• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Aaa yeni mi başladınız siz ne durumdasınız. Özkan hocam işinin ehli 🤌🏻🤭❤️
Yok yeni başlamadım iki denememiz var ara verdik bir sene hala beklemedeyiz şu an maddi durumdan ötürü en kısa zamanda toparlanıp 3. Denemeye başlıycaz özkan hocada inşallah 🤲🏻 dondurulmuş embriyolarım var

Yok yeni başlamadım iki denememiz var ara verdik bir sene hala beklemedeyiz şu an maddi durumdan ötürü en kısa zamanda toparlanıp 3. Denemeye başlıycaz özkan hocada inşallah 🤲🏻 dondurulmuş embriyolarım var
Çok sevindim inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsınız 🥰❤️

Ben 16 aralık da opu oldum 27 aralık da regl oldum normalde reglime 5 gün vardı
Herkesin aynı değil galiba. İkinci adet geç oluyor dediler bakalım ne kadar sürecek benim iki ay dinlenme sürem. Bu arada kaç yumurta toplandı acaba kaçı 5 güne geldi

Merhaba arkadaşlar 🌸 bende bu ay ikinci tüp bebek tedavime başladım. 2020 de ilk tedavimi özelde yaptırmıştım 5 tane embriyo döllenmişti ve bi oğlum oldu şükür. Orada embriyoları bitirince araştırma hastanesinde başladık bu sefer. Şimdilik gonalf 225 doz ve cetrodite kullanıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır🤲

Merhaba arkadaşlar 🌸 bende bu ay ikinci tüp bebek tedavime başladım. 2020 de ilk tedavimi özelde yaptırmıştım 5 tane embriyo döllenmişti ve bi oğlum oldu şükür. Orada embriyoları bitirince araştırma hastanesinde başladık bu sefer. Şimdilik gonalf 225 doz ve cetrodite kullanıyorum pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır🤲
Merhaba canım benimde 2021 tedavimden bi kızım var. Bende tedaviye yeniden başladım yine önceki doktorumda. Benim transferim 12. Günü ama henüz test veremedim. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah

Merhaba canım benimde 2021 tedavimden bi kızım var. Bende tedaviye yeniden başladım yine önceki doktorumda. Benim transferim 12. Günü ama henüz test veremedim. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah
Benim transferim şubata kalacak sanırım. Doktorum rahim filmi istedi transferden önce bendeki film sonucu 2020 yılına ait olduğu için. Sizdende istediler mi sonuçta bendeki filmde herşey normal, ilk tedavi değil ve bi çocuğumuz var. Neden illa görmek istediğini anlamadım

Benim transferim şubata kalacak sanırım. Doktorum rahim filmi istedi transferden önce bendeki film sonucu 2020 yılına ait olduğu için. Sizdende istediler mi sonuçta bendeki filmde herşey normal, ilk tedavi değil ve bi çocuğumuz var. Neden illa görmek istediğini anlamadım
Üstelik gebelik takibimi yapan sezaryenimi yapan doktorda başladım bu sefer tüp bebeğe

Hasta geçmişini bilmediği için olabilir benden hiç bir test istemedi eşimden sperm testi istedi aşılardan dolayı ki problem bende eşimde değil

Merhabalar kızlar,
Heyecanla tüm yazdıklarınızı okudum. (Özellikle transfer günü denk gelen arkadaşların haberlerini soluksuz okudum, umarım güzel sonuçlar alırsınız ya da almışsınızdır🙏🏽)
Hangi süreçte olursak olalım hepimiz de güzel haberler alalım inşallah 🙏🏽
Benim hiyakem de benzer şeylerden oluşuyor. Kısaca özetlemek gerekirse;
23 Aralık ta 3. Kez 5. Gün embriyosu transferimiz yapıldı✨
Test günüm 2 ocak ( transferden çıktığımdan beri zaman durdu elbette 😬)
İlk 2 denemede de ne yazık ki gebelik ile sonuçlanmamıştı. Test günü sonuç negatif çıktı. (yani hiç tutunma olmadı)
Sonra era testi yapıldı ve farklı bir plan çıkartıldı.
Transferimin normalden erken yapılması gerektiği ortaya çıktı bu test sonucunda. Bir de bu şekilde şans verdik ve bu kez 2 embriyo transferi uygun gördü doktorumuz.
Bu gün 2 miniğimle 2. Günüm 😊 hiçbir belirtim yok diyebilirim. Ama kendimi çok yakın takip ettiğimden olsa gerek ufacık şeyleri bile hissettiğimi sanıyorum.
Ufak batma hisleri oluyor rahmimde. Belki ilaçlardan, belki bebişler yerleştiğinden belki de regl yaklaştığındandır.. bilinmezlikler eşliğinde 12 günü doldurmaya çalışıyorum. Sabırla test yapmamaya kararlı kalmaya çalışıyorum 😂
İlk 2 denemede erken test yaptığım için olumlu olacaksa da olumsuza çevirmişimdir o üzüntüyle diye düşünüyorum. Çok yıkılmıştım çünkü ☹️
O yüzden benim tecrübemce erkenden test yapmayın, sabırla beklemeyi deneyin. Ben de bu kez direneceğim inşallah 🙏🏽
Bu arada Ankara dayım. Doktorum tolga hoca, genart ile çalışıyor.
Hepimizin hakkında da hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en doğru zamanda.
Hepiniz dualarımızdasınız ailecek, güzel haberler alalım hepimiz de inşallah 🙏🏽
Merhabalar inşallah minikleriniz sizinledir🫶 Tolga hocadan memnun musunuz peki ?

Back
X