- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.384
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #31.021
Kızlar tansiyonum 11lere geriledi, doktor perşembe sabah 8 e ameliyat günü verdi son olarak. Ama tekrar yükselirse acil alırız dedi. Son durum bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim canım yaaralık bebeleri annelerine aksiyon yaşatmakta çok başarılılar o gün kaç haftalık olacak bebişKızlar tansiyonum 11lere geriledi, doktor perşembe sabah 8 e ameliyat günü verdi son olarak. Ama tekrar yükselirse acil alırız dedi. Son durum bu şekilde
Ares ile yarışıyor o kilo almış benim neyim eksik dedi. Bu çocuklar yazışmaları okuyor galibaKontrolden çıktım. Yaklaşık 2700 olmuş.. 320 gr almış. Her hafta 100-150 gr alıyordu. Yeri de daralmış bükülmüştü boyunu ölçemedi
Evet ya tam olarak öyle oldu. Bu çocuklar birbirine bakıp kasımda doğuyorsa birbirine bakıp kilo alması da çok normal benceAres ile yarışıyor o kilo almış benim neyim eksik dedi. Bu çocuklar yazışmaları okuyor galiba
Maasallah kuzuyaKontrolden çıktım. Yaklaşık 2700 olmuş.. 320 gr almış. Her hafta 100-150 gr alıyordu. Yeri de daralmış bükülmüştü boyunu ölçemedi
37+2 olacak canım ama minik bebek birazAy çok sevindim canım yaaralık bebeleri annelerine aksiyon yaşatmakta çok başarılılar o gün kaç haftalık olacak bebiş
ayy bende heveslendim bi an benim de 10 gün önde dedi dr belki erken gelir diye demek sat bekliyoruzBenim doktorum bebeğin ölçümlerinin önde gitmesi erken geleceği anlamına gelmez doğunca kilosunun boyunun fazla olacağı anlamına gelir dedi. Yani SAT önemli. Benim bebeğim de 10 gün 2 hafta falan önde gidiyor.
ayy bende heveslendim bi an benim de 10 gün önde dedi dr belki erken gelir diye demek sat bekliyoruz
Bence olabılır @fifii mesela gününe az kaldı deneyebılırsın açılmayıda hızlandırır.ama işte o ilk sütü dolapta saklamak ne kadar doğru bılemedım
Benim doktorum bebeğin ölçümlerinin önde gitmesi erken geleceği anlamına gelmez doğunca kilosunun boyunun fazla olacağı anlamına gelir dedi. Yani SAT önemli. Benim bebeğim de 10 gün 2 hafta falan önde gidiyor.
Ultrason önemli değil canım sata göre bakılıyor
Teşekkür ederim kızlar hem korkuyorum hem de hemen doğurasım var çok değişikSat önemli doktora sormuştum
Ben 20 haftadan beri progestan kullaniorum erken dogum riskim oldugu icin.Bide pihtilasma var die oksapar kullaniorum.Persembe 2200 du canim.Yo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim bebiş 2470 ge senin kac ilk kızım 2700dü bu haftada
Olsun canım ya minik olsa da doğduğunda inanılmaz şekilde toparlanıyorlar, kuzenimin bebeğinde gözümle gördüm bunu, inşallah sütünde olur şifa olur bebişine37+2 olacak canım ama minik bebek biraz
İlaçlar sancıyı baskılayabililer çok açıklık yoksaKızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
Vajinal muayenede açıklık yoksa durdurulur canımKızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
Sancıyı durdurabilirler canım. Bebeğin en uygun zamanda sağlıkla gelsinKızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
Anammm geliyor mu alis tansiyonu mu tetikliyor artık canim geçmiş olsunKızlar hastanede yine 15 çıktı tansiyon. Doktor yarın sezeryan dedi. Anestezi işlemlerini hallediyorum. Çok heyecanlı ve stresliyim
Acilman yoksa hatta 2cm bile olsa aciklik durdurabilirler.Benim her muayenede sancim cikiyor canim daha dogurmadim Acilam coksa dogum olur canim hakkinda hayirlisi olsun.Kızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
Serumla inşallah durdurdular benimki durmadı erken geldiKızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN