- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #29.601
Sana geçmiş olsun canım. Oğlun da tedavisi bitince sağlıklı bir şekilde gelecek evinize..Kızlar eve çıktım. Çıkarken oğlumu da gördüm çok tatlıydı. Solunum cihazından çıkmış antibiyotik tedavisi olduğu için bitene kadar duracak. 2930 doğmuş 50 cm babası yanlış anlamışşimdi 2760 dedi.
Hüma, Erva, Nisanur veya Zeynep canım. Umarım bu 4lude kalırBizim de hala ismimiz yok canım siz hangi isimleri düşündünüz fikir olur belki
bu gerçekten var mı yok diye okumuştum kendimiz gidip çıkartıyoruz demişlerdiBizde belirleyememiştik hastanede kimlik evrakları hazırlanıyormuş kimlik eve geliyormuş. Sıkıştırdılar bizi Cuma mesai bitmeden hızlıca karar verdik. Aslında bir isim vardı emin değildik verdik gitti
O kadar büyüttüm o kadar ağladım ki şu an inanamıyorum kendime resmen sabaha kadar ağladım bu bebek ne hale geldi kim bilir suçlandım. İçime atmıyım diye eşime de kırgınlığımı anlattım o da çok suçlandı bide ağladı dayanamadım.Kıyamam sanaşu dönemde biraz daha hassas olabiliyoruz ama o da uyku haliyle anlamamıştır ne olduğunu bence ben de lavaboya çok sık kalkıyorum ve her kalkışımda eşimin kolundan destek alıyorum uyurken. O da geçenlerde irkildi ve aşkım ne yapıyosun ya korktum dedi diye iki gün surat yaptım Ama onlar da tabii ki en az bizler kadar heyecanlı ve bizler için endişeliler
Ben yeni doğan cırt cırtlı kundaklardan alacaktım büyükler klasik kundak yapmışlar elleriyle mecbur onları kullanıcam:)Kızlar bebek için kundak aldınız mı? Başta uyku tulumu düşünmüştüm ama sanırım yenidoğan için kundak daha iyi olur.
Yok yahu, endişe etmeKızlaar help. Cidden ishal doğum belirtisi mi öyle bişey yazıldığını hatırlıyorum neden öyle ki
Canım bu değişikmiş daha önce görmemiştim böyle model türkiyede yok herhaldeCanim TOG yazmiyor ama 2.5 falandir, ince degil ici elyaf cunku Eki Görüntüle 3163743
İyice paranoyak oldum çok afedersin su yapıyorum resmenYok yahu, endişe etmeherkesin başına gelebilir
Haşlanmış patates muz ye mutlaka, limon suyu ve Türk kahvesi de etkili diyorlar deneyebilirsinİyice paranoyak oldum çok afedersin su yapıyorum resmen
Çok teşekkür ederimHaşlanmış patates muz ye mutlaka, limon suyu ve Türk kahvesi de etkili diyorlar deneyebilirsin
Pekmez öksürüğe iyi geliyo diyolar. Çevremde bi çok insan tereyağı pekmez yapıp içiyo öksürük için bi araştırın çok fayda gören var. Beni ballı süt yumuşatır geneldeHayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Benim baktığım bildiğin bant gibi sadece kollarını sarıyor, tog değeri yok canımAldıklarınızı, alacaklarınızı paylaşır mısınız kızlar. Birde üşümesin diye tog değeri falan oluyor mu kundakların
Kuzum normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Doktoruna sorduktan sonra mı kullanmaya başladın yoksa sen mi karar verdin?Kızlar ben lohusa korsesi kullanmaya başladım kesinlikle kullanın. Önceden almamıştım dün sipariş verdim öğleden sonra ve akşam teslim edildi garip bir şekildeşimdiden hissediyorum inceltme yaptı baya fark etti. Hem gerçekten sıkınca daha iyi hissediyo insan böyle karnım bol gibi geliyordu çünkü tamamen gitmiyo göbek öyle hemen
Olabilir canim. Doğum eğitimi aldım. Vücut, öncesinde doğal lavman olarak ishal yapabiliyormuş bağırsakları temizlemek amacıyla ama tek başına doğum belirtisidir diyemeyiz.Kızlaar help. Cidden ishal doğum belirtisi mi öyle bişey yazıldığını hatırlıyorum neden öyle ki
Evde yapılmış nar ekşisi iyi geliyor çok geçmiş olsunHayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Canim gecmis olsun, esim ayni anlattigin gibiydi oksurugu gecmedi bi turlu. Bu sayfadan bu macunlari aldi ve 2 gunde kesti suan tamamen kesildi oksurugu, kendi bile inanamadii herseyi denediydi cunku. Yine doktoruna sor icebilirmiyim diyede hamileler. Ama dogal icerikli zaten. Sabah aksam yemekten yrim saat once bir kasik ictiiHayırlı geceler kızları. 2 haftadır geçmeyen öksürük var. Artık bugün zirve yaptı öksürüğüm. Balgam var onu atmaya çalışıyor vücut ama atamıyor. Artık canım acımaya başladı öldürmekten. Öneriniz var mı? Ihlamur içiyorum, ayağıma vicks şurup yatırıyorum yine geçmiyor. Bebeğe zararı olur mu ki?
Sezaryen doğum yaptım canım, doktora sormadım zaten ağrı sızı yok, korse de gelmiyor ameliyat yeri aşağıda kalıyor. 1 hafta sonra kullanılabildiğini biliyordum 6 gün sonrasında başladım kullanmaya.Benim baktığım bildiğin bant gibi sadece kollarını sarıyor, tog değeri yok canım
Kuzum normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Doktoruna sorduktan sonra mı kullanmaya başladın yoksa sen mi karar verdin?
Olabilir canim. Doğum eğitimi aldım. Vücut, öncesinde doğal lavman olarak ishal yapabiliyormuş bağırsakları temizlemek amacıyla ama tek başına doğum belirtisidir diyemeyiz.
Gozun aydin canim Rabbim ikinizede saglik versin bian once toparlarsin İnsallahHepinize çok teşekkür ederim
Canım gece 4 gibi böbrek ağrısı başladı çok şiddetli şekilde. Sabahı bekleyip doktora geldim. Muayene etti 3 cm açılmış. Açılma hızlı ilerledi normal doğum olacaktı ama çok ağrım olunca ıkınamadım sezeryan istedim. Sezeryanımdq da sıkıntılar oldu. İyileşeceğiz inşallah
Bende olmustu ama kahverengi degil pembeydi canim muayenenin aksamina geldi baskada gelmedi sen yinede bi sor doktorunaArkadaslar merhaba dün cati muaynesi yapti doktor sonra kahverengi bi akinti oldu bugun yine oldu normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?