2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Selam arkadaşlar, 3 Temmuz'da iki adet 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Hiç bir belirtim yok. Progesterondan dolayı sürekli halsizim. 12 Ağustos'da kanda bakılacak. Sizce idrar gebelik testine ne zaman bakayım ?

Selam arkadaşlar, 3 Temmuz'da iki adet 5.gun embriyosu transfer edildi bana. Hiç bir belirtim yok. Progesterondan dolayı sürekli halsizim. 12 Ağustos'da kanda bakılacak. Sizce idrar gebelik testine ne zaman bakayım ?
Valla canım bekle derim test gününden önce yapma yoksa insanın aklı bulanıyor kendimden biliyorum

Temmuz’daki ilk transferimde 5. günden itibaren evde idrar testine (erken testti) başladım. 6. gün ilk hafif çizgiyi gördüm. Ama gerçekten dikkatli bakınca ancak görünüyordu
Sonraki günler koyulaştı. Yani sizin 6. gününüz 9 Ağustos oluyor. Ama herkeste 6. günde çıkacak diye bir şey de yok. Bazılarının daha geç ya da idrarda hiç çıkmayabiliyor. En garanti gününde kan testi.

Siz şuan hamilemisinz

Kizlar merhaba bende gecen ay ilk transferi oldum malesef negatif ikincisine hazirliga basladik persembe kontrolum var insallah bu sefer pozitif olur

Maalesef 9. gün 46 olan hcg 12. gün 20’ye düştü. Kimyasalla sonuçlandı yani.
Şimdi ikinci transferim için gün sayıyorum Bu sefer sımsıkı tutunur ve bırakmaz diye umut ediyorum
Aaayy n çok üzüldüm aminnn canm benim hepimiz güzel haberler veririziki üç ya dinlenseydjn sonra demeseydin yoruluyor insan ben marta yaptım şimdi Ağustos inşallah benimde bu ikinci si olurrr

Aaayy n çok üzüldüm aminnn canm benim hepimiz güzel haberler veririziki üç ya dinlenseydjn sonra demeseydin yoruluyor insan ben marta yaptım şimdi Ağustos inşallah benimde bu ikinci si olurrr
Çok teşekkür ederim Böyle peş peşe olunca üzülmeye pek vaktim olmadı açıkçası. Keşke ilk seferde olsaydı, ama vardır bunda da bir hayır. Geçen sene kendiliğinden gerçekleşen gebeliğim 10. haftada kalp atışlarının durmasıyla son bulmuştu. İnanın onu yaşamak çok daha zordu. Belki o acı tecrübe de hemen ikinci transfere odaklanmamı sağladı. Sağlıkla gelsin, ikincide gelsin inşallah

Beni transferden 3 ay önce Zoladex iğne ile suni menopoza soktular. Kimyasal sonrası değerlerimi doktorum uygun bulunca, hazır iğnenin etkisi devam ediyor hiç beklemeden ikinci transferi yapalım dedi ben de onun görüşüne güvenerek kabul ettim. Yoksa haklısınız, insan toparlanma ihtiyacı duyar normalde. Hem sizin hem benim, hepimiz için hayırlısı olur inşallah ne diyeyim

Ayyy maşallah çok sevindim kaçıncı gün kaç taneydi unutyrz aklımızda tutamyrz belirti varmiydi
Saol canım Allah razı olsun 9.gün tek embriyo transferi. Aslına bakarsak sadece kasıklarım da ara ara ağrı geliyordu ilk dört beş günde aynı bu ağrılar oldu birde belim ağrıyordu başka da bir belirti yoktu şuan da öyle sadece kasıklarım da ağrı var

Aynn öyle kolay şeyler yasamamısşn çok üzüldüm insan burayi görmeden yada hastsahaneye gitmeden sadece derdi kendinde sanıyor ama öyle değilmiş Rabbim herkese gönlüne göre versin.

İnşallah canım benim devamida gelir darisida burda isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…