- 7 Ağustos 2022
- 50
- 90
- 3
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.521
Benim doktorumda ikinci günü çağırmıştı rahim incelmediginden 5 günü tekrar çağırdı ve horman tedavisine başlattıKızlaaaarrahim dinlendirme sürecinde adetin kaçıncı günü çağrıldınız transfer sürecine başlamak için ?
Selamlar. 3 Ağustos'ta da ben. Bende de hiç belirti yok. Burada okuduklarıma göre belirtisi olmayıp pozitif gören çok varHerkese selamlar, 2 ağustos 3. gün 2 embriyo transferi oldum. Yaşım 33, ilk denemem. Hiçbir belirti hissetmiyorum sizce normal mi?
İkinci gün çoğunlukta ama beşinci günde çağırılanlar var tamamen doktorunuza bağtamm
Tamamdır teşekkür ederimmmİkinci gün çoğunlukta ama beşinci günde çağırılanlar var tamamen doktorunuza bağlı
Cevp için çok teşekkür ederimBenim doktorumda ikinci günü çağırmıştı rahim incelmediginden 5 günü tekrar çağırdı ve horman tedavisine başlattı
Yani şöyleRahim dinlendirme nedir ki yani özel biseymi yoksa ilaçsız felan geçen bı ay mi
Rica ederim. Başlangıçlarımız hayîrla sonuçlansın amin.Cevp için çok teşekkür ederim
Çokca aminRica ederim. Başlangıçlarımız hayîrla sonuçlansın amin.
inşallah pozitifi görürüzSelamlar. 3 Ağustos'ta da ben. Bende de hiç belirti yok. Burada okuduklarıma göre belirtisi olmayıp pozitif gören çok var
Evet ilk. 12 Ağustos'da kan tahlilim var ama birgün önce test yaptiracagiminşallah pozitifi görürüzSizin de ilk deneme mi?
Benim de 12 ağustos tahlil günü. Erken yaptırınca çıkar mı acaba? Siz nerede tedavi oluyorsunuz?Evet ilk. 12 Ağustos'da kan tahlilim var ama birgün önce test yaptiracagim
Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de..Benim de 12 ağustos tahlil günü. Erken yaptırınca çıkar mı acaba? Siz nerede tedavi oluyorsunuz?
Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de.
Beklemek en zoruymuş onu anladım ben de. Cuma günü nasıl gelecek bilmiyorum. Kaset testleri korkuyorum yapmaya. Ben de İzmir’de yaşıyorum. Umarım pozitif sonuç alırız.Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de..
Lekelenme normal oluyor bende 2gün sürdü zaten bir hafta sonra adet olmuştum.eğer yüksek dozda kullandıysanız ilacınızı ve progesteron değeriniz uygun değilse dinlendirme oluyor. Dinlendirme de genelde düzenleyici bir ilaç veriliyor ilaç bitince kontrole gidip rahim kalınlaştırma başlanıyorSelamlar herkese. Ben dün sabah opu oldum ancak benim karnımda şişlik ve sızıntı şeklinde kanamam var. Normal midir bu? Ve hangi durumda rahim dinlendirme istiyor doktorlar? Ben ondan korkuyorum çünkü tüm yıllık iznimi bu ay herşey olup bitecek gibi aldım
Ya mesela yüksek dozlarda ilaç kullanınca rahimde sıvı birikmesi tarzında sorunlar oluyor ve herkesin progesteron değeri istenilen düzeyde çıkmıyor opu dan sonra o yüzden rahim dinlendirme döneminde genelde adet ve hormon düzenleyici ilaçla o döngünü kontrol altına alıyorRahim dinlendirme nedir ki yani özel biseymi yoksa ilaçsız felan geçen bı ay mi
Bulaşık makinem bozuldu sinirle kalkıyorum bir kaç gündürGünaydın kızlar nasılız bugün
İnşallah herşey güzel olsun pozitif sonuçlar al peki trasfer âsamasinda kaç kez doktor gördü sizi26 Ağustos ta son muayene için çağırıldım. Dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek. 5 tane var (3.gün donmuş enmbriyolar) ve hepsini çözüp 2 veya 3 gün daha ilerlemelerini izleyeceğim dedi doktor. Kalanları transfer edecekmiş. Estrofem kullanmaya başladım. Bu 2. Transferim olacak. 36 yaşımdayım. Heyecan doluyum bu kez. İlk defa da bir sosyal mecrada paylaşıyorum sürecimi. Burası şans getirsin hepimize :) herkesin dileği hakkında hayırlısı olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?