2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İyilik canım nasıl oluyım bu ilaçlardan hangisi bilmiyorum baş ağrısı yapıyor birde o kadar çok küçük tuvaletim geliyor ki gece 3 kere kalkıyorum
Aynen sende mi öyle oldun? bende gece uyuyamadım kaşık agrısı sırt agrısı arada sol bacağım agrıdı sabaha karşı yattım bol su içeyim dedim sonra çok lavaboya gittim her gidişimdede ilk gün ya tedirgin tedirgin gittim

Aynen canım kasık ağrısı dün belim ağrımaya başladı zaten sıcak uyuyamıyor insan bi de tuvalete kalktım kaç kere

Bende transfer için için ilaç kullanmaya başladım. Temmuzun sonu veya ağustosun başı transfer olur sanırım
Canım transferini Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Aynı gün transfer olmuşuz belirti hissediyorsun ben 2 gündür goguslerde dolgunluk hissediyorum hormon ilaçlarından da olabilir gerçi birde kasıklarda batma var

Aynn öyle kolay şeyler yasamamısşn çok üzüldüm insan burayi görmeden yada hastsahaneye gitmeden sadece derdi kendinde sanıyor ama öyle değilmiş Rabbim herkese gönlüne göre versin.
En nihayetinde gerçekten de herkesin derdi kendine, büyük olsun küçük olsun. Ama burada öyle şeyler yaşayanlar var ki, yine buna da şükür diyorsun. Amin
Allah bu kadar mücadele edip uğraşan kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın. Umarım buradan çok güzel haberleri paylaşırız

Canım transferini Rabbim hayırla sonuçlandırsın. Aynı gün transfer olmuşuz belirti hissediyorsun ben 2 gündür goguslerde dolgunluk hissediyorum hormon ilaçlarından da olabilir gerçi birde kasıklarda batma var
Çok teşekkür ederim amin herkes pozitif i görür insalalh aynı belirti bendede var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…