• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

merhaba ben de bahçeci Fulya’da tedaviye başladım 28 aralıkta inşallah tek seferde olur benim ilk denemem olacak heyecanlıyım , korkuyorum bir yandan umutluyum hakkımızda hayırlısı diyorum dua edin bize de 🙏🏻
Merhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok🥰❤️ ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacak 🤲🏻❤️🐣

Merhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok🥰❤️ ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacak 🤲🏻❤️🐣
İnşallah 🙏🏻

Merhabalar inşallah minikleriniz sizinledir🫶 Tolga hocadan memnun musunuz peki ?
Merhabalar,
Çok şükür ilk testim pozitif çıktı 🙏🏽🧿
10. Gün betahcg 398 çıktı. (2 adet 5. Gün embriyo transferi yapılmıştı) 14. Gün tekrar test yapmamı istedi doktorum. Heyecan hiç bitmiyor 🙈
İnşallah 2. Test de güzel çıkar 🙏🏽
Tolga hocadan çok memnunuz. Hem çok çok ilgili hem de bir psikolog gibi her an yanımızdaydı ❤️
Era testi sonrası ilk kez pozitif sonuç aldık, heyecandan yerimizde duramıyoruz.
Umarım hepimizin de beklediğimizden güzel olur sonuçları 🙏🏽🙏🏽
Allah hepimize de özlem duyduğumuz bebek/bebekleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏽
Tüm güzel enerjilerim ve dualarım hepimizle ❤️🙏🏽

Back
X