2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın kızlar nasılız bugün
Günaydın ben hiç iyi değilim tüm duygularım karışmış biran önce test günü gelsin istyrm varsa yoksa ona göre normal hayatta devam edelim içime bir dert olmuş hicbirsey hissetmyrm olmayacak diye korkyrm bunslimdayim yani kafayı yiyecem

Ben Yunanistan'da yaşıyorum. Bir gün önce silik de olsa cikar. Kan tahlilini beklemek korkutucu geliyor. Baksanıza uyku bile tutmuyor ikimizi de..
Mecbur bekleyecez benim de uykum gelmyr sabah erken kalkyrm niye ben hicbirsey hissetmyrm diye çıldıryrm yine olmadı diye içim içimi yiyor ne yapacam bilmyrm

Bulaşık makinem bozuldu sinirle kalkıyorum bir kaç gündür sen nasılsın asıll
Ahh o zor işte benimde su kaçırıyordu mutfağı su basmıştı bi çektik arkası ayrılmış o siyah yer varya orası ordan bütün su dışarı valla ben nasılım bilmiyorum sürekli kafamda değer arttı mı diye düşünüyorum kasıklarıma sancı giriyor heh diyorum adet olucam yani şu çarşamba gelse kan veriyim ne çıkıyosa çıksın artık modundayım
Duygularımız karmakarışık ilaçlar stres ama belirtiler çok farklı oluyor herkeste mesela ben kızımda adet olucam diye bekledim kan tahlilini o kadar umutsuz vermiştim ki pozitifi görünce şok olmuştum şimdide aynı ama ekstre göğüslerim patlıcak gibi şişti ilaçlarda yapıyor kendimi negatife hazırlıyorum pozitif olursa sürpriz olsun

Mecbur bekleyecez benim de uykum gelmyr sabah erken kalkyrm niye ben hicbirsey hissetmyrm diye çıldıryrm yine olmadı diye içim içimi yiyor ne yapacam bilmyrm
Önceki denemende belirti yaşadın mı ? Ben varya çok belirti yaşadım sonuç negatif..Ya bazen her anın tadını yaşamak gerek sıkma kendini bu kadar bu süreç en güzel süreç sen stres yapsanda yapmasan da sonuç değişmeyecek.dualar dinle ,karnını sev,makyaj yap , meditasyonu yap kendini iyi hisset

İki kişiden nasıl bu kadar bulaşık çıkabilir ya hshs su basma olayı daha kötü en azından onunla uğraşmıyorum , annem gelecek zaten bana yardım eder
Ayy gerçekten heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz erken transfer oldunuz adet döneminiz yaklaştığı için de ağrınız olabilir ben daha uzun bekledim ya şuan bile acayip ağrım var

Mrb. Guzel embriyolariniz olsun. Siskinlik, agri normal. Kanamayi hatirlayamadim ama rahimden igneyle yumurtaliga gecildigi icin sanirim o da normaldir. Ozellikle cok yumurta toplandiginda taze yerine dondurulmasi yoluna gidiliyor. Bir de duruma gore karar veriliyor. Doktorunuz bilgi verecektir. Bazen planlandigi gibi olmuyor surec.

Benim göğüslerim küçük zaten dolgunlastigi çok belli ama yumurta toplamadan önce öyle olmuştu hafif kasık ağrısı oluyor arada ama yinede çok korkyrm bunalimdayim çünkü doktoruma mesaj attım belirti yok olmadimi diye belirti olmaz zaten siz psikolojik olarak öyle düşünebilirsiniz yada ilaçlarin etkisi içinizi ferah tutup test gününüzu bekleyin dedi bana

Evet göğüslerim çok ağrıyordu test gününden iki gün önce adet ağrisi vardı hafif hafif kesin adetim dedim herkes yok pozitif olacak biz hamileliğimizde yaşadık sen bizden daha mı iyi bileceksinz dediler bilmem ne sonra dedim yok ilaçların yan etkisidir beni ikna ettiler bende umutlandim ve negatif oldu

Gunaydin kizlar. Bugun transferim var. Aksam Kuran okuyup dua ettim hepimiz icin. Dualarinizi bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah, cabalarimizi mukafatlandirsin
Canm inşallah hayırlı haberler verirsn istediğin gibi olur bizde beklemedeyiz çok zor bu bekleme süresi sanırım tedvsinin en zor yanı

Hoşgeldin canımmm . Hepimize şans getirsin bu topik ☘☘ 5 embriyo iyi inşallah evlat olsunlar sana.

Gunaydin kizlar. Bugun transferim var. Aksam Kuran okuyup dua ettim hepimiz icin. Dualarinizi bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah, cabalarimizi mukafatlandirsin
Allah razı olsun canım dualarını kabul etsin rabbim
Olabilir canım nasip bakalım Allah’tan hayırlısını istiyorum her zaman
Canım belirti olmayabilir belirtisi olmayıp hamile olanlar var şöyle düşün doğla yolla hamile kalmış olsaydık şuan daha varlığından haberdar olmazdık çok erken çünkü.biz hem psikolojik olarak hemde ilaçların etkisiyle böyle düşünüyoruz içini ferah tut stres çok etkiliyor dicem ama ben de rahat değilim aklım sürekli orda diyorum ya umudunu kesmiceksin ama kendinide kaptırmıcaksın rabbim hayırlısını versin
Selam kızlarr bugün tüp bebek yaptırdığım klinik de kan vereceğim inşallah güzelce yükselmiştir değerim dua eder misinizz
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah yükselmiştir
İyiyiz canımmmm
Sen nasılsın
Eh işte şöyle böyle bi baksan moralim yükseliyor çok iyiyim bi baksan moral 0 bende şaşırdım kendime artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…