sonra yumurta toplama oldu 5 gün sonrada transfer , ben Kıbrıs hit’te yaptırdım , inşallah güzel ilerler süreciniz ve bebeğinize kavuşursunuz

Tabi ben aşılama falan yapmıştım öncesinden o yüzden 1 buçuk seneydi vitamin ve ilaç alıyordum yemeğime falan yumurta kalitesi için dikkat ediyordum

Çok geçmiş olsun , inşallah diğer bebişine bişey olmadan hallederler

Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Süreç gerçekten yıpratıcı. Hiç değilse ben benimsedim kabullendim. Eşim hala kabullenmiş değildi bugün doktora 2.defa gidince kabullenmiş gibi.

Aaaa ben hic girmedim siteye 2 gündür, simdi okuyorum, çok üzüldüm yaaa gerçekten ne diyeceğimi bilemedim
Bugün öğrendim bende çok sıkışmış kesenin içinde hala inanamıyorum bir daha bu yola çıkabilir miyim bilmiyorum transferin yapıldığı kliniğe sonlandırmak için gidiyorum yarın nasibimde buda varmış tek tesellim bu duyguyu tatmış olmak baştan birşeyler ters gitmişti zaten kanama olması falan hiç korkulacak şeyler değil bir damla kanamam olmadı hala sakın sizlerde endişelenmeyin 6. Haftada belliydi birşeyler inanmak istemedim büyür diye düşündüm hep Allah büyük yardım eder inşallah

Canim benim, Allah bundan büyük acı yaşatmasın, son olsun, Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin, umudunu kaybetme lütfen... "en karanlik gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar."

Canım yeni girebildim siteye gördüm çok üzgünüm.. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah son olsun böyle üzüntülerin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin , dediğin gibi Allah büyük onun katında imkansız yoktur. Pes etme canım biraz zaman ver kendine ama pes etme inanıyorum sağlıklı güzel evlatların olacaktır

Evet maddi manevi çok yıpratıcı , ama sabır istiyor , inşallah çok uğraşmadan bebeğinize kavuşursunuz

Kelimeler yetmiyor bişey söylemeye , inşallah Allah hemen kucağını doldurur bir daha yaşatmaz , kendini yıpratma , tekrar inşallah hiç bir sorun yaşamicaksın Allah’ın izniyle

İstanbula gelebilirseniz şişli memorial ve şişli kolanda fulya gökdağlı tavsye ederim

Sorununuz ne. Tedavinin süreci soruna bağlı genellikle

Sorununuz ne. Tedavinin süreci soruna bağlı genellikle
Sorunu tam bizde bilmiyoruz genetik tahlili yaptıracağız. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0 çıkıyor testte. Doktor içeride sperm var ama çıkış yok dedi. Bir doktor genetik oldugunu sanmıyorum testislerde normal dedi. Başka bir doktor ultrason sonucuna göre testisler normal ama bir tık kücük dedi

Hmm yani bu durumu pek bilmiyorum ama tese ameliyatıyla falan sperm buluyorlar böyle hiç sperm olmauan kişilerde. Belki böyle bir yol izlenebilir

fitil kullanan kızlar, vajina girişinde acayip ödem var bende hatta sanki dışarı taşmış durumda , fitili koymakta zorlandım bayağı ve hafif yanma oldu, sizde durumlar nasıl normal mi bu kadar ödem

fitil kullanan kızlar, vajina girişinde acayip ödem var bende hatta sanki dışarı taşmış durumda , fitili koymakta zorlandım bayağı ve hafif yanma oldu, sizde durumlar nasıl normal mi bu kadar ödem
Bence normal kuzum bende de öyle oldu bazen çok daralıyor bazen de rahat itiyorum fitili istersen bide doktoruna danış

Bence normal kuzum bende de öyle oldu bazen çok daralıyor bazen de rahat itiyorum fitili istersen bide doktoruna danış
evet bende de öyle bazen çok rahat bazen çok dar, söyledim dr a normalmiş bugün extra bi dar geldi resmen zorla koydum desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…