Saglik ocaginin verdigi kisa bi egitime katilmistim 6 sene once

O ilk hamileligimde netten videolar falan izlemistim bilgi veren.Dogum hikayelerini anlatanlari falan.Ama herkesin dogum hikayesi farkli oluo o an her seyi akisina birakiosun zamanla bi bakiosun olu verio.Bazen aldigin egitimle alakasi olmayan sekilde seyredebilio olaylar yani cok takilma.Benim bildigim suan kasiliomusun.Onun gibi dusun agri yukselio o an nefesini tutup tuvalet yapar gibi ikinacaksin sanci gecince kendini salip rahatlayacaksin yukselmeye baslayinca nefesini tutup yine ikinacaksin.Zaten dogurtan ebenin yaninda bir tanede senin basinda ebe oluo devlette boleydi.O sana pskolojik destek verio ne yapman gerektigini soyluo.İlk dogumundaki cok enerjik degildi ama 2.deki cok iyiydi sagolsun beni konustra konustra dogurttrdu

.Yapabilirsin az kaldi falan dio arada alttan bakio ilerlemeye az kalmis cok guzel gidio dio sonra bebegin kafasini gormus ayy bembeyaz bir bebek geliyor cok guzel falan dedi

Bebegim cikti kucagima verdiler ayy bu bi sevio bi sevio gor nasil tatliymis yicem ben bunu falan cok sagolsun cok guzel moral vermisti