- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.661
AminnnRabbim korktugumuz yere ugratmasin inşallah canım dua et bol bol nasip eder rabbim inşallah
Perşembe günü nasipseİnsallah canim allahin izniyle , sen transfer oldun mu ?
170 miİnşallah suan estrofem verdi şok oldum kutusu 170₺ olmus 4 ay önce 30₺ ye almıstım zarzor buldum ilacı
Uzun meşakkatli bir yol allah hepimize sabır versinBu zamana kadar embriyolarımız hep gelişimlerini durdurdu bu bile çok büyük gelişme bizim için inşallah canım bir umut bizim işte onu düşünmek bile çok güzel
Pes ya .. en iyisi önceden yazdırindoktorlara170 miHaziran'da 100 TL'ye almıştım
Aile hekimine estrofem 3 kutu kadar yazdirip alabilirsiniz arkadaslar170 miHaziran'da 100 TL'ye almıştım
İşte duymak istediğimiz haberler!Kızlarrr çok şükür değerim 701e yükselmişşHaftaya pazartesi keseyi görmek için gideceğim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bütün kalbimle dualarımdasınız hepimiz güzel haberler verelim güzelce büyüsün tutunsun yumoşlarımızz
Canım içini ferah tut ilk denemede 3.gün süper kalite bir embriyo transfer edildi ve kızım şuan odasında oynuyorMerhaba hanımlar pazartesi opu olmuştum 34 yumurta toplandı 24 tanesi olgun 19 tanesi döllenmişti. 5. Gün aradıklarında 4 tanesini dondurduklarını söylediler 3 tane de geriden geliyordu dün arayıp 2 sini daha dondurduklarını söylediler. Yalnız 6 embriyomda blast aşamasına ulaşmadı çok yavaş gelişiyorlardı onun için bi kalitede belirleyemiyorlar. Bu şekilde olup gebe kalan arkadaşlar ya da böyle bir durum hakkında bilgi sahibi olan hanımlar cevap verirseniz çok sevinirim
İyi yapmışsın süreklide yat yat olmuyor valla hareketde lazımOlacak inşallah canımValla bende yeni girebildim ne güzel grup canlanmış maşallah allahım hepimize her birimize güzel huylu sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda ben bugün yemek yaptım ilk defa çok heyecanlıydım yata yata iş yaptım resmen
İşte benimkiler de 5 ve 6. Gün embriyosu yavaş geliştiler insan güzel bişey duymaya ihtiyaç duyuyorCanım içini ferah tut ilk denemede 3.gün süper kalite bir embriyo transfer edildi ve kızım şuan odasında oynuyor5.gün embriyosu olup tutmayan 3.gün embriyosu olup tutan bir sürü örnek var şuanda da bana 3.gün embriyosu transfer edildi çarşamba test günüm yani Allah ol derse isterse 3 olsun isterse 5 olsun olucakla ölüceğe çare yok sen duanı et gerisi rabbime kalmış
İnşallah canım hepimize rabbim gönlündekini versinİşte benimkiler de 5 ve 6. Gün embriyosu yavaş geliştiler insan güzel bişey duymaya ihtiyaç duyuyorinşallah 2. Kez güzel haber alırsınız
Amiinn inşallah canım saolasınİşte duymak istediğimiz haberler!
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Darısı da burada transfer, test günü vs bekleyenlere
Amiinn inşallah canım Rabbim hepimize pozitifleri almayı nasip etsin inşallahAyyy çok güzel darısı bizlerin başına çok mutlu senin adına Rabbim sağlıkla kucağına alacağım gunufr nasip etsin
Aynen bakalım yarın namazlarıma kaldığım yerden devam edecek inşallahİyi yapmışsın süreklide yat yat olmuyor valla hareketde lazım
Hayırdır inşallah ne oldu ki yüzüdünüz yüzdünüz sonuna kadar geldiniz. Emeğinize yazık bence yani ben olsam hiç birşeyi yarıda bırakmam bak ben geçen ay transfere 1 gün kala corona pozitif oldum ve iptal edildi ağlamaktan helak oldum ve şuan yine başladım iğne ilaçlara zor evet ama rabbim sabır veriyor.Transferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Bu arada bende geçen ay 21 temmuzdaaaa olacaktım iptal . 17 Ağustos da olacam simdi ve anestezi ile olacak benimki de. Çünkü kendimi biliyorum acı olmasa da heyecandan bayılırım. Üzmeyin kendinizi stres çok kötü vücut için olacak bitecek siz bunu başarırsınızTransferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Evet bu defa öyle yapacağım ilkinde acemilik oldu 15 ağustos bir olsa da iğne olsamAile hekimine estrofem 3 kutu kadar yazdirip alabilirsiniz arkadaslar
Kesinlikle anestezi isteyin. Ben de hemsireye dile getirdim. Fakat muayene olabiliyorsunuz, embriyoyu da etkiler, mecbur olmadikca yapmiyoruz dedi. Zaten cok basit bir islem olarak anlatiliyor. Cok pisman oldum. Isler yolunda gitmedi. Dr.um bunu neden ongoremedi bilemiyorum.Bu arada bende geçen ay 21 temmuzdaaaa olacaktım iptal . 17 Ağustos da olacam simdi ve anestezi ile olacak benimki de. Çünkü kendimi biliyorum acı olmasa da heyecandan bayılırım. Üzmeyin kendinizi stres çok kötü vücut için olacak bitecek siz bunu başarırsınız
Siz korktuğunuz için mi yapılamadı transfer hani ortam falan mı etkiledi acabaKesinlikle anestezi isteyin. Ben de hemsireye dile getirdim. Fakat muayene olabiliyorsunuz, embriyoyu da etkiler, mecbur olmadikca yapmiyoruz dedi. Zaten cok basit bir islem olarak anlatiliyor. Cok pisman oldum. Isler yolunda gitmedi. Dr.um bunu neden ongoremedi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?