Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️
merhaba ben de bahçeci Fulya’da tedaviye başladım 28 aralıkta inşallah tek seferde olur benim ilk denemem olacak heyecanlıyım , korkuyorum bir yandan umutluyum hakkımızda hayırlısı diyorum dua edin bize de
Merhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacak
Merhaba hiç korkmayın. Önce Allah’a sonra Özkan hocama sonsuz güvenebilirsiniz. Tam anlamıyla donanımlı bir doktor kendisi. Onu can kulağıyla dinleyip her şeyi onun söylediği gibi uygulayın korkmanıza hiç gerek yok ben inanıyorum bebeğiniz sizinle olacak
Merhabalar, Çok şükür ilk testim pozitif çıktı 10. Gün betahcg 398 çıktı. (2 adet 5. Gün embriyo transferi yapılmıştı) 14. Gün tekrar test yapmamı istedi doktorum. Heyecan hiç bitmiyor İnşallah 2. Test de güzel çıkar Tolga hocadan çok memnunuz. Hem çok çok ilgili hem de bir psikolog gibi her an yanımızdaydı Era testi sonrası ilk kez pozitif sonuç aldık, heyecandan yerimizde duramıyoruz. Umarım hepimizin de beklediğimizden güzel olur sonuçları Allah hepimize de özlem duyduğumuz bebek/bebekleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Tüm güzel enerjilerim ve dualarım hepimizle