• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bana bu serum oncesı alerjı gelısmesın dıye avil yaptırmamı gerektıgını gebelıge avilin bı zararı olmadığını soyledıler pozıtıf oldugu günde yapıldı hatta bana .avılın gebelık kategorısıne baktım C neden bana yaptırmam gerektıgını soyledıler ya tedırgın oldum.
Ben kullanıyorum serumu iki haftada bir 16. Haftaya kadar. Öncesinde hic avilin kullanmadım bu arada prograf da kullanıyorum 13. Haftaya kadar devam sabah akşam olacak şekilde. Doktorunuza güvenin herkese özel recete ediliyor ilaçlar içiniz ferah olsun

Kızlar bende az pembe leke gelince acile gittim kese duruyor ama korkuyorum da hafta içimkendi doktoruma gideceğim yeğ ultrason görüntüsü şöyle kızlar kenarda da bpd fl falan yazıyor onlar beki kese pazartesi 8 mm pazar günü 13 mm olmuş 6 hafta 1 günlük yazıyor da

Eklentiler

• 4310082F-9CE9-430E-8FBE-598CB9AF7B4C.jpeg
    4310082F-9CE9-430E-8FBE-598CB9AF7B4C.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bende az pembe leke gelince acile gittim kese duruyor ama korkuyorum da hafta içimkendi doktoruma gideceğim yeğ ultrason görüntüsü şöyle kızlar kenarda da bpd fl falan yazıyor onlar beki kese pazartesi 8 mm pazar günü 13 mm olmuş 6 hafta 1 günlük yazıyor da
Tamam canım normal rahat ol , içini ferah tut , pembe ve kahve rengi kan normalmiş , dinlen , bebek daha erken gözükmez , anca vajina ulturasonla göre bilirler , o yüzden merak etme

Progestan iğnesi yapıyormusun ? Acilde iğne yaptılar mı

Tamam canım normal rahat ol , içini ferah tut , pembe ve kahve rengi kan normalmiş , dinlen , bebek daha erken gözükmez , anca vajina ulturasonla göre bilirler , o yüzden merak etme
Bana vajinal yaptılar ama gözükmedi evet progestan günaşırı iğnesini vuruluyorum hepimizin inşallah iyi haberler almayı nasip etsin Rabbim

Bana vajinal yaptılar ama gözükmedi evet progestan günaşırı iğnesini vuruluyorum hepimizin inşallah iyi haberler almayı nasip etsin Rabbim
Amin , merak etme daha çok küçük ya gözükmez şu anda zaten , bazılarının ki gözüküyor , vazolar gözükmüyor bekle 7yada 8 haftada git , bana 8 haftada gel dedi , benimde 5+5 de gittim sadece keseyi gördük , yani boşuna sitres yapma , Allah’ın izniyle bebeklerimiz iyi 🥰

Leke olunca progestan iğne iyi geliyor aslında yinede kendi dr bilgi verin bende de olmuştu ilk günler yerleşme kanaması demişlerdi. Bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏🏻 Kontrolü ihmal ettirmeyiniz ama

Amin , merak etme daha çok küçük ya gözükmez şu anda zaten , bazılarının ki gözüküyor , vazolar gözükmüyor bekle 7yada 8 haftada git , bana 8 haftada gel dedi , benimde 5+5 de gittim sadece keseyi gördük , yani boşuna sitres yapma , Allah’ın izniyle bebeklerimiz iyi 🥰
Amin inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz sağlıklı bir şekilde

Cookiie Cookiie hanım nasilsiniz? Durumunuz nedir?
Ay yazcaktımda hastaneden aramalarını bekliyorum dışardayım şarjım bitmesin diye pek giremiyorum siteye☺️ 7.3 olmuş kalınlık çok şükür kan verdim sonuca görw arıcaklar canım onu bekliyorum

Ay yazcaktımda hastaneden aramalarını bekliyorum dışardayım şarjım bitmesin diye pek giremiyorum siteye☺️ 7.3 olmuş kalınlık çok şükür kan verdim sonuca görw arıcaklar canım onu bekliyorum
Ayyy maşallah, hadi bakalim transfer günü belli olunca yazın bize, bi de kalabalık ortamlara girmeyin, girecekseniz de maske kullanın, ben gebelik haberinden beri maskeye dönüş yaptım 😄

Ayyy maşallah, hadi bakalim transfer günü belli olunca yazın bize, bi de kalabalık ortamlara girmeyin, girecekseniz de maske kullanın, ben gebelik haberinden beri maskeye dönüş yaptım 😄
Bende geöen aydan sonra maskesiz çıkmıyorum valla🤣 haber vericem inşallah🥰 siz nasılsınız bebişin keyfi yerindemi😍

Merhaba hanımlar az önce doktor kontrolünden geliyorum bebeğin kalp atışını duymak için gittik malesef kalp atışıni duyamadik doktor sağlıksız gebelik dedi başına böyle bişey gelen oldu mu sonradan duyulma ihtimali olabilir mi acaba
Kuzum başka doktora da görünseydin son âdet tarihi ne tüp Bebek ile mi hamilesin vajinal muayene mi oldun

Kızlar bağışıklık serumu taktıran varmı aranızda antılıp serum varya yanı pozıtıf olup devam eden varmı seruma bısey soracaktım da.
Ben 3 doz clinoleic serum taktırdım. 1 i transferden önce, 2 si transfer sonrası pozitif sonuç alınca. Avil verilmedi bana.

Maşallah , çok sevindim , inşallah çok güzel ilerlicek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲🤲🤲🤲

Back