Merhaba cevap için teşekkürler. Ben Hatay'da tedavi oluyorum, doktorla konuştuğumuzda hastanedeki işlemler ve ilaçlar dahil 30.000 tutar dedi ayriyeten pgt 2.500 dolar anlaştık yani toplam 75.000 80.000 civarı diye kabul ettik fakat 100.000i bulacak gibi bu konuda doktor gözümden düştü açıkçası en baştan beri ikinci yumurta toplama konusunda ısrarcı bunu sürekli söyledi zaten mecbur yaptıracağız artık çünkü 8 yumurta toplandı embriyolog ilk ikisini direk eledi, 6 tane iyi kalite dedi kaldı 3. gün arandım hepsi tutmuştu bende doktora zaten bizde gebe kalamada bir sorun olmadığını söyledim ben hastayım eşim taşıyıcı bebekler hasta olmasın diye pgt yaptırıyoruz yani 6 tanesininde tutmasını bekliyorduk dedim, 5. Gün arandım 6 taneden sadece 1i 5. Güne gelmiş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl olur falan diyince kalanları yarın tekrar kontrol edeceğini söyledi kontrol etmiş 2 tane daha ilerlemiş toplam 3 yumurta eşimdede bende de hiç bir sorun yok moralim çok bozuldu hemen tekrar 2. Yumurta toplama konusu açıldı sanki bilerek böyle yapıyorlar sırf 2. Toplama olsun diye
doktorla yumurta toplama için 8.000 ve dondurma için 1.750 Tlye anlaştık hastaneye paramızı öyle ayarlayıp gittik parayı öderken ne densin 15.000 TL ödemeniz var nasıl olur falan diyince, yumurta toplama 8.000, yumurta dondurma 3.000 ve ön ödeme 4.000 dediler 15.000 TL ödettiler. İlaçlar dahil 30.000 dendi şuan hesap yaptık ilaçlar olmadan 31.000 TL tutacak bir sürpriz daha yapmazlarsa, sadece ilaçlar 15.000ini buldu Transfere de 8.000 TL istiyordu artık mecbur 2. Toplama yapılacak onada 8.000 TL ilaç ta lazım artı vitaminlerimiz 15.000'ini buluyor ama bakalım hakkımızda hayırlısı. Ayy uzun yazdım başını şişirdim kusura bakma. Ön ödeme falan yaptınız mı? Nedir bu ön ödeme