• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kaç haftalık doğdu canım bebişin
35 haftalık
Hayrlı olsun canım bir aceleci bebiş daha inşallah sen de İpek kızın da bir an önce toparlanıp birbirinize kavuşun 💜🌸
Aminnn
Geçmiş olsun gözün aydın canım böbrekle ne ilgisi var ben de böbrek ağrısı yaşıyorum sürekli ambulans bile çağırdım 🙁
Benim ilk defa başıma geldi çok şiddetliydi çocuğun baskısından dolayı ağırırmış
Gözün aydın olsun canım, sağlıkla büyüt yavrunu. En kısa zamanda toparlanırsın inşallah ♥️
Aminnn
Geçmiş olsun canım. İpek kızımızın güzel bir ömrü olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Aminnn

Günaydın :KK43: geceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Ben bal zencefil limon ve karabiberi bir gece bekletip sulanınca içmeye başladım ama bir kaç gün sonra mide sorunları artınca maalesef bıraktım. sirke kullanan duymuştum ama ne kadar etkili onu bilmiyorum

Kızlar iki gün önce kontrol vardı. Doktor cumaya tekrar gel demişti nst için. Geldim nst de sancı çıktı alttan muayene edildi 14 ekimden beri 1 cm olan açıklığım kısmi olarak 2 cm olmuş. Yatış verdi. Makat geliş bebek. Şimdi tekrar nst yapıyorlar. Doğum olup olmadığına karar vereceklermiş. Bana da her ihtimale karşı bir şey yiyip içme dediler. Bakalım hayırlısı bekliyorum. Dua edin..

Bende de ara ara oluyor. Artık son haftalar. Her an doğuracakmış hissi var hepimizde de :) Az daha bekleyip zamanında gelirler inşallah🙏🏻
Amiin inşallah. Gece o ağrıdan eşimi uyandıramadım uyanmadı resmen. Doğuruyo olsam yalnız çekecektim sancıları. Sabah mahcup mahcuptu. Çok kalbim kırıldı bu duruma ben hamile biri gece beni uayndırsa fırlardım yataktan

Teşekkür ederim serum taktılar sadece 1 cm açılmam varmış ve 21 mm rahim ağzı uzunluğu bunun anlamını biliyor musunuz devlet hastaneleri bilgilendirmiyor hiçbişey anlamadım korktum açıkçası
Sen hangi şehirdesin canım?
Teyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Canım, hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğimizz ❤️ kaç kilo doğdu?

Benim de doktorum örtü vermişti bana onu örtünce daha rahat hissediyordum kendimi ,benim çatı muayenemi eliyle yapmıştı 😐
Ben daha önce çatı muayenesi olmadım ama arkadaşım oldu yine benim doktoruma çatala yatıyorsun, doktor da el yardımıyla daha doğrusu iki parmakla açıklık ölçüyor canım. Beni geren bir şey değil. Doğumdan kolay 😅 M Minnospapatya
Benimde bu hafta ilk defa çatı muayenesi olacak işte. Nasıl oluyo yanındaki hemsireler mi kıyafet çıkarırken falan oluyo?

Ay çok güzel olmuş.ben bunları hazır aldım doğumda dağıtmak için 😬😁helal sana
Evdeyim canım işim gücüm yok. Normalde uğraşmam ama heveslendik, yapayım dedim. Kendimiz yaptığımız için çok da maliyetsiz oldu. Hastaneye gelen dostlarımıza kızımın hediyesi olsun 🥰
Teyzolar Günaydın. İpek erken geldi. Normal başladık ama ben tamamlayamadım sezaryene döndük. Yırtıklqrım var içerde duanızı beklerim
Canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Çok geçmiş olsun , bebişini de hemen yanına verirler inşallah 🙏 toparlanınca sürecini dinlemeyi çok isterim 😊

Günaydın :KK43: geceden sabah boğaz ağrısı oldu ya delircem şurda doğuma kaldı üç gün…. Öneriler varcak bpgaz ağrısı yanması için kızlar siz neler kullandınız
Canım güncel yaşadığım bir şey değil ama daha önce benim de sanırım boğaz enfeksiyonundan kaynaklı oldu. Hem boğazım ağrıyordu, hem de vücudum kırılıyordu resmen, burun tıkanıklığı falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam. İnternette bir yerde okumuştum vicks var ya uyumadan önce ayaklarımın altına masaj yaparak sürdüm çorabımı giydim. Boğazıma sürdüm ince bir şal ile sardım. Sinüzitimi de tetiklediği için şakaklarıma da masaj yapıp sürdüm. Gece acayip terledim. Terlemeyle inanılmaz kolay atılıyor. Vicks kullanmamızda şu an sakınca bar mı bilmiyorum ama bir araştır istersen. Şifa olsun canım

Hepinize çok teşekkür ederim

Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Spinal mi oldun canım? Emsirebildin mi

Back
X