-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #41.861
Evet canım var doktorumuz normal dedi ortam sıcaksa ve emiyor ekstra terler dediArkadaslar oglum emerken cok terliyor basi boncuk boncuk su gibi oluyo yavrum sizlerdede olan var mi doktora sormayi unuttum sordunuz mu acaba
Ben dans ediyorum genellikle aynı şarkıyı açıyorum ve kucagımda oynatıyorum. parmak kukla oyuncakları var onları parmaklrıma takıp konusuyorum onlar gibi birde mesala suratımı okşatıyorum anne cici doğa cici falan gibi sevgi dolu olmasını sağlamaya çalışıyorum bide anne kucagında yemek yapıyorum herseyi ona gösteriyorum bak bunu yaptk beraber bu soğan bu sarımsak vb gibi yardımcı oldu mu bilmiyorum amaKızlar bebeklerinizle hangi aktiviteleri yapıyorsunuz
Hangi oyunları oynuyorsunuz
Bende hep acaba yetiyormu yaptıklarım duygusu
Sizler neler yapıyorsunuz nasıl oynuyorsunuz
Oyun halısı, camdan dışarıyı izleme konuşma, şarkılar kitap okuma bazen bu şekilde ilerliyorum ama farklı şeyleri paylaşırsak hepimize fikir olur
Benimkife öyle maalesef i. Başka eve gidince kucağımda evş tanıyıyorum oyuncu bir sesle. Başka evde daha bi coşuyor. Mümkünse bu süreçte kendi evimde insanlara kalabalığa alıştırıyorum onu sevmek isteyen olunca önce onun sevdiği bi oyuncakla dokunmadan oynuyorlar sonra kucağa alıyorlar. Ağladığı anda da alıyorum. Bizim insanlarda bi sorun var bebek ağlayınca hemen ver ver diyolar ya bi dur anası var burda:) aman ayıp olmasın demeyelim uygun bi dille orta yolla çocuklara travma yaşatmadan sosyalleştirelim.Aynen ya bende geçen öyle oldum insanlar da sevmek istiyor kucağa almak istiyor bu da çığlık kıyamet bende nasıl kötü hissettim çocuğu yabani ortama sokuyomusum gibi
Benim oğlan da öyleArkadaslar oglum emerken cok terliyor basi boncuk boncuk su gibi oluyo yavrum sizlerdede olan var mi doktora sormayi unuttum sordunuz mu acaba
Yaa ne güzellBen dans ediyorum genellikle aynı şarkıyı açıyorum ve kucagımda oynatıyorum. parmak kukla oyuncakları var onları parmaklrıma takıp konusuyorum onlar gibi birde mesala suratımı okşatıyorum anne cici doğa cici falan gibi sevgi dolu olmasını sağlamaya çalışıyorum bide anne kucagında yemek yapıyorum herseyi ona gösteriyorum bak bunu yaptk beraber bu soğan bu sarımsak vb gibi yardımcı oldu mu bilmiyorum ama
Bunlar kötümü ki bilemedim benKızlar aklıma takıldı çok panik oldum bizim bebek 24 ünde beş aylık olacak bacaklarını sürekli yukarı çekiyor birde tam basamıyor internete baktım kötü şeyler yazıyor sizde durumlar nasıl
Maalesef canim Bizim oyle belli basli gittigimiz bir doktor yok. Kimden randevu bulabilirsek ona Gidiyoruzminikoglan kuzu kayseride devlette ya da şehir hastanesinde iyi bir çocuk doktoru var mı?
Ne demek canımYaa ne güzell
Çok teşekkür ederim canım , çok güzel fikir oldu bana , bende parmak kuklası almıştım çıkarmamıştım daha onları kullanayım bende , birlikte yemek yapma fikrine bayıldım
Ucretsiz izindeyim ben şuan canim bunun icin ise baslamk mi lazim peki yani ise donup yarim calisip.kalani iskurdanmi aliyoruzİşkura gitmen lazım canım evrak veriyolar onu dolduruyorsun içine de doğum belgesi izin belgesi vs koyuyorsun işleme alıyorlar , 2 ay sonra da para yatıyormuş
Bizim de günde 3-4 kez yapıyorÇocuğumun kaka yapmasını özledim yahu 10 günde kere yaptı yine 4 gündür yapmıyo normal dendi burda o yüzden takılmıyorum ama çok tuhaf ya
Bizimki öyleydi hiç sorun yapmadım aslında. Bide gaz çıkarınca inanılmaz kokuyo bizimkinin son zamanlarda şu an arabada yağtı duramıyoruz normal mi acabaBizim de günde 3-4 kez yapıyorbuda bana çok geliyor
Kakası içinde biriktiği için koku yapar normalBizimki öyleydi hiç sorun yapmadım aslında. Bide gaz çıkarınca inanılmaz kokuyo bizimkinin son zamanlarda şu an arabada yağtı duramıyoruz normal mi acaba
Aaa ilk duydum doğum raporu bitiminde miÖzelde çalışan anneler İşkur üzerinden ilk çocukta 2 ay yarım maaş alabiliyoruz.rapor bitimini 30gün geçmeyecek şekilde dilekçe verin yazık olmasın o paraya
Is basi yapma sarti varmis mali müşavirine sordum sirketin rapor bittikten 1 ay sonra is basi yapmak ve yarim zamanli calismayi isverenin onaylamasi sarti varmisAaa ilk duydum doğum raporu bitiminde mi