- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.501
AminnEn nihayetinde gerçekten de herkesin derdi kendine, büyük olsun küçük olsun. Ama burada öyle şeyler yaşayanlar var ki, yine buna da şükür diyorsun. Amin
Allah bu kadar mücadele edip uğraşan kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın. Umarım buradan çok güzel haberleri paylaşırız
3 gün embriyosu transferedildi 5 güne ulaşan ve emriyolarim sağlık ilerledikleri için dondurmadılarBenimde aynı gün transferim gerceklesiti kaçıncı gün embriyosu
Amin canım bu zorlu yolu yürüyen bütün arkadaslarimin sonuçları hayırla sonuçlansın. Rabbim dünya ve ahiretimiz için göz aydığı olacak evlatlar nasip etsinHayırla sonuçlanır inşallah canım
Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar histeriskopi oldum bende insalh eylülde trasfer var rabbim emeklerimizi boşa vermesin
Hosgeldin canımSelam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim 1 Ağustos da ilk transferim gerçekleşti. Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
HoşbuldumHosgeldin canım
Sen transferi olmuşsun bile
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Test günün ne zaman ?
Aynen bütün süreç geçer şu transfer günleri geçmezHoşbuldumaminn canım . 13 Ağustos test günüm. Günler geçmiyor sanki
Aslında bir Yandan da geçmesin ya seninle olduğunu bilmek çok güzelll…Aynen bütün süreç geçer şu transfer günleri geçmezSabretmek lazım mecbur.
İnşallah seninde hakkinda hayırlı olsn hepimiz güzel haberleri verirjz3 gün embriyosu transferedildi 5 güne ulaşan ve emriyolarim sağlık ilerledikleri için dondurmadılar
Hosgeldin canımHerkese selamlar, 2 ağustos 3. gün 2 embriyo transferi oldum. Yaşım 33, ilk denemem. Hiçbir belirti hissetmiyorum sizce normal mi?
Aminngüzel günler yakın
ara ara sol kasık tarafıma kramp giriyor ama çok nadir oluyor. İnşallah pozitifi görürüz hepimizHosgeldin canım
Hiç belirti hissetmeyip pozitif gören bir sürü insan var.
Aslında hep kullanılan ilaçlardan.
Ben ağrı sızıya değil de 7.-8. günlerde kokuya hassasiyetim var mı ona bakıyorum. Hiç kokulardan rahatsızlık duymuyorsam tmm tutmadı diyorum
Test günümüz aynı gün ikimizinde pozitifi görürüz inşallah transfer ne zamandıHoşbuldumaminn canım . 13 Ağustos test günüm. Günler geçmiyor sanki
Transfere evet sıkışık alıyorlar ters rahimle alakası yok herkese o şekilde mesane dolu olduğunda rahim daha net görünüyormuşMrb. Ters rahim olup transfer olan var mi? Bana sıkısık gitmem gerektigi soylendi ama gerek yok diye okudum internette.
Merhaba canm amin inşallahMerhaba kızlar histeriskopi oldum bende insalh eylülde trasfer var rabbim emeklerimizi boşa vermesin
İkinci gün çoğunlukta ama beşinci günde çağırılanlar var tamamen doktorunuza bağlıKızlaaaarrahim dinlendirme sürecinde adetin kaçıncı günü çağrıldınız transfer sürecine başlamak için ?
Aminnn insaAllah. 1 Ağustos transfer günüm 3 gün embriyosu ilk denemeTest günümüz aynı gün ikimizinde pozitifi görürüz inşallah transfer ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?