- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.781
Kız için 11 de çok erken bence siz nasıl öğrendiniz ultrasondan mi baktı doktor sadece yoksa fetal DNA testi falan mı?
ben de kızımı 11+0 da öğrendim. cinsiyet partisi yapacaktık. doktor kağıda yazıp ablama verdi. %95 dedi ve gerçekten kızım olduYa ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum aslında doktoru tembihlemek lazım o zaman 10.haftadan sonra görürse çat diye söylemesin ben 16dan önce pek söylemezler saniyordum
benim kızım 3 yaşında. bugüne kadar hiç hamile kadın görmedi süreç hakkında hiç bilgisi yok o yüzden uzunca bir süre söylemeyi düşünmüyorum çünkü anlayacağını sanmıyorum2. Cocuga hamile kalanlar ilk cocugunuza soylediniz mi? Ben karnim buyuyene kadar soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim hangisi dogru
ben B6 içeren multivitamin kullanıyorum 1 haftadır. bugüne kadar hiç bulantım yoktu. bugün hafif var ama inşallah tesadüftür.Banu çiftçinin kitabında B6 vitamininin bulantıya iyi geleceği yazıyor. Folik asiti multivitamin şeklinde alıp içinde B6 da bulunan arkadaşlar bulantı durumunuzu yazabilir misiniz?