- 29 Nisan 2021
- 4.937
- 7.513
- 108
dr travazol krem önerdi günde 3 defaevet bende de öyle bazen çok rahat bazen çok dar, söyledim dr a normalmiş bugün extra bi dar geldi resmen zorla koydum desem yeridir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr travazol krem önerdi günde 3 defaevet bende de öyle bazen çok rahat bazen çok dar, söyledim dr a normalmiş bugün extra bi dar geldi resmen zorla koydum desem yeridir
İçine mi süreceksin kuzum yanma için mi verdi bende travazol hamilelik te kullanılmıyor sanıyordumdr travazol krem önerdi günde 3 defa
sordum içe değil dışa dedi, bende tereddütte kaldım yaa gebelik kategorisi C ama biri de yazmış kullanılmazsa daha kötü etkileri de olabilir , bende mantar olduğunu sanmıyorum aslında varsa çok şiddetli değildir çünkü ne akıntım fazla ne de aşırı yanma kaşıntı varİçine mi süreceksin kuzum yanma için mi verdi bende travazol hamilelik te kullanılmıyor sanıyordum
Kaç haftalıksın canım benim kızımda 10. Haftada çok yoğun bir kanama olmuştu bende senin gübi üzülüp ağladım ama şükür durdu kanama 2 3 gün adetten daha çok yoğun bi kanamaydı İnşaAllah seninde çabucak geçerKızlar merhaba, pazar sabahı 5 gibi bir ıslaklıkla uyandım ve şok oldum yatağın her yeri kandı, çok afedersiniz ama bacaklarım bile komple kan içindeydi kesin düşük yaptım diye hemen gittik ve keseler normal kalp atışları da normaldi. Birkaç kişi daha benim gibi kanama yaşayınca merak ettim doktorum olabilir elbette düşük riski ama atlatacağız diyor sürekli yani nedenini düşünmeden edemiyorum
O zaman kullanma şimdilik kuzum o yanma bende de ara sıra oluyor geçiyor sonrasordum içe değil dışa dedi, bende tereddütte kaldım yaa gebelik kategorisi C ama biri de yazmış kullanılmazsa daha kötü etkileri de olabilir , bende mantar olduğunu sanmıyorum aslında varsa çok şiddetli değildir çünkü ne akıntım fazla ne de aşırı yanma kaşıntı var
burdaki takipli dr uma sordum ortalığı ayağa kaldırdım anlayacağın krem formunda sıkıntı olmaz dedi, bi kaç gün kullanıp bırakacağımO zaman kullanma şimdilik kuzum o yanma bende de ara sıra oluyor geçiyor sonra
Şifa olsun inşallah canımburdaki takipli dr uma sordum ortalığı ayağa kaldırdım anlayacağın krem formunda sıkıntı olmaz dedi, bi kaç gün kullanıp bırakacağım
Ben epeydir lutinus kullanıyorum aparatı var canım herhangi bir şişlik yanma olmadı çok şükür. Dr danış canım kötü olmuş yafitil kullanan kızlar, vajina girişinde acayip ödem var bende hatta sanki dışarı taşmış durumda , fitili koymakta zorlandım bayağı ve hafif yanma oldu, sizde durumlar nasıl normal mi bu kadar ödem
Bebiş sağlıklı olsun da kuzum sen halledersin iğneleri testi ne zaman yaptırdın herkesin mi yapması gerekiyor acaba bana hiç yapılmadı bu test hiç söylenmedi kan testi mi verdin sen bende geçen gün torch testini yaptırdım cuma günü kontrolüm var o zaman soracam sonuçlarıGenetik pıhtılaşma testlerimden bazıları heterozigot mutant cikti, yani hafif pıhtılaşma yapabilirmiş, anlaşılan bana 9 ay oksapar yollari göründü =(
çok sağol canımŞifa olsun inşallah canım
danıştım canım, ben transferin 9. günü hissettim o ödemi gebeliğe bağladım, zaten vajina girişindeki bezler de büyüyormuş ondan sandım önce, sonra bi baktım bazı günler bayağı açık rahat kullanıyorum bazı günler çok daralıyor , sürekli fitil kullanımı mantar yapıyormuş ama bende ne değişik akıntı var nede öyle abartılı yanma kaşınma, keşke bununda aparatı olsaydıBen epeydir lutinus kullanıyorum aparatı var canım herhangi bir şişlik yanma olmadı çok şükür. Dr danış canım kötü olmuş ya
Şöyle ki, benim buradaki doktorum "sana neden oksapar verdiler ki daha önce düşüğün mü vardi" dedi "hayir" dedim, "ailede var mi" dedi "hayir" dedim, "ben de tüp bebek hastalarima kan sulandirici veriyorum ama tekrarlayan düşüklü hastalarima veriyorum, sorar misin tüp bebek merkezine neye göre vermişler" dedi ben de aradim tüp bebek merkezini "herkese veriyoruz, normal prosedür" dediler, bunu buradaki doktoruma söyledim garipsedi, "o zaman bi genetik test yaptır istersen" dedi, hatta doktorumun eşi de orada test yaptırmış, ankarada bir tıbbı laboratuvar. O zamana kadar da oksapar.ı 3günde 1e düşürmüştü, bugün test sonuçları geldi, "oksapar.ı 1 gun vurul 1 gün vurulma" dedi doktorum, yani benim testler biraz doktorumun tedbiri sayesinde oldu. Şuan 9.haftadayım 11.haftada da fatal dna (nipt) testlerini yaptırmaya karar verdim, sadece tarama testleri ile bırakmayacağım. Onda da kanı yurtdisina gönderiyorlar genetik testler için.Bebiş sağlıklı olsun da kuzum sen halledersin iğneleri testi ne zaman yaptırdın herkesin mi yapması gerekiyor acaba bana hiç yapılmadı bu test hiç söylenmedi kan testi mi verdin sen bende geçen gün torch testini yaptırdım cuma günü kontrolüm var o zaman soracam sonuçları
İyi yapmışsın kuzum bende sorayım doktoruma bencede fetal dna testi daha iyi bende yaptırmayı düşünüyorumŞöyle ki, benim buradaki doktorum "sana neden oksapar verdiler ki daha önce düşüğün mü vardi" dedi "hayir" dedim, "ailede var mi" dedi "hayir" dedim, "ben de tüp bebek hastalarima kan sulandirici veriyorum ama tekrarlayan düşüklü hastalarima veriyorum, sorar misin tüp bebek merkezine neye göre vermişler" dedi ben de aradim tüp bebek merkezini "herkese veriyoruz, normal prosedür" dediler, bunu buradaki doktoruma söyledim garipsedi, "o zaman bi genetik test yaptır istersen" dedi, hatta doktorumun eşi de orada test yaptırmış, ankarada bir tıbbı laboratuvar. O zamana kadar da oksapar.ı 3günde 1e düşürmüştü, bugün test sonuçları geldi, "oksapar.ı 1 gun vurul 1 gün vurulma" dedi doktorum, yani benim testler biraz doktorumun tedbiri sayesinde oldu. Şuan 9.haftadayım 11.haftada da fatal dna (nipt) testlerini yaptırmaya karar verdim, sadece tarama testleri ile bırakmayacağım. Onda da kanı yurtdisina gönderiyorlar genetik testler için.
Merhaba ben de akşam bu durumu yaşadım fitil bi türlü gitmedi yandı acıdı sanki ağzı kapalı biraz bekledim zorla gitti resmen. Ya stres yaptım ya da yan etkisi fitilin diye düşündümfitil kullanan kızlar, vajina girişinde acayip ödem var bende hatta sanki dışarı taşmış durumda , fitili koymakta zorlandım bayağı ve hafif yanma oldu, sizde durumlar nasıl normal mi bu kadar ödem
fitil yapıyor bencede hormon neticede şişiriyor orayıMerhaba ben de akşam bu durumu yaşadım fitil bi türlü gitmedi yandı acıdı sanki ağzı kapalı biraz bekledim zorla gitti resmen. Ya stres yaptım ya da yan etkisi fitilin diye düşündüm
ben tedaviye başladığımızdan beri gece uyuyamıyordum, daha doğrusu çok zor dalıyordum uykuya hayatımın hiç bir döneminde böyle olmamıştım ama 2 haftadır düzeldi normal vaktinde uyuyorum çok Şükür, benim bulantım 7+2 yim geçen hafta mide ağrısıyla başladı bu hafta hafif bulantılar başladı ama çok değil, daha çok midede yanma oluyor bende ve ağzımın tadı kötümerhaba arkadaşlar mide bulantınız başladı mı daha kalp atışı duymadan önce. Bende mide bulantısı başladı hep kendimi kötü hissediyorum moralsiz bu durumda olan var mı Ve geceleri uyuyamıyorum sürekli uyuyan biri olarak şimdi uyumam gece 3 ü buluyor hormonlardan mı tüm bunlar ya
Ooo kusma dedin mi ben 5.haftadan beri kusuyorum ilaçlar fayda etmiyor dün serumdaydım hatta halsizleştim dr reçete yazmıştı serum taktırmam için vitamin bulantı için falan ama bulantıya çözüm yok canım çıkıyor illa kimerhaba arkadaşlar mide bulantınız başladı mı daha kalp atışı duymadan önce. Bende mide bulantısı başladı hep kendimi kötü hissediyorum moralsiz bu durumda olan var mı Ve geceleri uyuyamıyorum sürekli uyuyan biri olarak şimdi uyumam gece 3 ü buluyor hormonlardan mı tüm bunlar ya