2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Haklısın canım benim bulunduğum ilde ozel hastanelerde tup bebek bölümü yok bi tek devlette var ben o yuzden devlette yaptiriyorum o yuzden maddi yönden pek daralmadim benimde eltim özelde tedavi görüyor ordan biliyorum hakkaten baya cikiyo orda Allah yardımcımız olsun canım napalim bizimde sınavımız buymuş

İnsallah yaa cuma tekrar çağırdı kontrole bakalım doktor sıkıntı yok normal dedi ama benim işte aklim takıldı sayi az olunca hayırlısı
Ayrıca sayıya çok takilma bir tane olsa bile inslalah sağlıklı olan olur banada 6 diyince çok bozulmuştu. 15-20-30 toplanlari duyunca insand tuhaf oluyor. Bende 11 toplandı 9 olgun çıktı 6 tane dollendi 4 embroyo oluştu

Selamlar, benim de ocak ayında opum oldu. 7 ay rahim duvarım kalınlaşmadı. 1 ay düzensiz büyük yumurta oldu, başka bir ay rahim kalınlaşmadı.Meme kanseri olanlar icin kullanilan bir ilaç vardı en son onu denedik temmuzda ona rağmen kontrolde transferden önce 6.95 di dedim yine iptal olacak ama doktor demek ki senin rahim yapısı bu şekilde dedi. Ağustos 2 sinde transfer oldum. Transfer olduğum gün 7.95 di , üçlü çizginde iyi dedi. Daha düşük rahim kalınlığında tutanlar okudum hep. İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece stres yapmamak gerekiyor.

Öncelikle sizin sağlığınız önemli.Siz sağlıklı olacaksıniz ki bebek sağlıklı olsun.Ben opu dan sonra kendimi hazir hissetmemistim ve kendi rizamla dondurma işlemine gittim.6 ay sonra transferim gerceklesti.Yani olsunda nasıl olursa olsun değil önce sağlık.Kendinizi ne zaman hazır hissedecekseniz o zaman olsun.Dilerim sağlıklı hayırlı güzel mi güzel bi bebeginiz olur.

sanki benim belirtilerimi tarif ettinizsıvı akıntım da oluyor benim ama ilaçtan mı bilemedim. 3 ağustosta oldu benim transferim inşallah benim sonucum da pozitif olur, cevabınız için teşekkürler

İste baya elenen oldugu için sayi az olur diye korktum bende

İnslaalh canim benim. Yumurta ve embriyo toplama aşaması çok stresli inslalh rahat ve kolay bir şekilde atlatırsın. O kısımları atlatinca daha rahatlamış bir vaziyette yoluna devam ederson
Amim canim çok sağolasın Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah sende saglicakla yavrunu kucağına alırsın insallah darısı bizlere

Kızlar bu 3 li çizgi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…