- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
- 33
- Konu Sahibi Xray_nero39
E çatlama önleyici iğne vermedi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi doktorda başladınız acabaMerhabalar bende diyarbakırdan yazıyorum bu ay başladım p.tedi opu inşllh 3. Denemem dualarınıza talibim
Ben dört sene once gittim ve histereskopi yapıldı rahimde perde var diye. Ameliyatin başarılı geçtiğini soyledi, ilac verdi gebelik olmazsa tedaviye baslicaz dedi. O surecte maddi sıkıntılardan dolayi bıraktım tedaviyi. Simdi tekrar basladim farkli merkezde, rahim filmi istedi doktorum ve Hakan coksuer'in ameliyatı yapamadığı ortaya çıktı. O adama hakkımı helal etmiyorum. Doktor isi şans işi ben memnun kalmadim kendisinden Allah iyi doktorlarla karsilastirsin herkesiArkadaşlar Diyarbakır'da Hakan coksuer 'e başvuran oldumu?nasıl bı tedavi süreci geçirdiniz doktordan memnunmusunuz hatta neticesi olumlu olan varmı?
Bende cerrahisinin biraz iyi olmadığı kanısındayım.yumurta toplandı 10 gündür kanamam geçmedi.baska yerde yaptığımda iki gün lekelenme oldu geçti ama hakan hocada her cerrahiden sonra rahatsız oluyorum histereskopisindede çok ağrılarım olmuştu.son kez gitcem ona yarım kaldı tedavim tamamlayıp klinik degiscemBen dört sene once gittim ve histereskopi yapıldı rahimde perde var diye. Ameliyatin başarılı geçtiğini soyledi, ilac verdi gebelik olmazsa tedaviye baslicaz dedi. O surecte maddi sıkıntılardan dolayi bıraktım tedaviyi. Simdi tekrar basladim farkli merkezde, rahim filmi istedi doktorum ve Hakan coksuer'in ameliyatı yapamadığı ortaya çıktı. O adama hakkımı helal etmiyorum. Doktor isi şans işi ben memnun kalmadim kendisinden Allah iyi doktorlarla karsilastirsin herkesi
Hayır vermedi , öyle bi iğne mi varmış ???? Bana çatlama verdi çünkü dedi sol taraf büyüdü sağ taraf küçük , o yüzden çatlatmak gerekiyorE çatlama önleyici iğne vermedi mi ?
Uğur değer de başladım ama beni istanbula bülent traşa yönlendirdi. Benim embriyo kalite sorumum vardı çok şükür ilk defa iyi kalite embriyom oluştu transfer oldum bekliyorum bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba hangi doktorda başladınız acaba
Merhaba canım ben hsg için buharaya gelicem Fatma hanıma bilgin var mı nasıl Kars ta özel hastane yok mecburen oraya gelcemBünyamin börekçi ye tedavi oldum buhara hastanesi hiç iyi bir doktor değil tedavim olumsuz sonuçlandı
Benimde ikinci kez toplanicak gidinceye kadar yemedigim icmedigim şey kalmicak.yumurta rezervi için bı sürü şey aldım bakalım umarım işe yarar.Merhaba arkadaşlar, ben de ilk görüşmeyi 22.12.2022'de yaptım sonra 23.12.2022'de kan verdik eşimle çünkü biz PGT yaptıracağız 26.12.2022'de yani dün kanamam başladı adet oldum diyerek doktora gittim rahim içine ve yumurtalara baktı rahimde sağ tarafta bir kist varmış ve o yüzden adet değil ara kanama dedi 2 adet takviye verdi 1'i pharma supralife for women ve diğeri ostella. Siz yumurta sayınızı arttırmak için ne kullandınız. Sanırım bende 2 kere toplama olacak doktor büyük ihtimalle 2 kere toplama yapacağız dedi.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenimde ikinci kez toplanicak gidinceye kadar yemedigim icmedigim şey kalmicak.yumurta rezervi için bı sürü şey aldım bakalım umarım işe yarar.
Bende duymuştum bende diyarbakırda araştırma hastanesinde tüp bebek aşamasındayım isterseniz iletişim halinde olalımAmin inşallah Hakan coksuer
Araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü var mı?Bende duymuştum bende diyarbakırda araştırma hastanesinde tüp bebek aşamasındayım isterseniz iletişim halinde olalım
Memnun musunuz?İstanbul Küçükçekmece tema hastanesi volkan turan doktor
Evet ilgili ve temiz hastanesi ama benim dememle olmaz gidin anlarsınızMemnun musunuz?
Çok gerilmistim biseyler eksik olunca zamanda gecmiyor artı beklediğimiz sonuçta gelmek bilmiyor.bende reglimi bekliyorum umarım hepimizin güzel geçer bu seferBenim pgt olumsuz çıktı. Reglimi bekliyorum, 2. Tedaviye başlayacağım ben de.