• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selamlar kızlar, doğuranları tebrik ederim.☺️ Perşembe biz de kontroldeydik, 3 kiloyu geçmiş görünüyoruz nst temiz çıktı bir daha 38+3 te çağırdı o zamana. Kadar leke su olursa hemen gel dedi, ağrı olursa da evde bekleme dedi. Bakalım o günden beri aşırı ağrım olmuyor bebiş beklemeye karar verdi sanırım. Açıklık kontrolü yapıldı daha önce doğurmuş olmanla ilgili bir açıklık var sadece ekstra açılma yok dedi. Şu haftasonunu da atlatıp hurma, adaçayı yürüyüş pilates topu gibi etkinliklere başlamayı planlıyorum.bizden haberler bunlar şimdilik 😊
Doğumu normal yapacak arkadaşlara tavsiyem doğum sırasında bağırmayın, bu güç kaybetmeye sebep oluyor.ıkınamadım yazan birini görünce aklıma geldi. Doğumun son evresi ıkınmak anneye görevin düştüğü yer.

Selamlar kızlar, doğuranları tebrik ederim.☺️ Perşembe biz de kontroldeydik, 3 kiloyu geçmiş görünüyoruz nst temiz çıktı bir daha 38+3 te çağırdı o zamana. Kadar leke su olursa hemen gel dedi, ağrı olursa da evde bekleme dedi. Bakalım o günden beri aşırı ağrım olmuyor bebiş beklemeye karar verdi sanırım. Açıklık kontrolü yapıldı daha önce doğurmuş olmanla ilgili bir açıklık var sadece ekstra açılma yok dedi. Şu haftasonunu da atlatıp hurma, adaçayı yürüyüş pilates topu gibi etkinliklere başlamayı planlıyorum.bizden haberler bunlar şimdilik 😊
Doğumu normal yapacak arkadaşlara tavsiyem doğum sırasında bağırmayın, bu güç kaybetmeye sebep oluyor.ıkınamadım yazan birini görünce aklıma geldi. Doğumun son evresi ıkınmak anneye görevin düştüğü yer.
Peki ya normal doğum korkusu.. dün hastaneye yatırdılar sürekli birileri doğum yaptı kaldığım odada ben hariç hepsinin bağırmaları kulağımda hala daha fazla dayanamayıp imza ile ayrıldım hastaneden. Çok etkilendim napacamı bilemiyorum

Peki ya normal doğum korkusu.. dün hastaneye yatırdılar sürekli birileri doğum yaptı kaldığım odada ben hariç hepsinin bağırmaları kulağımda hala daha fazla dayanamayıp imza ile ayrıldım hastaneden. Çok etkilendim napacamı bilemiyorum
Canım çok korkuyorsan normal doğurmak zorunda değilsin, ama şöyle düşün bin yıllardır kadınlar doğuruyor dayanilmayacak birşey olsa doğurmaya devam etmezlerdi. Korkunu çok iyi anlıyorum.İlle de normal doğurmak istiyorsan herkes yapıyorsa sen de yaparsın bunu unutma. Regl sancısınin kuvvetlisi gibi düşün ancak bir anda kesiliyor doğum olunca.dayanamayacagini düşünüyorsun ama dayaniyorsun öyle birşey işte. Sen kendine güven. Başta da söylediğim gibi bu konu seni çok kaygilandiriyorsa da normal doğurmak zorunda değilsin.

Bizde zümra ve miray arasinda kaldik aslinda ben kalmadim ben zümra diorum ama esim ve ailesi pek istemio bakalim son dk belkide aklimizda olmayan bir isim koyadabiliriz.Bende Miraya isinamadim bir türlu.
Zümrayı hiç tavsiye etmem yeğenime seve seve koyduk hem çok yaramaz hem de okulunda çok var. 3kızdan 1inin adı zümra😂 ama önemli olan yaramazlığı tabiki. Bebekliği iyi sakin bi bebekti sonradan ağzımıza etti aşırı sinirli kafasını yerden yere vuran ve aşırı sakar bi çocuktu. 2 tane daha zümra tanıyorum onlar da öyle😂

Sence bu lohusalik donemi disindada kullanilir mi kiyafet altinda kaba duruyormu?Ben normaldede gobekliyim birazda bide dogumlardan sonrada kaldi tabi diyetle falan baya zayifliyorum ama vucuduma gore gobegim oluyor yine biraz oyuzden sonrasindada kullanmak isterim.Benim annem kendisi sarmisti karnimi smski onceki dogumlarimda
Kıyafetlerin içinde potluk yapar ama sıkılaşmak için kullanılır bence gayet
Bunlar iyi günlerin rahat rahat uyu diyenlere selam olsun 😒😁
7 gündür 2 saati geçen uykum yok ama pişman mıyım asla nasılsa geçecek bugünler niye moral bozuyolar anlamıyorum sanki haberimiz yoktu bundan çocuğu yapmadan önce😄😄
Normal korse de olur mu acaba ?

Erva ve hüma isimleri çok güzel 🥰
Olur tabi ama bunun modeli ve beli sarışı daha rahat geldi bana giymesi uzun süren modeller istemedim
Ameliyat acısından takabiliriz inşallah 🥰
İlk sancılar geçince gayet rahat takılır canım 6.gün taktım ben 5. günde bile takılır bence zaten gelmiyor ameliyat yerine kadar

Ameliyat acısından takabiliriz inşallah 🥰
Bakalım benim doğum şekli belli değil daha 😂
Ben korse işini çok salladım, şimdi alayım bari
Bende daha yeni aldım 😂
Ay benim 40ım çıkmışşşşş koşun kızlarrrrr
Yaaaa zamannn nasıl hızlı 😍
Bu çok zor giyilip çıkarılıyor
Ne biliyim yaa daha önce hiç korse kullanmadım 😂😂😂😂
Benimki de öylee ama henüz çatı muayenesine girmedim cevabı çok merak ediyorum
Ne zaman gireceksiniz. Kaç haftalıksınız

Bakalım benim doğum şekli belli değil daha 😂

Bende daha yeni aldım 😂

Yaaaa zamannn nasıl hızlı 😍

Ne biliyim yaa daha önce hiç korse kullanmadım 😂😂😂😂

Ne zaman gireceksiniz. Kaç haftalıksınız
Valla bilemiyorum doktorum hiçbişey söylemedi. 36+5iz şuan. Kontroller haftada 1e düştü belki haftayaki kontrolde bişey söyler artık

Kızımın fotoğraf çekimi takımı geldi 🥰 Ablası da heyecanla kardeşini bekliyor☺️

Eklentiler

• 0E7775F8-3EF7-4B7E-961F-AB6FDECBD6A4.webp
    0E7775F8-3EF7-4B7E-961F-AB6FDECBD6A4.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 138
  • 863741F3-8934-4E89-B83D-6D5C17AE3721.webp
    863741F3-8934-4E89-B83D-6D5C17AE3721.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 134
😔 Ama sonra bebişler ile mutlu mutlu gelmiyorlar mı? Hangi hastsnedeydin sen canım?

Kıyafetlerin içinde potluk yapar ama sıkılaşmak için kullanılır bence gayet

7 gündür 2 saati geçen uykum yok ama pişman mıyım asla nasılsa geçecek bugünler niye moral bozuyolar anlamıyorum sanki haberimiz yoktu bundan çocuğu yapmadan önce😄😄

Olur tabi ama bunun modeli ve beli sarışı daha rahat geldi bana giymesi uzun süren modeller istemedim

İlk sancılar geçince gayet rahat takılır canım 6.gün taktım ben 5. günde bile takılır bence zaten gelmiyor ameliyat yerine kadar
Ben hastaneden eve gelip banyo yaptiktan hemen sonra takmıştım. Doktorum kullan demişti. Dikişler icin de sanki insana güven veriyor. Öksürürken dikisleri sıkı sıkı tutuyor ve endişe duymuyorsun.

Back
X