2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İşte duymak istediğimiz haberler!
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Darısı da burada transfer, test günü vs bekleyenlere

Canım içini ferah tut ilk denemede 3.gün süper kalite bir embriyo transfer edildi ve kızım şuan odasında oynuyor 5.gün embriyosu olup tutmayan 3.gün embriyosu olup tutan bir sürü örnek var şuanda da bana 3.gün embriyosu transfer edildi çarşamba test günüm yani Allah ol derse isterse 3 olsun isterse 5 olsun olucakla ölüceğe çare yok sen duanı et gerisi rabbime kalmış

İyi yapmışsın süreklide yat yat olmuyor valla hareketde lazım

İşte benimkiler de 5 ve 6. Gün embriyosu yavaş geliştiler insan güzel bişey duymaya ihtiyaç duyuyor inşallah 2. Kez güzel haber alırsınız

Transferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Hayırdır inşallah ne oldu ki yüzüdünüz yüzdünüz sonuna kadar geldiniz. Emeğinize yazık bence yani ben olsam hiç birşeyi yarıda bırakmam bak ben geçen ay transfere 1 gün kala corona pozitif oldum ve iptal edildi ağlamaktan helak oldum ve şuan yine başladım iğne ilaçlara zor evet ama rabbim sabır veriyor.

Transferim gerceklestirilemedi. Yarin anestezili deneyecekler fakat tedaviyi sonlandirmayi dusunuyorum.
Bu arada bende geçen ay 21 temmuzdaaaa olacaktım iptal . 17 Ağustos da olacam simdi ve anestezi ile olacak benimki de. Çünkü kendimi biliyorum acı olmasa da heyecandan bayılırım. Üzmeyin kendinizi stres çok kötü vücut için olacak bitecek siz bunu başarırsınız

Kesinlikle anestezi isteyin. Ben de hemsireye dile getirdim. Fakat muayene olabiliyorsunuz, embriyoyu da etkiler, mecbur olmadikca yapmiyoruz dedi. Zaten cok basit bir islem olarak anlatiliyor. Cok pisman oldum. Isler yolunda gitmedi. Dr.um bunu neden ongoremedi bilemiyorum.

Siz korktuğunuz için mi yapılamadı transfer hani ortam falan mı etkiledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…