- 14 Mayıs 2010
- 1.916
- 750
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #2.641
Hep yattım bugün aliyorim c vtamini vs hemen toparlarim ins bak simdi yumuşatıcı kokladım.sifir kokuSen yinede dikkat et kendine vitaminlerini al canım. Güzel güzel yemeğini ye. Dinlen. Allah şifa versin.
Kalp atışindan sonra istiyor doktor baya birseyKaçıncı haftanızda istedi doktorunuz bu testleri ben henüz kalp atışı duymadım yaptırmalı mıyım yoksa duyduktan sonra mı
Benim doktorum da yaptirdi bu testleri biz de kalp atisi duymadik keseyi de gormedik henüz.Kaçıncı haftanızda istedi doktorunuz bu testleri ben henüz kalp atışı duymadım yaptırmalı mıyım yoksa duyduktan sonra mı
Çok gecmis olsun canim. Kovid sonrasi belirtilero devam edenler var belki öyledir sende de.Hep yattım bugün aliyorim c vtamini vs hemen toparlarim ins bak simdi yumuşatıcı kokladım.sifir koku
Kizlar bu kan testlerini filan ben tup bebek tedavisi gordugum icin doktorumuz en basta yapti, bidaha yapmaya gerek olmaz dimii?Benim doktorum da yaptirdi bu testleri biz de kalp atisi duymadik keseyi de gormedik henüz.
Siz de yaptirin iciniz rahat eder.
Ne kadar oldu senin tedavi?Kizlar bu kan testlerini filan ben tup bebek tedavisi gordugum icin doktorumuz en basta yapti, bidaha yapmaya gerek olmaz dimii?
Ocakta yaptirmistim kan testlerini, martta transferim olduNe kadar oldu senin tedavi?
Canım sen Corona testi yaptır bence herkeste ateş vs olmuyor öksürük de olmayabiliyor. Umarım değildir ama öyleyse bile bilmende fayda var doktor ona göre yönlendirir seniHep yattım bugün aliyorim c vtamini vs hemen toparlarim ins bak simdi yumuşatıcı kokladım.sifir koku
Doktora bir sor bence belki tekrar isteyebilir 3 ay çok kısa bir süre değil, ben de hamile kalmadan önce tam kan testi vs sıkıntı olabilecek bir şey var mı diye yaptırmıştım. Hamile kalıp tekrar gittim hem o yaptırdığım testler + gebelik için önemli olan testler yapıldı.Ocakta yaptirmistim kan testlerini, martta transferim oldu
Bir defa yapiliyor diye biliyorum canim.Kizlar bu kan testlerini filan ben tup bebek tedavisi gordugum icin doktorumuz en basta yapti, bidaha yapmaya gerek olmaz dimii?
Benim kese göründükten sonra tekrar istedi doktorum. Sağlık ocağında yaptırdım.Kizlar bu kan testlerini filan ben tup bebek tedavisi gordugum icin doktorumuz en basta yapti, bidaha yapmaya gerek olmaz dimii?
Listeye tekrar tekrar dönüp bakmıyorum ben açıkçası buradaki mesajlardan takip ediyorum arkadaşların sürecini. Tabiki düzenleme yapılıp daha detaylandirilabilir ama bence kendini çok yormana gerek yok canımMerhaba canım,
Ben bu listeyi excelde takip ederek kopyalaya yapıştır yapıyorum. Yani bilgisayardan girişle. Mobilden giriş yapmak zor oluyor.
İsim etiketi yapılabilir ama dediğim gibi excelden attığım için isimler bozuluyor her kopyala yaptığımda. Ne zaman artık liste ekleme biter dediğin şekilde düzenlerim.
Hamilelik belirtilerine gelince. Her arkadaşımız bu belirtileri hamile kalmak istediğinde kovaladı biliyorsun. Bu bilgiler hamile adayları için altın değerinde. Yani onlara katkı olsun diye yazıyoruz.
Kese ve kalp atışı bilgilerine gelince zaten aktif takip eden arkadaşlarımız buradaki yazısmalardan bunları okuyorlar listede ayrıca belirtmenin çok da mantığı yok bence. Ayrıca bende sizin gibi gebeliğin ilk haftalarındayım. Bulantı, reflü ve uyku hallerim ve bir hayatım var sürekli burada olup liste başında koşturamam. Ne halim ne de bu kadar detaya vaktim var. Yazışmalar çok yoğun emin ol bunu takip etmek çok zor.
Doğum tarihinide liste eklenmesi bitince excelde parametre ayarı yapar sıralı hale getirir ve buraya güncel haliyle eklerim.
Sevgiler.
Gebelikte sıcak su torbası zararlı.Bu gün o kadar kötüydüm ki... Mide bulantısı ama kusma yok. Karnım davul gibi şişti. Kasıklarım da şişti. Bir de kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkarttım. O da yordu mu beni naptı. Sıcak su torbası yaptım. Affedersiniz karnım çatlayacak gibi. Suyuma kimyon ekledim. Hala geçmedi. Perişan oldum bu gün
Kızımda da bu şekilde geçirmiştim hep gaz sancısı... gaz ağrısı... Ayaklarımda çift çorap var. Ama azıcık karnım acıksın şişiyor karnımÖzellikle midem göğsümün altı. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm bilen var mı ?
Ayaklarıma koyuyorum. Orada bi zararı yok. 1. Trimester de sıkıntı değil. Sonra gevşettiği için doğuma sebep olur diye yasak 2 de ve 3 teGebelikte sıcak su torbası zararlı.
Muhtemelen isterler canım.Ocakta yaptirmistim kan testlerini, martta transferim oldu
Ayaklarına koyuyorsan sorun yok da vücut iç ısısının artmasınıda çok istemiyorlar bu tür şeylerle bilgin olsun.Ayaklarıma koyuyorum. Orada bi zararı yok. 1. Trimester de sıkıntı değil. Sonra gevşettiği için doğuma sebep olur diye yasak 2 de ve 3 te
Merhaba 4+3 tüm. Keseyi görünce bunları istedi doktorum.Kaçıncı haftanızda istedi doktorunuz bu testleri ben henüz kalp atışı duymadım yaptırmalı mıyım yoksa duyduktan sonra mı