2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Allahin izniyle hic bir sey olmaz canim hic korkma. Zaten vaktini doldurmus sayilir sapasaglam kucagina alirsin. Rahat ol. Kendini üzme sadece onu saglikla kucagina alacağın anı düşün

Allahım son yazılanları görmeseydim keşke. Ameliyatlı karına bası mı yapıyorlar Devlette doğum yapacağım şimdi moku yedim ben. Ik mıkta yaptırmazlar. Sonda olayınıda bilmiyordum
Devlette kum torbası koyuyorlar genelde hemşirelere gelip gitmek zor geldiği için. Benim durum hastane farkıydı ya o kadar bastırma normal değildi zaten.

Benim aldığım anne yanı beşikte de hemen hemen yatak bu kalınlıkta gibi. Yeni doğanda kullanılıyor gibi geldi bana. Beşiğindeki yatak kalın..

Benim çubuk ultrasonla bakıyor ama ultrason içimdeyken karnıma bastırıyor. Açılma var mı bakılıyor. O kadar. 2 kontrolde bir yapıyor. Alıştım artık. Alıp kendim sokcam
Yaa böyle şeyler çok geriyor beni
Tanıdıklarımdan doktorumda doğum yapan çok var. Hemşirelere falan çok iyi diyorlar. İnşallah sorun yaşamam

Siz deneyimli birisiniz sanırım. Peki eşle olan o başbaşa olma durumunu evin sessizliğini özlüyor musunux

Kizlar Ben altima kacirmaya basladim ve hic keyifli bisey degil
Son 1 haftadır bu ben birde ise gidiyordum düşün yani, sabah öğlen akşam gece iç çamaşırı değiştirmekten fenalık geldi içime. Hele bide güldüğümde hemen kaçıyor keyfimde kaçıyor aman şunun şurasında 1 2 ay sonra bunu bile hatırlayıp güleceğiz inşallah

Benim çubuk ultrasonla bakıyor ama ultrason içimdeyken karnıma bastırıyor. Açılma var mı bakılıyor. O kadar. 2 kontrolde bir yapıyor. Alıştım artık. Alıp kendim sokcam
Arkadaşlar benimde bu hafta çatı muayenesi var salı günü. Bir kaç şey merak ediyorum tamamen alt kıyafeti çıkarmak falan gerekiyor demi. Etek giysem daha mi rahat olur çok utanıyorum bu durumu aşabilirim inşallah ya bide normal istiyorum diye geziyorum ortalıkta

Bana hep etek giydiriyorlar. Öyle giriyorum muayeneye

Siz deneyimli birisiniz sanırım. Peki eşle olan o başbaşa olma durumunu evin sessizliğini özlüyor musunux
Ben ikinci çocuğuma hamileyim canım arada bir özlüyorum tabi ki ama çocuk büyüdükçe düzen oturuyor ve kendinize zaman yaratıyorsunuz sadece ilk aylar biraz zorlayabiliyor sonrasında bebek de alışıyor zaten ona göre düzen kuruluyor

AryaEvaninAnnesi Almanyada o tek kullanimlik önlük yok. Ben o yüzden ya elbise ya uzun etek giyiyorum , yoksa altta bisey yokken o catala kadar yürümek zorundasiniz
Ya benim gittiğim hastane kanada sistemiymiş. Doktor odası ayrı mesela ultrason odasına ayrı gidiyorum. Önce doktorla görüşüyoruz sonra gidip hazırlanıyorum. Vajinal olacaksa altımı komple çıkarıp etek giyiyorum. sonra çatala çıkıyorum üstüme beyaz çarşaf örtüyorlar. Doktor bakmıyor bile jellliyor ultrasonu takıyor direkt

Benim de doktorum örtü vermişti bana onu örtünce daha rahat hissediyordum kendimi ,benim çatı muayenemi eliyle yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…