• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biz kontrolden geldik kizlar, nstye baglaninca hic hosuna gitmiyor aletler oglumun akilli durmuyor 😂

Hersey yolunda hala gelesi yok bey efendinin yeri rahat sanirim acilmamda yokmus 😅 3380 gram olmusuz. Haftaya tekrar kontrol bakalim. Son 14 gunumuz 🙈
Açılmaya nasıl bakıyorlar. İnşallah düşündüğüm gibi değildir 😂😂😂

teşekkür ederim kızlar
evet fiyatlar bu şekilde ise bende artık kendim süsleme yoluna giderim
kapı süsü yaptırmıştım
artık ekstra balon standı alırım
yoksa herşeye para dökmekten mahvolduk valla
Ben bizim burada süscüden alacağım kapı süsü de yaptırıyorum yarın kargoya verilecek. Başka bir şey de düşünmüyorum. Foto ve video çekimi için anlaştım ama açıkçası oda süslemeyi süsletmeyi düşünmüyorum 😬

Kızlar sorular ile geldim 🤭

Beşiği bi akrabamız hediye etti setten bu yatak çıktı
Sünger bi yatak bana çok ince geldi
Bu kullanışlı mıdır standart mıdır
yatak alsam mı
Yenidoğan döneminde kullanılır mı
reflü yatağı mı kullansam bi kaç ay sonra mı yatağa geçsem

Eklentiler

• IMG-20221117-WA0004.webp
    IMG-20221117-WA0004.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 104

yatak alsam mı
Aynen benim beşiğin yatağı da bu şekilde üstüne reflü yatağı da vardı onla beraber kullanmayı düşünüyorum,zaten bu minik besiklerde çok kısa süre yatabiliyorlar

Açılmaya nasıl bakıyorlar. İnşallah düşündüğüm gibi değildir 😂😂😂
Benim çubuk ultrasonla bakıyor ama ultrason içimdeyken karnıma bastırıyor. Açılma var mı bakılıyor. O kadar. 2 kontrolde bir yapıyor. Alıştım artık. Alıp kendim sokcam 🤣

yatak alsam mı
Bebekler için en uygunu sünger yatakmış. Ben üstüne reflü yatağı koyacağım ama o da sünger yani farklı değil

Aynen benim beşiğin yatağı da bu şekilde üstüne reflü yatağı da vardı onla beraber kullanmayı düşünüyorum,zaten bu minik besiklerde çok kısa süre yatabiliyorlar

Bebekler için en uygunu sünger yatakmış. Ben üstüne reflü yatağı koyacağım ama o da sünger yani farklı değil
Aaa iyi bari kullanışlı o zaman bu yatak bakmayım ekstra o zaman büyüdüğünde direk beşiği değiştiririm en güzeli

Yıllarca bana aman çocuk yapın diyen insanlar şimdi ooo sen daha dur neler çekicen bitti o keyif günleri cart curt diyolar. Madem kötüydü niye yap dedin madem iyi niye kötülüyosun. İnsan zaten çok hassas bu dönemde geçiş dönemi sonuçta.
Hiç bakma söylenenlere canım hayatına hareket gelecek ama çok güzel heyecanlı zamanlar yaşayacaksınız. İlk birkaç ay biraz zor oluyor ama sonrası çok güzel her gün bebeğinle birlikte yeni bir şey öğreniyorsun 🥰

İşte bunu düşünüyorum isteğe bağlı Sezeryan seçip pişman olmak da var sanırım akışına bırakmak en güzeli düşününce de karar veremiyorum zaten kafam karışıyor doktoruma güvenip vakti geldiğinde hangisi daha iyi olacaksa o olsun illa şu olsun diye diretmemek gerekiyor🥰

Evet yaşantımız değişecek kesinlikle ama bence en zoru ilk 3-4 ay sonra rahatlayacağız eşler birbirine destek olduktan sonra da evlatlarımız rengimiz olacak her şeyin güzel ve zorlukları var gözde çok büyütmemek gerekiyor sanırım
Aynen oyle oluruna birak bebisin icin hangisi daha iyiyse onu yaparlar zaten ☺️

Yaaa aynen valla benim de elim ayağım boşaldı tuhaf oldum. Cesaretim falan gitti doğuramıcam galiba 😂😂😂😂 zaten vajinismus atlatmış biri olarak alt tarafla ilgili sıkıntılarım var 😂😂😂😂😂 nasıl olucak bilmiyorum ya yaklaştıkça elim ayağıma dolaşıyor
Canim burda hic hissetmeyen de var veya her hastanede ayni uygulama olmuyormus. Benim ilk sezaryanimda hemsireler baya sertti ve sondayi öyle taktilar ama bak cogu hissetmemis bile. Insallah simdiki hastanede ben de öyle insanlara denk gelirim, hepimiz mis gibi doğururuz da kötüyü tecrübe etmeyiz:dua:

Allahım son yazılanları görmeseydim keşke. 😮😮😮 Ameliyatlı karına bası mı yapıyorlar 🤦‍♀️ Devlette doğum yapacağım şimdi moku yedim ben. Ik mıkta yaptırmazlar. Sonda olayınıda bilmiyordum 😟

Ben de ilk 6 saat yattim odada. 6 saat sonra sondayi cikarip yürüttüler ama rahim masaji veya karna bastirma gibi uygulama yapmadilar. Benim tüm süreçte canimi yakan tek sey sondanin takilip cikarilmasiydi. Simdi baska bir sehirdeyim nasil olacak bilgim yok bakalim.
Kızlar her doğum kendine özel.. kendine has zorluğu kolaylığı var. Hastanelere göre doktorlara göre de uygulamalar değişebiliyor. Tabi herkesin acı eşiği de farklı. Lütfen gözünüz korkmasın. Zaten o mis kokulu bebisler gelince hiç bir şeyin anlamı kalmıyor 🥰

Ahahaj bu ben 🤣 aram ıslanmış bakıyorum peçete koyuyorum aşağıdan gelmiyor su yine altıma kaçtı galiba diyorum. Çocuk vurdukça daha da kaçıyor. Üzgünüm 😬🤣
Pecete bi kere denedim o da yapismis aptal bi sekilde , pek guzel görünmüyordu. 😂😂 gunluk ped de kullanmiyorum zararli diye camasir degistiriyorum ben :(

Back
X