- 16 Şubat 2022
- 208
- 200
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.941
Bende kısa bir süre kullandım kremleri ama bırakınca tekrarlıyor insallah size fayda ederKuzum ya kiyamam umarim bi an once gecer
Cok gecmis olsun. Hollandada yasiyorum ben. Internetten arastirayim dediginiz aktari Istanbula geldigimde gotururum olmadi. Doktorun verdigi kremi surdum su an bizde cok iyiyiz 3. Gun etkisini gosterdi ve umarim kalici olarak gider. Dediginiz gibi cok zor bi surec hele o yaralari gormek kan gormek cok uzucu
Kortizonlu kremleri zor durumda kalınca kullanıyoruz ama asla kalıcı çözüm değil anlık yatistiriyor. Aktarlar gerçekten doğal yollarla tedavi ediyor bebeğinde egzama olanlar bizler aracılığıyla iletişime geçsinler söylediğiniz gibi görüntülü görüşüp ona göre tedavi uyguluyorlar bebisler şifa bulsun bir an önce Ben bebeğimi aylarca kucağıma alıp sevemedim yüzünü sürtmekten mahvediyodu kendini çok şükür şifa buldukAtak canım bizide mahvetti bu süreç.
Çok geçmiş olsun, kıyamam yavruma. Rabbim şifa versin inşallah.
Ankara da yaşadım bir süre gerçekten çok iyidir istanbul baharat ama bursa da annemim aktarıda var yurt dışından bile gelirler ona Aydın abi. Dükkanın telini zor açarlar genelde gidince daha iyi olur ama özelden çalışanının telefonunu yazabilirim. Benim ailemden çok kişi onların hazırladıkları kürleri kullanıp Allahın izniyle şifa buldular.