- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.681
Çok geçmiş olsun,Siz fitil kullanirken bile zorlanan birisiniz nasıl anestezi uygun görülmedi size.Ben de anesteziyle bu işlemi yaptıranlardanım ve doktorum bebek icin hic bir sorun olmayacaganı söyledi ve bir cok yerdede anne psikolojisi acısından bunun daha iyi oldugu yazıyor.Ters rahim olayını bilemiyorum ama lütfen anestezi konusunda endişelenmeyin.Uyandıgınızda hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Dilerim yarın çok güzel ve rahat geçsin sizin için.Kesinlikle anestezi isteyin. Ben de hemsireye dile getirdim. Fakat muayene olabiliyorsunuz, embriyoyu da etkiler, mecbur olmadikca yapmiyoruz dedi. Zaten cok basit bir islem olarak anlatiliyor. Cok pisman oldum. Isler yolunda gitmedi. Dr.um bunu neden ongoremedi bilemiyorum.
Aynen canım hayırlısı rabbimdenAynen bakalım yarın namazlarıma kaldığım yerden devam edecek inşallahSeninde az kaldı kuzum hayırlı sonuçların olur inşallah
Ne oldu hayirdirTransferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Ters oldugu icin katater dönmuyormus. Dr. cok dik acili oldugunu soyledi. O nedenle ilerleyemiyor. Bana da kendimi rahat birakmami soylediler ama cok mumkun olmadi. Onceki sezaryenden dolayi yapisiklik da olabilir dedi, hsg temiz olmasina ragmen. O nedenle de gidemiyor olabilir dedi. Ya histeroskopi yapip transferi erteleyecegim ya da anesteziyle deneyecegim dedi. Bi aletle tutup cekiyorlarmis, açiyi duzeltmek ve uygun alana ulasmak icin. Bugun de yaptilar ama uyanik yapilabilecek bisey degil. Buradaki arkadaslarin gozu korkmasin. Brnim kendi ozel durumum. O arkadas cok korkuyormus, agri esigi dusukmus. Ona doktoru onermis zaten. Daha once yazismistik. O yuzden oyle girmesini soyledim. Normalde kolay islemmis ama benimkisi olmadi. Hsgden sonra oldu bu dik açi meselesi. Onda da sorun yasayan olmuyor. Yarinki islemden de cekiniyorum o yuzden. Muhtemelen girmeyecegim. Ya da asilip cekmeden oluyorsa oyle deneyin diyecegim bilmiyorum.Siz korktuğunuz için mi yapılamadı transfer hani ortam falan mı etkiledi acaba
Lucrin mi olucaksin ? Bende onu bekliyorum. Dondurulmus uzun protokol benimdeEvet bu defa öyle yapacağım ilkinde acemilik oldu 15 ağustos bir olsa da iğne olsam
Aynen cnm. Iliski, muayene, fitil hepsi beni zorluyor. Her muayenede dr.a soyluyorum ama iyisin iyisin bisey yok diyordu. Cok buyuk travma oldu. Bir de katater disinda baska bir aletle islem yaptilar. Dondurmeye calistilar. Bagira bagira, aglaya aglaya gecti. O nedenle yarin da gitmek istemiyorum. Birsey hissetmeyecegim ama rahim sonradan toparlanmazsa diye endiseliyim.Çok geçmiş olsun,Siz fitil kullanirken bile zorlanan birisiniz nasıl anestezi uygun görülmedi size.Ben de anesteziyle bu işlemi yaptıranlardanım ve doktorum bebek icin hic bir sorun olmayacaganı söyledi ve bir cok yerdede anne psikolojisi acısından bunun daha iyi oldugu yazıyor.Ters rahim olayını bilemiyorum ama lütfen anestezi konusunda endişelenmeyin.Uyandıgınızda hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Dilerim yarın çok güzel ve rahat geçsin sizin için.
Bugün kullanmam gerekiyordu 4 teydi randevumda o an alel acele gidip aldım ya bide hiçbi eczanede yoktu o an bulunca kacırmak istemedimYazdırsaydınız keşke 25 30 TL gibi bi fiyat oluyo o zman
Tekrar zam gelicekmiş o yüzden stokluyolar bence eczacı tanıdık var öyle dedi170 miHaziran'da 100 TL'ye almıştım
EvetLucrin mi olucaksin ? Bende onu bekliyorum. Dondurulmus uzun protokol benimde
Hoşgeldin canım Haziran ayından biliyorum inşallah bu defa güzel sonuçlar alacağızMerhabalar ben de bugun tedavime başlafim. Ilk tup bebek 2 embriyo sonuç kimyasal. Bu ay donmuş bir embriyom var. B kalite. Hayirlisi InsaAllah guzel sonuçlar aliriz
O an öyle gerekiyo bazen tabi yapacak bir şey yokBugün kullanmam gerekiyordu 4 teydi randevumda o an alel acele gidip aldım ya bide hiçbi eczanede yoktu o an bulunca kacırmak istemedim
Evet canim InsaAllah. Senin transferin ne zaman tarih belli mi?Hoşgeldin canım Haziran ayından biliyorum inşallah bu defa güzel sonuçlar alacağız
Amin cnm insallahAminnnnnn Allah razı olsun
Cnm benim seni cok iyi anliyorum belki dogumdan once dogum acisi cektin bende aneliyat oldum yanimda Allahtan baska kimsem yoktu caresizlik cok kotu aci bir yandan ama guclu ol kardesim sen bir anne adayisin sakin birakma anestezi altindada olsa dene sakin cocuklarinin elini birakma 10 muharemin güzel haberlerini al insallah can yangidi iki gune gever kuzum ama evlat acidi gevmiyor yuzdun yuzdun geldin kuyruguna sakin birakmayinAynen cnm. Iliski, muayene, fitil hepsi beni zorluyor. Her muayenede dr.a soyluyorum ama iyisin iyisin bisey yok diyordu. Cok buyuk travma oldu. Bir de katater disinda baska bir aletle islem yaptilar. Dondurmeye calistilar. Bagira bagira, aglaya aglaya gecti. O nedenle yarin da gitmek istemiyorum. Birsey hissetmeyecegim ama rahim sonradan toparlanmazsa diye endiseliyim.
Benimde hikayem ayni büyük umutlar sanki ilkindede birlikte olmustuk transfer benim ilki tazeydi simdi yeni oldum bekliyoruz bakalim cnmMerhabalar ben de bugun tedavime başlafim. Ilk tup bebek 2 embriyo sonuç kimyasal. Bu ay donmuş bir embriyom var. B kalite. Hayirlisi InsaAllah guzel sonuçlar aliriz
Anladım canım yani tabi senin konforun önemli psikolojik olarak rahat olmalısın ki vücut buna hazırlansın şuan buna hazır değilsen bırakman daha iyi olur zor şeyler çünkü hem ruhen hem vücut olarak yoruluyoruzTers oldugu icin katater dönmuyormus. Dr. cok dik acili oldugunu soyledi. O nedenle ilerleyemiyor. Bana da kendimi rahat birakmami soylediler ama cok mumkun olmadi. Onceki sezaryenden dolayi yapisiklik da olabilir dedi, hsg temiz olmasina ragmen. O nedenle de gidemiyor olabilir dedi. Ya histeroskopi yapip transferi erteleyecegim ya da anesteziyle deneyecegim dedi. Bi aletle tutup cekiyorlarmis, açiyi duzeltmek ve uygun alana ulasmak icin. Bugun de yaptilar ama uyanik yapilabilecek bisey degil. Buradaki arkadaslarin gozu korkmasin. Brnim kendi ozel durumum. O arkadas cok korkuyormus, agri esigi dusukmus. Ona doktoru onermis zaten. Daha once yazismistik. O yuzden oyle girmesini soyledim. Normalde kolay islemmis ama benimkisi olmadi. Hsgden sonra oldu bu dik açi meselesi. Onda da sorun yasayan olmuyor. Yarinki islemden de cekiniyorum o yuzden. Muhtemelen girmeyecegim. Ya da asilip cekmeden oluyorsa oyle deneyin diyecegim bilmiyorum.
19 agustosEvetsizin iğne ne zaman
Benimde testim pozitif çıktıKimse yok mu kızlarrrrrrrrr
Benimde ters rahimTers oldugu icin katater dönmuyormus. Dr. cok dik acili oldugunu soyledi. O nedenle ilerleyemiyor. Bana da kendimi rahat birakmami soylediler ama cok mumkun olmadi. Onceki sezaryenden dolayi yapisiklik da olabilir dedi, hsg temiz olmasina ragmen. O nedenle de gidemiyor olabilir dedi. Ya histeroskopi yapip transferi erteleyecegim ya da anesteziyle deneyecegim dedi. Bi aletle tutup cekiyorlarmis, açiyi duzeltmek ve uygun alana ulasmak icin. Bugun de yaptilar ama uyanik yapilabilecek bisey degil. Buradaki arkadaslarin gozu korkmasin. Brnim kendi ozel durumum. O arkadas cok korkuyormus, agri esigi dusukmus. Ona doktoru onermis zaten. Daha once yazismistik. O yuzden oyle girmesini soyledim. Normalde kolay islemmis ama benimkisi olmadi. Hsgden sonra oldu bu dik açi meselesi. Onda da sorun yasayan olmuyor. Yarinki islemden de cekiniyorum o yuzden. Muhtemelen girmeyecegim. Ya da asilip cekmeden oluyorsa oyle deneyin diyecegim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?