- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.721
İnşallah cnm senin embriyo kaliten neydi dondurulmuş muyduKıyamam ya eğer tutacaksa Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz .bende öyle oldum ama grip olduğum için tutmadığını hiç aklıma getirmedimAllah şifa versin canım
limonlu su içebilirsin parolda kullanabilirsin yalnız parol içersen bol su iç yazmış umarım olumsuz etkilemez başka yorumlarda okudum grip olup tutunanda çok olmuş nasipÇok geçmiş olsun drunuza sorup vitamin takviyesi isteyin belki iyi gelir
Çok sevindim senin adına idrar testimi yaptın Allah devamında getirsn çok mutlu oldum canmBenimde testim pozitif çıktı
Önceki tedavimde dondurulmuş 5.gün erken blast embriyoydu transferin 3.günü grip oldum sadece bol bol meyve yiyebildim negatif sonuçlandı ama nasip sen moralini bozma komik filmler izle kafanı dağıt yoksa her hapşırdığında , öksürdüğünde acaba bir şey oldu mu diye kendini yersinİnşallah cnm senin embriyo kaliten neydi dondurulmuş muydu
hııc modunuzu dusurmeyıınn sakııınn dusurup uzulursenız tutmaz. ama saglıklı yemeye ıcmeye devam edersenız hıc bısı olmaz.Merhaba arkadaşlar bende 4 ağustosta transfer oldum 3. Günü grip oldum moralim çok bozuk öksürük hapşırık
Canım ben transferin 5. Günü idrar testi yaptım çok silik çıktı.hayalet çizgi yani. Sonra gittikçe koyulaşti idrar testleri. 8. Gün kan verdim kanda pozitif çıktıHarikahayırlı olsun Transferin kaçıncı günü yaptınız testi?
Teşekkür ederim canım.rabbim isteyen herkese versin. Canım kan testi yaptımÇok sevindim senin adına idrar testimi yaptın Allah devamında getirsn çok mutlu oldum canm
Çok geçmiş olsun inşallah yine pozitif sonuç alırsınızhııc modunuzu dusurmeyıınn sakııınn dusurup uzulursenız tutmaz. ama saglıklı yemeye ıcmeye devam edersenız hıc bısı olmaz.
benım ıkıncı transferım gecen aydı. ve ben transfer gunu korona olmusum. ökrüsürük 40 dercee ates mahvoldum.
ama dedım allahım koruu bagısıklıgımı dusurmemek ıcın ılık dus aldım asla ılac ıcmedım. basıma hep buzlu su koydum. dogal seyler yedım ıctım yogurt kefır süt. benım kı tuttu ve ben sok oldum. ama benımkı kromozomlardan dolayı kımyasal oldu.
Canım ben transferin 5. Günü idrar testi yaptım çok silik çıktı.hayalet çizgi yani. Sonra gittikçe koyulaşti idrar testleri. 8. Gün kan verdim kanda pozitif çıktı
Erken gebelik testi mi ? Gerçi ben hiç birine güvenmiyorum daKızlar bende bu sabah test yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı malesef test gününe de iki gün var
Yok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadıErken gebelik testi mi ? Gerçi ben hiç birine güvenmiyorum da
Çok teşekkür ederim canım test gününü bekle canım. Geç çıkanlarda oluyorMaşallah sağlıkla ilerler Allah'ın izniyle
Bilmyrm hiç umudum kalmadı ikinci denemeydi buda olmadı çok üzüldümÇok teşekkür ederim canım test gününü bekle canım. Geç çıkanlarda oluyor
Erken gebelik yapaydin keşke canım bekle canim test gününü pozitiftir inşallahYok normal test çıkmadı ya 10 15 dakika bekledim çıkmadı
Canım moralini bozma lütfen. Testler yalancı negatif olabiliyir bazen. Kanda 180 çıktı bende. O kadar koyu değildi mesela idrar testinde. Lütfen gününü bekleBilmyrm hiç umudum kalmadı ikinci denemeydi buda olmadı çok üzüldüm
Parol düz parol kullanın plus olanı değil c vitamini d vitamini ve çinko sorun isterseniz çok geçmiş olsun tekrarlimonlu su içebilirsin parolda kullanabilirsin yalnız parol içersen bol su iç yazmış umarım olumsuz etkilemez başka yorumlarda okudum grip olup tutunanda çok olmuş nasip
inşallah pozitif olur hangi hastane acaba bnm de 4 tane embriyom varbenım 3.transferım olacak
1 senedır tedavı goruyorum.
1. negatıf oldu
2. kımyasal gebelık oldu
son embrıyolarım kaldı 2 adet buda olmaz ise sıfırndan baslıcam
Erken gebelik testi almadım dedim çıksa bunda da cikar bakalım kanda vercez belki orda çıkarErken gebelik yapaydin keşke canım bekle canim test gününü pozitiftir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?