- 19 Temmuz 2022
- 186
- 508
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.921
Eldiveni çıkar artık 1.5 aylıkken çıkardım ben .uzmanlarda önermiyor eldiven
Kaç aylık olduku hala eldiven oluyor mu eline ?
.Ellerini keşfetmesi lazım.Agzina götürecek sürekli bakacak.oyuncaklari kavrama yeteneği kazanacak ver eline çıngırak filan ilk önce bilinçsiz sonra bilinçli tutar.
Bizimki basinda 10 gunluktu cikardik eldivenleri bu zamana.kadar iyi tutmussun kuzum cikar artık oyuncaklarını kavramayi tutmayi ogrensin
Acaba kasiniyor olabilirmi yoksa oylesine mi kanatiyor? Oglumda egzama cikti. Ben 4ay hic eldiven takmadim yeni dogdugunda bile su an bir aydir eline corap takmak zorundayim kendini parcaladigi icin. Artik sadece gece takiyorum ve gun icinde genelde yanliz birakinca sapka takiyorum. Doktor kasintiyi onleyecek krem verdi ve hormon kremi verdi iki gundur kasinti yok gibi ama tam duzelmeden ellere corap gecirmeye devam.
Bende eldivene karsiyim aslinda cocugun gelisimini engelledigi icin (neyse ki oglum herseyi kavriyor ve ellerini cok iyi kullaniyor) ama bir gece uyanip heryerini kan icinde bulmaktansa kendini parcalamasindansa boyle olmasi daha iyi.
Eki Görüntüle 3236549
Eki Görüntüle 3236550
Evet kafasını da kaşıyarak kanattığı oldu. Sizin oğlunuz kadar yoğun değil ama kaşıntısı var ve 4-5 yerde böyle tırmık izi oldu. Ben eldivenleri gün içerisinde çıkarıyordum, zaten her şeyi çok rahat kavrıyor bir problem yok. Ama uykuya dalarken bu kaşıma olayı cok yoğun.
Ayrıca benim oğlumun yüzünü görseniz eldivene karşıyım diyemezsiniz inanın. O kadar kötü kanattı ki ufak çizik değil. Baya suratı kan içinde kaldı.