• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Gittim muayene oldum canım.
Dekort diye bir ilaç verdi onu kullanıp salı günü tekrar gidicem.
Aret hocaya sordum organik nar suyu aldım içeyim mi diye.
Güldü organik bulduysan iç dedi 🤣🤣
Kan aldılar sonucuna bakacaklar.
Bir sıkıntı olmazsa 10-12 gün sonra transfer yaparız dedi.
Aynen dekortla başlıyor folbiol verdi bi de dimi

Kızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz 😊😊
Kızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz 😊😊
canım sanada hayırlı olsun diyemedim kendi derdime düştüm hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder rabbim kucağına almayı nasip eder ☺️

Aynen değişebilir bekleyip görücez hep birlikte ben erken davrandım biliyorum işte insan bazen kendine hakim olamıyor ya ☺️

Ya işte nasıl yaptım kızımda 12.güne kadar sabretmiştim bunda niye böyle oldu anlamadım

Dondurulmuş var 1 tane 5.gün var 2 tane 6.gün var
Harika o zaman
Baya varmış dondurulmuşların 🌷

Aynen dekortla başlıyor folbiol verdi bi de dimi
Folbiol ü zaten epeydir kullanıyorum yine verdi.
Coraspin verdi.
Estrofem i 2. Kontrolde veriyor sanırsam.
Rahim kalınlığını ölçtü 4 çıktı bugün adetin 5. Günü. Senin ilk muayene de kaç çıkmıştı hatırlıyor musun ??

Folbiol ü zaten epeydir kullanıyorum yine verdi.
Coraspin verdi.
Estrofem i 2. Kontrolde veriyor sanırsam.
Rahim kalınlığını ölçtü 4 çıktı bugün adetin 5. Günü. Senin ilk muayene de kaç çıkmıştı hatırlıyor musun ??
Bana estrofem vermedi cyclo verdi benim ilk muayenede 8 di ikincide 9.3 dü transfer günüde 10.4 dü rahim kalınlığı

Kız niye söylemiyorsunuz siz idrar testi yapınca tahlil verince bende hamile kalırsam size bir şey demicem doğunca fotosunu atıcam 😂😂
Çoook sevindim gözünüz Aydın 🧿🥰Allah’ın izniyle katlanarak yükselsin ❤️🥰
Canım gece çok geç yaptım testi inanmadım da daha doğrusu teste ondan kesinleşsin öyle diyim dedim 😊 de yinede bizlere de merakta bırakma 😄 amiinn inşallah kuzum Rabbim hepimize pozitifleri almayı nasip etsin

Eklentiler

• 20220806_193530.jpg
    20220806_193530.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 64

canım sanada hayırlı olsun diyemedim kendi derdime düştüm hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder rabbim kucağına almayı nasip eder ☺️
Allah razı olsun canım sende canını sıkma bak daha erken Allahın izniyle çarşamba günü senden de pozitif haberini alacağız 😊

Back