• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Trendyoldan aldım canım owli
Sence bu lohusalik donemi disindada kullanilir mi kiyafet altinda kaba duruyormu?Ben normaldede gobekliyim birazda bide dogumlardan sonrada kaldi tabi diyetle falan baya zayifliyorum ama vucuduma gore gobegim oluyor yine biraz oyuzden sonrasindada kullanmak isterim.Benim annem kendisi sarmisti karnimi smski onceki dogumlarimda

Hayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Bende öyleyim boğaz ağrısındsn burun akıntısındsn uyuyamıyorum

Canım bu değişikmiş daha önce görmemiştim böyle model türkiyede yok herhalde
TR de olup olmadigini bilemiyorum canim ama mantigi cok basit: bildigimiz bebek battaniyesine iki tane karsi koseden kalin kemer dikmisler, bebegi sarinca baglayabilelim diye

Kızlar ben lohusa korsesi kullanmaya başladım kesinlikle kullanın. Önceden almamıştım dün sipariş verdim öğleden sonra ve akşam teslim edildi garip bir şekilde 😂 şimdiden hissediyorum inceltme yaptı baya fark etti. Hem gerçekten sıkınca daha iyi hissediyo insan böyle karnım bol gibi geliyordu çünkü tamamen gitmiyo göbek öyle hemen
Normal korse de olur mu acaba ?
Hüma, Erva, Nisanur veya Zeynep canım. Umarım bu 4lude kalır 🤭
Erva ve hüma isimleri çok güzel 🥰

Bizim de hala ismimiz yok canım siz hangi isimleri düşündünüz fikir olur belki 🥰
Bizde zümra ve miray arasinda kaldik aslinda ben kalmadim ben zümra diorum ama esim ve ailesi pek istemio bakalim son dk belkide aklimizda olmayan bir isim koyadabiliriz.Bende Miraya isinamadim bir türlu.

Günaydın kızlar ben dün kontrole gittim. Bebiş 2.5 kg haftası ile uyumlu. (35+1 de) 12.12 ye ameliyathaneye bildirim yaptık.38+4 olacağım. Ama doktor 37 de sancı çıkarsa derhal alırım sezaryene dedi. İki doğum arası 2 yıl olunca sezaryene bağlı rahimde yırtılma olabilir bakacağız dedi. 10 günde bire düştü kontrollerim ♥️

Eklentiler

• Screenshot_20221119_095006_trendyol.com.webp
    Screenshot_20221119_095006_trendyol.com.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 59
Kizlarrr buda bizim odamiz 🥰 eksikk var daha birazz kulplar filann :)) Eki Görüntüle 3163476
Bayıldım, sağlıkla büyüt yavrunu bu güzel odada🤗
Kapı süsümüz de geldi 😍
Çok şeker olmuş🌼
Kızlar eve çıktım. Çıkarken oğlumu da gördüm çok tatlıydı. Solunum cihazından çıkmış antibiyotik tedavisi olduğu için bitene kadar duracak. 2930 doğmuş 50 cm babası yanlış anlamış😂 şimdi 2760 dedi.
Ah minik kuzum benim ♥️

Back
X