• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar eve çıktım. Çıkarken oğlumu da gördüm çok tatlıydı. Solunum cihazından çıkmış antibiyotik tedavisi olduğu için bitene kadar duracak. 2930 doğmuş 50 cm babası yanlış anlamış😂 şimdi 2760 dedi.
Sana geçmiş olsun canım. Oğlun da tedavisi bitince sağlıklı bir şekilde gelecek evinize..

Bizde belirleyememiştik hastanede kimlik evrakları hazırlanıyormuş kimlik eve geliyormuş. Sıkıştırdılar bizi Cuma mesai bitmeden hızlıca karar verdik. Aslında bir isim vardı emin değildik verdik gitti😂
bu gerçekten var mı yok diye okumuştum kendimiz gidip çıkartıyoruz demişlerdi

Kıyamam sana 🥰 şu dönemde biraz daha hassas olabiliyoruz ama o da uyku haliyle anlamamıştır ne olduğunu bence🤭 ben de lavaboya çok sık kalkıyorum ve her kalkışımda eşimin kolundan destek alıyorum uyurken. O da geçenlerde irkildi ve aşkım ne yapıyosun ya korktum dedi diye iki gün surat yaptım🤣🤣🤣 Ama onlar da tabii ki en az bizler kadar heyecanlı ve bizler için endişeliler 😊
O kadar büyüttüm o kadar ağladım ki şu an inanamıyorum kendime resmen sabaha kadar ağladım bu bebek ne hale geldi kim bilir suçlandım. İçime atmıyım diye eşime de kırgınlığımı anlattım o da çok suçlandı bide ağladı dayanamadım. 😪Mantığım ağır basmasa ne güzel tribimde haklıyım dicem devam edicem ama o kadarda büyütülecek bişey değil sanki. Yalnız değilmişim bak hormonlarımızın esiriyiz resmen😊

Hayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?

Hayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Pekmez öksürüğe iyi geliyo diyolar. Çevremde bi çok insan tereyağı pekmez yapıp içiyo öksürük için bi araştırın çok fayda gören var. Beni ballı süt yumuşatır genelde

Aldıklarınızı, alacaklarınızı paylaşır mısınız kızlar. Birde üşümesin diye tog değeri falan oluyor mu kundakların
Benim baktığım bildiğin bant gibi sadece kollarını sarıyor, tog değeri yok canım
Kızlar ben lohusa korsesi kullanmaya başladım kesinlikle kullanın. Önceden almamıştım dün sipariş verdim öğleden sonra ve akşam teslim edildi garip bir şekilde 😂 şimdiden hissediyorum inceltme yaptı baya fark etti. Hem gerçekten sıkınca daha iyi hissediyo insan böyle karnım bol gibi geliyordu çünkü tamamen gitmiyo göbek öyle hemen
Kuzum normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Doktoruna sorduktan sonra mı kullanmaya başladın yoksa sen mi karar verdin?
Kızlaar help. Cidden ishal doğum belirtisi mi öyle bişey yazıldığını hatırlıyorum neden öyle ki
Olabilir canim. Doğum eğitimi aldım. Vücut, öncesinde doğal lavman olarak ishal yapabiliyormuş bağırsakları temizlemek amacıyla ama tek başına doğum belirtisidir diyemeyiz.

Evde yapılmış nar ekşisi iyi geliyor çok geçmiş olsun

Sürekli bi panik hali bu ne ya. Kızlar afedersiniz ishal olmuşum tuvalette bildiğin su gibi aktı sarı renkte. Şimdi kafama takıldı ya o suyumsa diye. Su gelince bebek hareket etmeye devam eder mi

Canim gecmis olsun, esim ayni anlattigin gibiydi oksurugu gecmedi bi turlu. Bu sayfadan bu macunlari aldi ve 2 gunde kesti suan tamamen kesildi oksurugu, kendi bile inanamadii herseyi denediydi cunku. Yine doktoruna sor icebilirmiyim diyede hamileler. Ama dogal icerikli zaten. Sabah aksam yemekten yrim saat once bir kasik ictii

Eklentiler

• 5B57AA00-4335-4983-AC93-C8CC3798078B.webp
    5B57AA00-4335-4983-AC93-C8CC3798078B.webp
    34 KB · Görüntüleme: 52
Benim baktığım bildiğin bant gibi sadece kollarını sarıyor, tog değeri yok canım

Kuzum normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Doktoruna sorduktan sonra mı kullanmaya başladın yoksa sen mi karar verdin?

Olabilir canim. Doğum eğitimi aldım. Vücut, öncesinde doğal lavman olarak ishal yapabiliyormuş bağırsakları temizlemek amacıyla ama tek başına doğum belirtisidir diyemeyiz.
Sezaryen doğum yaptım canım, doktora sormadım zaten ağrı sızı yok, korse de gelmiyor ameliyat yeri aşağıda kalıyor. 1 hafta sonra kullanılabildiğini biliyordum 6 gün sonrasında başladım kullanmaya.

Hepinize çok teşekkür ederim

Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Gozun aydin canim Rabbim ikinizede saglik versin bian once toparlarsin İnsallah 🤲

Back
X