- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.441
Aynen dekortla başlıyor folbiol verdi bi de dimiGittim muayene oldum canım.
Dekort diye bir ilaç verdi onu kullanıp salı günü tekrar gidicem.
Aret hocaya sordum organik nar suyu aldım içeyim mi diye.
Güldü organik bulduysan iç dedi
Kan aldılar sonucuna bakacaklar.
Bir sıkıntı olmazsa 10-12 gün sonra transfer yaparız dedi.
İnşallah canım hayırlısını versin rabbim hep öyle dua ediyorumErken olduğunda öyle çıkmıştır canim sabret gününde ver tekrar inşallah pozitifi göreceksin
Aynen öyle canim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimizeİnşallah canım hayırlısını versin rabbim hep öyle dua ediyorum
canım sanada hayırlı olsun diyemedim kendi derdime düştüm hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder rabbim kucağına almayı nasip ederKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
İdrar testinide atsana fotosunu nasıldı cnmKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Harika o zamanAynen değişebilir bekleyip görücez hep birlikte ben erken davrandım biliyorum işte insan bazen kendine hakim olamıyor ya
Ya işte nasıl yaptım kızımda 12.güne kadar sabretmiştim bunda niye böyle oldu anlamadım
Dondurulmuş var 1 tane 5.gün var 2 tane 6.gün var
Folbiol ü zaten epeydir kullanıyorum yine verdi.Aynen dekortla başlıyor folbiol verdi bi de dimi
Bana estrofem vermedi cyclo verdi benim ilk muayenede 8 di ikincide 9.3 dü transfer günüde 10.4 dü rahim kalınlığıFolbiol ü zaten epeydir kullanıyorum yine verdi.
Coraspin verdi.
Estrofem i 2. Kontrolde veriyor sanırsam.
Rahim kalınlığını ölçtü 4 çıktı bugün adetin 5. Günü. Senin ilk muayene de kaç çıkmıştı hatırlıyor musun ??
Anladım canımBana estrofem vermedi cyclo verdi benim ilk muayenede 8 di ikincide 9.3 dü transfer günüde 10.4 dü rahim kalınlığı
Var canım da tekrar denermiyim bilmiyorum bu tutmadıysa çok yorucu mânenHarika o zaman
Baya varmış dondurulmuşların
İnşallah tutmuştur da gerek kalmaz canım.Var canım da tekrar denermiyim bilmiyorum bu tutmadıysa çok yorucu mânen
Hayırlısı bakalım modumu düşürmüyorum çarşambaya daha var nasılsa yükselir belki yoksada kısmet dicem bir evladım var rabbim ona sağlık versinİnşallah tutmuştur da gerek kalmaz canım.
Canım gece çok geç yaptım testi inanmadım da daha doğrusu teste ondan kesinleşsin öyle diyim dedimKız niye söylemiyorsunuz siz idrar testi yapınca tahlil verince bende hamile kalırsam size bir şey demicem doğunca fotosunu atıcam
Çoook sevindim gözünüz AydınAllah’ın izniyle katlanarak yükselsin
Tek transfer edildi ama ikiz de olursa çok sevinirimSüperr bir değer
İkiz mi acaba
Kaç adet transfer edildi
Amiinn inşallah kuzum Rabbim hepimize pozitifleri almayı nasip etsinHadi gözün aydın canım sağlıklı ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun
İlk başta çekmek hiç aklıma gelmedi canım ilk başta daha da silik bi çizgi vardı belli değildiİdrar testinide atsana fotosunu nasıldı cnm
Allah razı olsun canım sende canını sıkma bak daha erken Allahın izniyle çarşamba günü senden de pozitif haberini alacağızKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
canım sanada hayırlı olsun diyemedim kendi derdime düştüm hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder rabbim kucağına almayı nasip eder
İnşallah canım dua edinAllah razı olsun canım sende canını sıkma bak daha erken Allahın izniyle çarşamba günü senden de pozitif haberini alacağız
Hayırlı olsun canım inşallah darısı bizlerin başınaKızlarrrr ben dün gece dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkmıştı bugünde kan testi verdim 255 çıktııı 9.günümüz
Duam seninle bu yolda emek veren bütün kardeşlerimde Rabbim kolaylaştırsın hepimizin işleriniİnşallah canım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?