- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.701
Yaaa çok güzeeelllBenimde testim pozitif çıktı
Gözün aydın canımBenimde testim pozitif çıktı
Hosgeldin canım.Merhaba arkadaşlar bende 4 ağustosta transfer oldum 3. Günü grip oldum moralim çok bozuk öksürük hapşırık
Ben yine lucrin bekliyorum 15 ağustosta yapacağım lekelenme olduğu için bu defa kısa tutacaklar estrofem kullanma zamanını bakalımEvet canim InsaAllah. Senin transferin ne zaman tarih belli mi?
15 ağustosta19 agustossizin ne zaman ?
Hayırlı olsun çok sevindim vallaBenimde testim pozitif çıktı
Sağol canım. , 183 çıktı darısı tüm isteyenler eYaaa çok güzeeelllhayırlı olsun canım kan mı verdin?
Çok teşekkür ederim.isteyen herkese nasip olsun inşallahGözün aydın canım
Çok güzel bir haber
Allah tamamına erdirsin
Pozitif haberler gelince çok mutlu oluyorum çok
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese versin inşallahAyy çok şükürHayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese versin inşallahHayırlı olsun çok sevindim valla
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikli bir sekilde ilerlesin inşallahSağol canım. , 183 çıktı darısı tüm isteyenler e
TEBRİK EDİYORUM. SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH.Sağol canım. , 183 çıktı darısı tüm isteyenler e
Amin canım her şey yolunda istediğin gibi ilerlesinÇok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ay insalalh canım Rabb'im isteyen herkese versin. Grup uğurlu geldi inşallah pes pese pozitif haberleri duyarızTEBRİK EDİYORUM. SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İNŞALLAH.
Evet erzincanlıyım inşallah olumsuz etkilemez memlekete bile gitmedim sonucu öğrenip gideyim dedim grip oldum öksürükten boğuluyorum doktor ilaç içme dedi bol su içiyorumHosgeldin canım.
Hiç stres yapma kendine.
Bol bol sıvı tüketip dinlen.
Erzincanlı mısın ??
Kıyamam ya eğer tutacaksa Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz .bende öyle oldum ama grip olduğum için tutmadığını hiç aklıma getirmedimEvet erzincanlıyım inşallah olumsuz etkilemez memlekete bile gitmedim sonucu öğrenip gideyim dedim grip oldum öksürükten boğuluyorum doktor ilaç içme dedi bol su içiyorum
Çok geçmiş olsun drunuza sorup vitamin takviyesi isteyin belki iyi gelirMerhaba arkadaşlar bende 4 ağustosta transfer oldum 3. Günü grip oldum moralim çok bozuk öksürük hapşırık
HarikaBenimde testim pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?