• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Selamlar herkese. Ben dün sabah opu oldum ancak benim karnımda şişlik ve sızıntı şeklinde kanamam var. Normal midir bu? Ve hangi durumda rahim dinlendirme istiyor doktorlar? Ben ondan korkuyorum çünkü tüm yıllık iznimi bu ay herşey olup bitecek gibi aldım

26 Ağustos ta son muayene için çağırıldım. Dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek. 5 tane var (3.gün donmuş enmbriyolar) ve hepsini çözüp 2 veya 3 gün daha ilerlemelerini izleyeceğim dedi doktor. Kalanları transfer edecekmiş. Estrofem kullanmaya başladım. Bu 2. Transferim olacak. 36 yaşımdayım. Heyecan doluyum bu kez. İlk defa da bir sosyal mecrada paylaşıyorum sürecimi. Burası şans getirsin hepimize :) herkesin dileği hakkında hayırlısı olsun amin

Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de.
Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de..
Beklemek en zoruymuş onu anladım ben de. Cuma günü nasıl gelecek bilmiyorum. Kaset testleri korkuyorum yapmaya. Ben de İzmir’de yaşıyorum. Umarım pozitif sonuç alırız.

Selamlar herkese. Ben dün sabah opu oldum ancak benim karnımda şişlik ve sızıntı şeklinde kanamam var. Normal midir bu? Ve hangi durumda rahim dinlendirme istiyor doktorlar? Ben ondan korkuyorum çünkü tüm yıllık iznimi bu ay herşey olup bitecek gibi aldım
Lekelenme normal oluyor bende 2gün sürdü zaten bir hafta sonra adet olmuştum.eğer yüksek dozda kullandıysanız ilacınızı ve progesteron değeriniz uygun değilse dinlendirme oluyor. Dinlendirme de genelde düzenleyici bir ilaç veriliyor ilaç bitince kontrole gidip rahim kalınlaştırma başlanıyor 💜

Rahim dinlendirme nedir ki yani özel biseymi yoksa ilaçsız felan geçen bı ay mi
Ya mesela yüksek dozlarda ilaç kullanınca rahimde sıvı birikmesi tarzında sorunlar oluyor ve herkesin progesteron değeri istenilen düzeyde çıkmıyor opu dan sonra o yüzden rahim dinlendirme döneminde genelde adet ve hormon düzenleyici ilaçla o döngünü kontrol altına alıyor 🫶

26 Ağustos ta son muayene için çağırıldım. Dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek. 5 tane var (3.gün donmuş enmbriyolar) ve hepsini çözüp 2 veya 3 gün daha ilerlemelerini izleyeceğim dedi doktor. Kalanları transfer edecekmiş. Estrofem kullanmaya başladım. Bu 2. Transferim olacak. 36 yaşımdayım. Heyecan doluyum bu kez. İlk defa da bir sosyal mecrada paylaşıyorum sürecimi. Burası şans getirsin hepimize :) herkesin dileği hakkında hayırlısı olsun amin
İnşallah herşey güzel olsun pozitif sonuçlar al peki trasfer âsamasinda kaç kez doktor gördü sizi

Back