2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

merhaba sizi temmuz konusundan hatırladım gerçekten çok haklısınız bazen kendimi makine gibi hissediyorum mesela eşim ne gerekiyorsa yaptıralım diyor buna bile alınıyorum.. çok hassasız ama bir o kadar da güçlü. lütfen gücünüze inanın ve sadece buna odaklanın dilerim bebeğinizi hemen öğrenir ve sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız

Öncelikle hayırlı olsun inşallah mutlu haberi alırsın sonucunu heyecanla bekliyor olucam olmuyorsa zorlamaması gerektiğini yazdığın yerlerde çok etkilendim gerçekten.. çok derinden hissettim.. ama sonucunda transferi olabildiğini yazdığın yerde de hep çok sevindim hemde güzel sonuç aşıcağını hissettim. Çünkü herşeyi kabul ederek tam tevekkülle girmişsin içeri tüm yorgunluklarına rağmen tam teslimiyle herşeyi kabul edip. Sonucundada transfer olabildiğine göre, yani nasıl diyim ne aşırıya zorlamışsın olsun olsun diye ne de çabuk vazgeçmişmiş tam ortasını yapmışsın “ nasıl olucaksa öyle olsun “ tam yerinde durmuşsun ayy anlatamadım ama çok etkilendimm ve çok güzel hissettim

Merhaba. Yarım rahimim var ilk tüp bebek denemesi yaptık olmadı. Bu sefer doktor aret kamar a gitçez nasıl bir doktor. Yarım rahim olupta hamilelik geçiren varmı nasıl geçiyor
Merhaba ben ilk önce çift rahim olduğumu öğrendim normal rahim ikiye bölünmüş bir taraf komple kapalı giriş bile yapılamıyor çift diye sevinirken elimde yarım rahim kaldı.2 histeroskopi oldum genişletilme yapıldı balon takıldı jel uygulama yapıldı vs önceden tek embriyo bile transfer edilemiyorken şimdi çift embriyo yerleşim yapacak kadar alan oldu.ilk hali ile Dr çok riskli olacağını düşük ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti umarım faydalı olmuştur destan yazdım sabah sabah bir de tek böbrekliyim doğuştan ne ararsanız var

5 dk hepi topu kendinizi kasmayın transfer sırasında rahat bırakın hemen bitiyor

Olmaz canım mecbur iğne için bende çıkıyorum dışarı transferin ertesi gününden beri progestanı kendin mi vuruyorsun
Progestani kendim vuracağım yarın basliyoru
Transferin 3.gunune denk geldigi için stres yaptım hakkımızda hayırlısı Allah ne derse o olur

Teşekkür ederim canm

Caann cok üzüldüm inşallah bunan sonraki denemede tutar üzülmə hayirlisi boylemiş
Çok gariptir üzülmedim belkide kendimi buna hazırlamıştım tekrar denermiyim bilmiyorum bir kızım var rabbim ona sağlık versin rabbim en hayırlısını bilir hep öyle dua ettim Allah’ım hayırlısını ver diye buymuş demek ki inşallah sizinkiler tutar çok zor ve yorucu bir yol rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama çok şükür ki geride dondurulmuşların var. Kesinlikle ara vermeden tekrar denemelisin bence.
Aynen dediğin gibi kısmet nasip işi bu işler.
Ama biz yine de elimizden geleni yapalım değil mi ?

Canımm Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin; en güzel kararlar almayı nasip etsin sana.

ben de 3 ağustosta 2 en iyi kalite embriyo transferi oldum, bu sabah(10 ağustos yani 7.günde) idrar testi yaptım negatif sizce erken yapmış olabilir miyim?

Sağol canım bilemiyorum peki şey sorucam şimdi mesela adet olucam ya hemen bu adette tekrar başlanıyormu yoksa ara mı veriliyor mesela 1 adet dönemi falan merkeze ilettim sonucu ararlar zaten onlara da sorarım da merak ettim birde ben geçen sene bi mide problemi geçirdim 6-7 ay kadar hiçbişey yiyemedim tedavi gördüm safra gastriti var midem de bu kadar ilaca tekrar başa dönermiyim diye de korkuyorum

ben de 3 ağustosta 2 en iyi kalite embriyo transferi oldum, bu sabah(10 ağustos yani 7.günde) idrar testi yaptım negatif sizce erken yapmış olabilir miyim?
Hayırlı olsun öncelikle kaçıncı gün embriyosu transfer edildiğine bağlı olarak değişir erken ama yinede bence bu günlerde çıkmayıp test günü pozitifi gören çok kişi var

Allah size, kızınıza, ailenize sağlık versin. En önemlisi bu. Bakarsınız tekrar denemek gelir içinizden ve bu sefer tutar. İnsan kalbini iyi dinlemeli, doğru kararı içten içe hep biliriz de bazen geç algılıyoruz. Her şeyin hayırlısı, en güzeli olsun sizin için

Hayırlısı olsun imkanınız varsa istiyorsanız bir sonraki denemede umarım istediğiniz gibi olur

Anladım canim tamm teşekkürler

Allah kızınıza uzun mutlu ömür versin

En yakın zamanda kolayca daha güzelini yaşarsın inşallah tedaviye gerek kalmadan

Erken gebelik mi normal test mi yaptınız? Normal testte bu kadar erken zaten çıkmaz, erken gebelikte de ancak belki. Gününüzü bekleyip tekrar test yapın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…