Canim bagiranlara bakma sen kimisi bagirmayi seviyor sakin yanlis anlasilmasin agri esigi falan deniyor ya buda onun gbi bisey sanirim.Ben mesela bagirmayacam dedim suni sanci verdiler baslarda sesim cikmadi sonradan hafif hafif oy oy demeye basladim

En son dogum aninda ilk dogumda bu tabi ebe karnima bastirinca bagirdim ondada cocuk cikti.

Yani kendini kimseyle kiyaslama herkesinki ayni olacak die bisey yok.Ben acilmayla gidiorum suni veriolar en son ikinacak gbi oluncada masaya aliolar sonrasi uzun surmuo sancini takip edip nefesini burnundan alip icinde tutup ikinma seklinde itekleyeceksin.Sonra bian rahatliosun sonra bidaha bu duzeni guzel tutturursan kendine guvenirsen halledersin.Ben ufak tefegim ebeler sasirio ben dogurunca

Nazlanacam saniolar herlde ebeler cok gerekmedikce mudahale etmiolar eger zorlanmaya baslarsan elleriyle bastirip doguma yardim ediolar.İlk dogumunda ellediler 2.de ellemediler.Ne olursa olsun bunlarin hepsi geciyor Rabbim bizi dayanacak gucte yaratmis ben buna inaniyorum adet agrilariyla bizi hazirliyor suanki cektigimiz agrilarda zaten vucudu hazirliyor kotu dusunme Rabbim bir nefeste bebeginin sesini duymayi nasip etsin