- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.421
Sağolasın inşallah bekleyen herkesin rabbim kucağını doldursun boş bırakmasınGözün aydın canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın inşallah bekleyen herkesin rabbim kucağını doldursun boş bırakmasınGözün aydın canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
AyyyÇift embriyo transfer edilmişti
Canim benim yenice gordum insallah guzel seyler duymussundur doktordan nasilgecti kontrolCanım bugün gidiyorum kontrole bakalım kalınlaştı mı
Bana sorarsan canım 0.3 ün üstünde çıkması bile pozitif olabilir kaçıncı gündü tam hatırlayamadım kusura bakmaKızlar ben bişey yaptım iğne olmaya gidince kan verdim sonuç 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum şimdi çarşambaya kadar kafamı kurcalıcak
Gözünaydın cnm sağlıkla ilerlesin inşallah kucağına almayı nasip etsin allahımKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Transfer gününü saymıyorlarsa eğer 8.gün bugün 3.gün embriyosuydu kızımda 12.günde 286 çıkmıştı o da 3.gün embriyosuyduBana sorarsan canım 0.3 ün üstünde çıkması bile pozitif olabilir kaçıncı gündü tam hatırlayamadım kusura bakma
İki üç güne bile çok şey değişir Allah’ın izniyleKızlar ben bişey yaptım iğne olmaya gidince kan verdim sonuç 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum şimdi çarşambaya kadar kafamı kurcalıcak
Allah razı olsun canım amiinn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünaydın cnm sağlıkla ilerlesin inşallah kucağına almayı nasip etsin allahım
Erken olmuş kuzum gönlünü ferah tut inşallahKızlar ben bişey yaptım iğne olmaya gidince kan verdim sonuç 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum şimdi çarşambaya kadar kafamı kurcalıcak
Kız niye söylemiyorsunuz siz idrar testi yapınca tahlil verince bende hamile kalırsam size bir şey demicem doğunca fotosunu atıcamKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Gittim muayene oldum canım.melekomelek naptın canım merak ettim kontrolün iyi geçmiştir umarım
Erken daha evet.Kızlar ben bişey yaptım iğne olmaya gidince kan verdim sonuç 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum şimdi çarşambaya kadar kafamı kurcalıcak
Süperr bir değerKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Erken olduğunda öyle çıkmıştır canim sabret gününde ver tekrar inşallah pozitifi göreceksinKızlar ben bişey yaptım iğne olmaya gidince kan verdim sonuç 1,20 çıkmış erken davrandım biliyorum şimdi çarşambaya kadar kafamı kurcalıcak
Hadi gözün aydın canım sağlıklı ilerlesin inşallah darısı bizlere olsunKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Aynen değişebilir bekleyip görücez hep birlikte ben erken davrandım biliyorum işte insan bazen kendine hakim olamıyor yaİki üç güne bile çok şey değişir Allah’ın izniyle
Ya işte nasıl yaptım kızımda 12.güne kadar sabretmiştim bunda niye böyle oldu anlamadımErken olmuş kuzum gönlünü ferah tut inşallah
Dondurulmuş var 1 tane 5.gün var 2 tane 6.gün varErken daha evet.
İnşallah çarşamba günü güzel haberi alırsın.
Dondurulmuşun kaldı mı canım